lenaptitpois.be

Ferrari huren per dag

Datum van publicatie: 10.06.2021

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Lamborghini of Porsche te kunnen besturen. Home » Luxe auto huren.

Zo kun je bij ons bieden op diverse veilingen waarbij je in 1 van onderstaande supercars mag rijden:. Over top gesproken, met een top van kilometer per uur gaat de snoei hard! Kantoor aan huis 27 Online cursussen 26 Mondkapjes 4 Afhalen en thuisbezorgd Bier en wijnproeverijen 11 Cadeaupakketten 14 Thuisbezorgd en afhalen 38 Uit eten 1.

Via onze nieuwsbrief stellen wij jou als eerste op de hoogte van alle veilingen die online staan.

Wij gebruiken altijd functionele en analytische cookies om onze websites en apps goed te laten werken en om de effectiviteit ervan te meten en te verbeteren. Is de net boven uw budget maar wilt u toch een Ferrari rijden. Bovendien veilen we naast Ferrari ook nog ritjes sinterklaas spel met dobbelsteen andere droomauto's.

Om u zo goed mogelijk te kunnen laten genieten geven we vooraf een uitgebreide instructie en rijden we een rondje met u zodat u daarna volledig zelfstandig met de auto op ferrari huren per dag kunt. Zelf rijden en genieten van een sportauto naar keuze. Maar ook als u nog geen rijbewijs heeft kunt u bij sommige verhuur partners op het circuit een Ferrari rijden, ferrari huren per dag.

Naam E-mail. Welke uitleg heeft Ferrari nog nodig?

Ferrari huren

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Een prachtig moment waar je nog lang aan herinnerd zal worden. Maar ook als u nog geen rijbewijs heeft kunt u bij sommige verhuur partners op het circuit een Ferrari rijden.

Dat kan. Kortingsbon voor 3 uur durende driftcursus 1 p. De 8 cilinders met een cilinderinhoud van cc zorgen voor topprestaties!

 • Een sportauto huren voor een dag? Selecteer op jullie wensen?
 • Home » Luxe auto huren. Of nog leuker, geef het aan iemand cadeau en laat zijn of haar droom uitkomen.

Natuurlijk bomvol luxe als een full-map navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter en een bluetooth telefoonvoorziening! Wie wil dat nou niet… Ferrari huren.

Het huren kan gemakkelijk via verhuur.

Ferrari huren voor 1 dag

Na uitleg van een ervaren coureur van Experience Events mag je zelf in deze auto rijden en na afloop kun je nog een leuke foto schieten.

Bovendien veilen we naast Ferrari ook nog ritjes in andere droomauto's. Informeer vrijblijvend!

Kantoor aan huis 27 Online cursussen 26 Mondkapjes 4 Afhalen en thuisbezorgd. Hieronder ferrari huren per dag jij je gemakkelijk inschrijven op onze nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten. Zelf rijden en genieten. Campings en vakantieparken 11 Stedentrips 2 Roompot 1 Center Parcs 1. Je kunt overigens ook extra rijtijd met korting bijboeken.

Gala / Avondevents

Welke uitleg heeft Ferrari nog nodig? De 8 cilinders met een cilinderinhoud van cc zorgen voor topprestaties! Alle veilingen voor Blijf thuis.

 • Bij ons kun je terecht voor een fijne selectie aan bolides van dit merk.
 • Campings en vakantieparken 11 Stedentrips 2 Roompot 1 Center Parcs 1.
 • Er zijn altijd verhuurbedrijven te vinden waar één van de deskundige medewerkers u graag verder helpen bij het huren van een sportauto.
 • Ervaar het extreme vermogen van deze supercar en laat je droom uitkomen.

Of u wilt verschijnen op een feestje met een dikke bak. Alle veilingen voor Producten. Sportieve trouwauto huren.

Op VakantieVeilingen hebben we regelmatig bijzondere veilingen online waar je kans maakt om een ritje in een droomauto te winnen. Alle veilingen voor 1 ferrari huren per dag veilingen. Zo gaat u altijd goed en veilig op pad. Om u zo goed mogelijk te kunnen laten genieten geven we vooraf een uitgebreide instructie en rijden we een rondje met u zodat u daarna volledig zelfstandig met de auto op pad kunt, ferrari huren per dag.

Experience

Een optimale auto-ervaring voor jouw kleine; hoe leuk is dat? Hieronder lees je daar meer over. Natuurlijk bomvol luxe als een full-map navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter en een bluetooth telefoonvoorziening. Een leuk idee als evenement is het huren van een sportauto voor een dag.

Ervaar de sensatie van het rijden in deze supercar! Zo kun je bij ons bieden op diverse veilingen waarbij je in 1 van onderstaande supercars ferrari huren per dag rijden:. Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website.

Ook in categorie:
  14.06.2021 09:28 Aislinn:
  Dat doe je bij Exotic Cars.

  16.06.2021 02:33 Huibert:
  Wij gebruiken altijd functionele en analytische cookies om onze websites en apps goed te laten werken en om de effectiviteit ervan te meten en te verbeteren. Een optimale auto-ervaring voor jouw kleine; hoe leuk is dat?

  19.06.2021 05:46 Brooklyn:
  Met of zonder chauffeur? De auto beschikt over led verlichting gecombineerd met Bi-Xenon verlichting.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be