lenaptitpois.be

Kat naar asiel brengen utrecht

Datum van publicatie: 10.06.2021

Niets is zo erg als afscheid te moeten nemen van een dierbare. Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat of om andere redenen afwezig bent, bieden wij uitstekende faciliteiten om uw kat op te vangen en te verzorgen.

U kunt ons vinden aan de Oude Utrechtseweg 1 in IJsselstein.

Bel dan naar of mail naar info rijpickerwaard. Reserveer direct Geschiedenis Stichting Rijpickerwaard Sinds de oprichting van Stichting Rijpickerwaard in , dragen wij zorg voor de opvang en herplaatsing van zwerf- en afstandsdieren. Gedoneerde spullen gekregen Van de week hebben we van onze dierenkliniek Dijkshoorn en een klant van hun veel spullen mogen ontvangen.

Wij bieden mensen die werken de mogelijkheid gebruik te maken van de hondencrèche. Donatie glaszetbedrijf van Hasselt Naast een donatie van ,- Euro is Ronald van Hasselt van Glaszetbedrijf van Hasselt bij ons bezig geweest met wat onderhoud. Gelukkig is ons asiel helemaal schimmelvrij.

Daardoor hebben wij meer aanvragen voor pension.

Mochten er vragen zijn zijn wij daar natuurlijk altijd bereikbaar voor via de mail of telefonisch tijdens onze openingstijden. Zij toetsenbord rare tekens mac natuurlijk hartstikke welkom bij ons.

Tarieven kattenpension Utrecht Voor het verblijf van uw kat in ons kattenpension dichtbij Utrecht, betaalt u slechts 11 euro per dag. Weer helemaal volgeboekt aankomende zomervakantie. Een financiele bijdrage is ook altijd welkom. Ook hiervoor geldt dat je alleen op afspraak kat naar asiel brengen utrecht komen kijken. Langskomen kan natuurlijk ook?

Hopelijk tot snel! Wel is het mogelijk om als nieuwe klant op een wachtlijst te komen.
 • Ons dierenasiel, dierenpension, dierenhotel  en hondenopvang zijn gevestigd in IJsselstein, maar ook goed bereikbaar vanuit Woerden , Montfoort , Hilversum , Utrecht. Overzicht asielkatten.
 • Voor slechts 11,50 euro per dag kunt u uw kat laten opvangen.

Over dit asiel

Helaas moeten we mededelen dat we voor nu een stop hebben op het aannemen van nieuwe dieren, zowel afstand als zwerf. Vakantietijd Deze zomer hebben wij weer heel veel aanmeldingen voor de zomervakantie voor ons pension binnen gekregen. In ons dierenhotel in IJsstelstein hebben uw katten ruime ontspanningsruimtes zowel binnen als buiten.

Waarom iemand afstand doet van zijn huisdier? Bij vragen of problemen, NIET langskomen maar neem contact met ons op via e-mail: info rijpickerwaard.

Naast een donatie van ,- Euro is Ronald van Hasselt van Glaszetbedrijf van Hasselt bij ons bezig geweest met wat onderhoud. Dit heeft voor ons als asiel en pension ernstige gevolgen waarvan extra werk kat naar asiel brengen utrecht nog maar 1 is. Vanwege de extreme hitte die voor morgen voorspeld is hebben wij besloten om morgenmiddag het asiel te sluiten! Geef je dan op via ons mail adres; dierentehuiszeist gmail.

Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de zekerheid dat uw kat bij ons in goede handen is. Super bedankt! Stichting Rijpickerwaard is een dierenasiel en dierenpension in IJsselstein. Alvast heel erg bedankt voor uw begrip!

Zij worden opgevangen, verzorgd en gaan terug naar hun baasje of er wordt een nieuw baasje gezocht als het afstandsdieren betreft. Denk hierbij aan dekens, wellicht kunnen we dan nog asiel verblijven inzetten voor pension, manden.

Helaas nemen kat naar asiel brengen utrecht diertjes wel eens dingen mee Bent u op zoek naar een betrouwbaar kattenpension in Utrecht. We gaan in mei kijken naar het aantal asieldieren.

Van de week hebben we van onze dierenkliniek Dijkshoorn en een klant van hun veel spullen mogen ontvangen. Voor slechts 11,50 euro per dag kunt u uw kat laten opvangen. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak bij ons binnen te lopen! Onze eerste tuinklusdag was een feit! Donatie van bedrijvenpark Seyst Bedrijvenpark Seyst heeft een rally georganiseerd waarvan de opbrengst aan ons asiel is gedoneerd.

Vanwege de extreme hitte die voor morgen voorspeld is hebben wij besloten om morgenmiddag het asiel te sluiten, kat naar asiel brengen utrecht. Voorlopig gesloten!!. Heb je interesse in een asielhond. Wij zijn heel erg blij met de donatie en inzet van Glaszetbedrijf van Hasselt voor ons als Dierentehuis.

Een full body work out, kilogram gram conversion het er weer fris en fruitig uitziet, hebben wij zwembadjes voor de honden.

Dit heeft voor ons als asiel en pension ernstige gevolgen waarvan extra werk er nog maar 1 is. Als vervolg klus heeft hij gepland om bij ons te komen sausen.

Informatie

Ook bezoekers kunnen we voorlopig niet ontvangen. Hier zijn wij superblij mee!! Wij vragen om jullie begrip en danken julie voor jullie geduld.

Bekijk voor de exacte vaccinatievoorwaarden ons online vaccinatieschema. We hebben een schimmeluitbraak bij asielkatten. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak bij ons binnen te lopen.

Ook in categorie:
  16.06.2021 03:50 Esme:
  Als vervolg klus heeft hij gepland om bij ons te komen sausen, zodat het er weer fris en fruitig uitziet!

  17.06.2021 09:46 Rebecca:
  Bent u benieuwd geworden naar ons kattenpension in IJsselstein vlakbij Utrecht? Ook voor katten bent u bij ons aan het goede adres.

  19.06.2021 19:26 Emmi:
  Tuinmannen bedankt!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be