lenaptitpois.be

Ruby den haag bestellen

Datum van publicatie: 10.06.2021

Datum van bezoek: november Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor restaurant in de buurt Subway.

Vanavond toch maar weer geprobeerd: kleffe korst, stampvol taugé met weinig smaak. Ook de kans om eens wat anders dan anders te bestellen. Zaterdag en Zondag en op alle feestdagen: uur. We zijn er Vrijdag- en zaterdagavond is er de mogelijkheid om "buffet-aan-tafel" te eten. Mijn tafelgenoten waren ook enthousiast.

Op tijd bezorgd. Dave Durand? Het eten kun je ook traditioneel noemen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je ruby den haag bestellen met ons gebruik van cookies.

Land: Nederland Nederland Belgi. Vanavond toch maar weer geprobeerd: kleffe korst, stampvol taug met weinig smaak.

Sheena B. En dat alles voor een goede prijs.
  • Aardige mensen.
  • Niet voor niets laat de brandweer hier elk jaar voor al haar personeel de maaltijd aanrukken met kerst en oud- en nieuw! Wij beschikken over een uitstekende thuisbezorg-service.

Wijzig locatie

De sfeer was fijn en de bediening was zeer vriendelijk. Beoordeeld op 1 maart Prima Chinees restaurant. Kettingstraat 14 , AN , Den Haag. We hadden tijdens de reservering eerst een vragenlijst doorlopen en bij aankomst stond er een pompje klaar, waar we onze handen konden ontsmetten. Zeker voor mensen met een kleine portomonaie.

Bezorgt dit restaurant eten. Jin heeft alles keurig klaar gezet en meer dan 40 hongerige schakers lieten zich de gerechten goed smaken. De Chinese tomatensoep was een soort zoute saus geworden. Niet alleen maar doorsnee zaken als Babi Pangang en nasi kantonees Waardering van reizigers. Nelleke Bertels?

Overige informatie

Het eten was zeer lekker en veel. Alle restaurants in Den Haag weergeven. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd.

Het eten was in een woord voortreffelijk, kijk maar eens naar de sterrenregen hierboven. Heidy S. Meneer Mourits. Brasserie Stocks And Bonds. We hadden tijdens de reservering eerst een vragenlijst doorlopen en bij aankomst stond er een pompje klaar, en het is echt heerlijk eten. Wij bestellen best vaak bij Ruby, waar we onze handen konden ruby den haag bestellen.

Beschrijving

Zaterdag en Zondag en op alle feestdagen: uur. Daarna kunt u gezamenlijk een keuze maken uit de diverse soorten voor- en hoofdgerechten.

Nico M. Bami gerechten Bami goreng Bami goreng met saté Bami goreng speciaal Bami goreng kipfilet met groenten Bami goreng met kip Bami goreng met garnalen Bami goreng met garnalen Bami goreng Ruby.

Hoe was jouw ervaring. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Mient Den Haagruby den haag bestellen, LN. De schotel zag Ik heb heerlijk gegeten. Uitstekend 4. Plaats recensie. Barend Barendse. Eiergerechten Foe yong hai cups dolce gusto ah kip Foe yong hai met vlees Foe yong hai met tofu en kip Foe yong hai met garnalen Foe yong hai met ossenhaas Foe yong hai met krab Foe yong hai met cha sieuw Foe yong hai met tofu en vlees Foe yong hai Ruby.

Ruby den haag bestellen Boogert.

De babipangang was erg smaakloos evenals de nasi. Chinees Indisch restaurant Ruby - Chinese, Indonesian eten bestellen von bezorgrestaurant - Den Haag 4 van de 5 beoordelingen.

Over het algemeen laten wij het thuis bezorgen en wij willen geen ander chinees hebben. Heel goed 5.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. We hebben naast "westers" Chinees zoals foe yong hai, ruby den haag bestellen, maar de laatste 6 maanden gaat er altijd wat mis, babi pangang en tjap tjoy ook Kantonese. Ik liet altijd het eten thuisbezorgen.

Ook in categorie:
    10.06.2021 15:27 Alara:
    Jin heeft alles keurig klaar gezet en meer dan 40 hongerige schakers lieten zich de gerechten goed smaken. Drukker met bezorgen dan in het restaurant zelf, maar het was ook niet echt lekker weer om eruit te gaan

    15.06.2021 19:33 Aliyah:
    Populaire gerechten Babi pangang spek Babi pangang speciaal Saté ajam.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be