lenaptitpois.be

Zoomvliet bergen op zoom open dag

Datum van publicatie: 11.06.2021

Ik ben student en kan niet meer inloggen, wat moet ik doen? Kunnen jullie me daarbij helpen?

Wat is het verschil tussen vmbo en mbo? Straks rolt die zo uit de 3 D printer. Locatie Knipplein 11 GN  Roosendaal   zip curio. Bij ons is alles mogelijk. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding bij Curio, maar ik weet nog niet welke vervolgopleiding ik wil gaan doen. Onze cookies verzamelen overal jouw informatie.

Locatie Knipplein 11 GN  Roosendaal   zip curio. Bergen op Zoom Nobellaan. Maar misschien wil jij dit helemaal niet. Breda Terheijdenseweg Terheijdenseweg Bekijk de opleidingen. Dan zie je opleidingen bij jou in de buurt.

Studenten van de opleiding theatertechniek en media, de omroep en het FB werken samen om voor de uitzending van de streekomroep een studio in te richten met podia, licht en geluid, decors en cameraregistratie. Anders kan je niet op onze website rondkijken. Zij vertellen alles over hun beroep.
  • Je wil t  vanuit jouw huidige school   bijvoorbeeld vmbo  overstappen naar een opleiding bij  Curio. Op je computer, laptop, mobieltje en tablet.
  • Vanaf het nieuwe schooljaar is het mogelijk om je aan te melden voor een online open dag.

OPEN DAG EVENTUM zaterdag 21 SEPTEMBER

Op je computer, laptop, mobieltje en tablet. Dat geeft een belangrijke impuls aan de kwaliteit en het aanbod. Laat jouw creativiteit zien en ontwerp advertenties en flyers. Zo bedenkt het marketingteam overtuigende reclames. Bekijk de meeloopdagen. Er is inmiddels een projectenlijst waarbij de drie partners samenwerken bij evenementen. Jij bent het liefste de hele dag bezig met jouw computer.

Tijdens onze meeloopdagen mag je op pad met een student. Hoe een les op het mbo gaat! Geef aan om welke opleiding het gaat en  op welke locatie  je de opleiding wilt volgen. Locatie Knipplein 11 GN  Roosendaal   zip curio. Recente reacties Meer.

Curio maakt gebruikt van cookies

Wil jij liever internationaal? En vraag je je af hoe de schoolbanken zitten? Kijk Binnen Bij Bedrijven succesvol voor breed publiek. Kom je eens langs?

Geef aan om welke opleiding het gaat en  op welke locatie  je de opleiding wilt volgen. Wat wil jij later worden? Blijf op de hoogte? Hij of zij  kan je helpen bij de overstap naar  Curio. Jij bent het liefste de hele dag bezig met jouw computer.

Stage & Werk

Met jouw mbo-opleiding kun je alle kanten op. Onze school helpt je met jouw toekomst. Je leert met de opleiding mediavormgeving hoe dit moet. Hij of zij  kan je helpen bij de overstap naar  Curio. En zorgt de jurist dat het bedrijf zich aan de wet houdt.

  • Studenten van de opleiding theatertechniek en media, de omroep en het FB werken samen om voor de uitzending van de streekomroep een studio in te richten met podia, licht en geluid, decors en cameraregistratie.
  • Geen probleem.
  • Docenten en studenten zullen je live informeren over de inhoud van deze opleidingen.
  • Dit bepaal jij zelf.

Dan zie je opleidingen bij jou in de buurt? Kijk Binnen Bij Bedrijven succesvol voor breed publiek? Speel even regisseur of kruip achter de een camera. En omdat je in Nederla Lees meer over het mbo!

Op je computer, laptop. Zo vergroot je jouw kansen op een leuke baan die bij jou past.

Zoomvliet Hotelschool, Bergen op Zoom

Kondig zelf een nieuwe plaat aan op ZuidWest FM, ontmoet de presentatoren en presenteer zelf een nieuwsbericht in de ZuidWest Update studio. Bekijk de meeloopdagen. En vraag je je af hoe de schoolbanken zitten?

Nu wordt met karton en lijm nog een maquette van een decor in elkaar gezet. Voorbeeld hiervan is Studio Pepernoot. De Bergenaar kan weer uit een gigantische voorraad speciale bieren kiezen Eerste recensie lovend: "Kruiend ijs" van Auteur Henk Witjes krijgt 5 sterren Onwetendheid of arrogantie. Nadat eerder in groen licht werd gegeven voor de nieuwbouw voor het FB is in samenspraak met de gemeente Bergen op Zoom besloten zoomvliet bergen op zoom open dag de huisvesting van de omroep en de Zoomvliet studio te combineren weer mijdrecht per uur n pand.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be