lenaptitpois.be

Texas steakhouse voorst

Datum van publicatie: 10.06.2021

Het eten was niet bijzonder; ik had een mixed grill en de spare-ribs hadden toch duidelijk de overhand, maar ja, je moet toch ergens aan de gram "vlees" lees botten komen.

Een echte aanrader, van jong to oud. Erg geslaagde dag gehad, veel lol en heerlijk eten!

Frans 2. Uitprinten en zoeken maar. Is dit een Frans restaurant? Wat een leuke avond moest worden was goed verpest. Door de veel te hoge rugleuningen van de stoelen kreeg ik een claustrofobisch gevoel.

Het desert was een overweldigende verrassing die mij op ludieke wijze werd opgediend en helemaal op kwam. De sfeer is altijd aangenaam, flinke porties. Leuk en lekker eten voor cowboys en cowgirls. Ga op zoek naar herfstschatten en geniet. Heerlijk gegeten, live muziekje, texas steakhouse voorst bediening en de westernsfeer is overal terug te vinden.

Dinercheque €75,-.

Maar we geven niet snel op, 1 foutje hoeft nog geen reden te zijn om niet meer te gaan. Beoordeeld op 24 december via mobiele applicatie Cowboy stijl met goed eten. Naar de website. Het eten stelt niet veel voor, niet mijn cup of tea. Beetje gênant om met je vette vingers maar een beetje om je heen te zitten kijken, te wachten op het doekje dat niet komt. Parkeren Eigen terrein. Terras onder overkapping aanwezig.

  • De toetjes kaart was de moeite niet waard, lieten die voor wat het was.
  • Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons.

Alleen als de bijgerechtjes iets royaler de waren dan was het gewoon NOG beter. Een echte aanrader, van jong to oud, texas steakhouse voorst.

Beoordeeld op 21 mei via mobiele applicatie Gegunde klandizie maar half Koude afhaalhap, aardig personeel. Is dit uw vermelding. Bericht verzonden naar? Gezellig restaurant met goed eten, jammer.

Waarderingen en beoordelingen

Bediening was zeer slecht, de dame in kwestie kon echt nergens om lachen. Gisteravond met 4 mensen bij jullie gegeten, alles was goed,leuke sfeer en fijne bediening maar de spareribs waren niet gaar, niet van het bot af te krijgen. Veel keuze, lekker eten, goede sfeer, gewoon top!

Al met al een topavond. Land: Nederland Nederland Belgi. Nou wij vinden dit dus gewoon zwaar waardeloos. Hoewel de ambiance goed was raakte texas steakhouse voorst sfeer beneden het vriespunt. Datum van bezoek: oktober !

Steun onze locals: restaurants die bezorgen of afhalen

Ribhouse Texas Voorst Geclaimd. Telefoonnummer staat er gewoon goed bij. Beetje gênant om met je vette vingers maar een beetje om je heen te zitten kijken, te wachten op het doekje dat niet komt.

Wel een vrij vol en druk restaurant. Deze Ribhouse Texas vinden we van nog betere kwaliteit dan die in Woudenberg, waar we regelmatig komen.

Zitruimte zitplaatsen. Bediening is erg langzaam. Ik was ook jarig en vrienden hadden dit ook voor mij geregeld. De texas steakhouse voorst was trouwens ook erg goed; leuk, super leuk aangekleed rond de kerst. Razija Martijn H. Erg geslaagde dag gehad, veel lol en heerlijk weet het niet meer. Er wordt luid muziek afgespeeld als er iemand jarig is en dan gaan er een stel indiaanen door het restaurant heen rennen.

Ook deze keer weer prima eten, enthousiast personeel en een leuke entourage, texas steakhouse voorst.

Maakten gebruik van het keuze menu. Super vriendelijk personeel en snelle bediening en niet te vergeten heerlijk eten! Dit vonden wij allemaal een groot minpunt en jammer van de gezellige avond.

De botmassa van een mix-grill is dus gram. Hierom zal ik niet terugkomen als het weer minder is en ik binnen zou moeten eten, texas steakhouse voorst. De grootste ergernis was toch wel de harde muziek.

Ook in categorie:
    12.06.2021 09:51 Mylou:
    Die jongen zij gewoon dat ik niet in Voorst gereserveerd had want ik stond niet in de computer, ik zei ja hoor hij zij nee hoor anders had je hier wel gestaan, ik ging af als een gieter dit was zo erg, pas later vroeg hij na de discussie om een tel nummer en die klopte gewoon maar hij had er een verkeerde naam bij gezet en beweerde ook nog dat ik die door gegeven had. Heb gemengde gevoelens bij dit restaurant.

    14.06.2021 23:02 Nemo:
    Erg goede tent. Ribhouse Texas Voorst.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be