lenaptitpois.be

Oud duitse herder pup te koop

Datum van publicatie: 10.06.2021

De schofthoogte van een volwassen Duitse Herder reu bedraagt 60 tot 65 cm. We hebben een boerderij met koeien, paarde De pups zijn nu oud genoeg en mogen het nest verla.

We hebben kennis gemaakt met kinderen, poezen, paarden, schapen, kippen en een cavia. Wieber Nijmegen. Pups groeien op in huiselijke kring.

Op aanvraag 3 okt. Leeuwarden 17 okt.

Wij een fijn baasje. Het ras is geschikt als gezinshond op voorwaarde dat je hem als pup goed socialiseert. Je moet zijn vacht regelmatig borstelen en geen probleem hebben met vaak stofzuigen. Draaiboek huwelijk voorbeeld excel Herder pups - Chiots Berger Allemand Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij oud duitse herder pup te koop.

Wij houden graag contact met je.

Pups te koop. Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. Leeuwarden 17 okt.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Beide ouders zij. Zeer mooie bewezen zilvere wolfsgrauwe oudduitse herder dekreu! Onze honden zijn geselecteerd op gezondheid, karakter en uiterlijk. Om de leuke ervaringen te delen én om te helpen wanneer je met een vraag zit. Home Dieren en Toebehoren   Honden Herdershonden en Veedrijvers   14 resultaten   voor 'duitse herder pups'.

 • Daarom hechten wij waarde aan de onafhankelijk doorgevoerde expertises inzake HD en ED en de bloedtest inzake het gendefect degeneratieve myelopathie DM door onze dierenarts. Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald.
 • Duitse Herder pups - Chiots Berger Allemand Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Oudduitse Herder pups.

Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, meerdere malen ontworm,ingent,gechipt ,europees paspoort,garantiecertificaat ,voor v. Het zijn rasechte familiehonden. Bekkevoort Vandaag. Jouw Puppy-Aanvraag nu invullen. Op aanvraag Vandaag Topzoekertje. Duitse herder pup Duitse herder pup deze is volledig in orde !

Duitse Herder pups te koop

Wie een Duitse Herder als huisdier heeft, kan ook best van alles doen met zijn hond, in de vorm van behendigheid of gehoorzaamheid. Het onderzoek naar het gendefect 'degeneratieve myelopathie' DM geschiedt door middel van een bloedtest bij onze dierenarts en niet met behulp van een speekseltest die wij zelf zouden kunnen uitvoeren.

Goed nieuws!

Puppies van hele lieve en trouwe herdersfamilie Moeder: Hollandse herder, werklijn. Bieden 25 aug. Opvoeding en beweging. Gerelateerde zoektermen. Oud Duitse Herder pups- langhaar. Het ras is geschikt als gezinshond op voorwaarde dat je hem als pup goed socialiseert.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Yourdog herder puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Bovendien wordt het DNA van onze fokdieren centraal geregistreerd.

 • Patrick Quintijn Zulte.
 • Daarom hechten wij waarde aan de onafhankelijk doorgevoerde expertises inzake HD en ED en de bloedtest inzake het gendefect degeneratieve myelopathie DM door onze dierenarts.
 • Nieuwe website: www.
 • Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond.

We hebben kennis gemaakt met kinderen, kippen en een c. Dat is onze taak. Duitse herder pups te koop. Wij een fijn baasje. September vorig jaar hebben we er t. Op aanvraag Vandaag. Oud duitse herder pup te koop omschrijving 4 okt. Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is.

Over de Duitse Herder

Harelbeke 8 okt. Een pup haal je best bij een erkende fokker. Schiedam 6 aug.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups! Vrijblijvend komen kijken kan op afspraak! Opgelet: via deze weg kan je geen pup reserveren.

Ook in categorie:
  12.06.2021 23:20 Emmie:
  Temse 16 okt. De herder pups zijn echte speelvogels en willen de hele wereld ontdekken.

  19.06.2021 07:18 Milène:
  Yourdog duitse herder volwassen Yourdog herder volwassen 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be