lenaptitpois.be

Blond haar zelf bruin verven

Datum van publicatie: 04.06.2021

Mijn haar is gebleekt blond ik was het zo nu en dan met een zilvershampoo maskertje. Logisch dat mensen kiezen voor hun oude vertrouwde kleur.

Om het nog ingewikkelder te maken krijg je ook nog verschil met de verschillende poreuze gedeeltes.

Of weet je het nog niet zeker? Het wordt zeker een hele puzzel maar het is mogelijk. Brainwash Kappers Wie zijn wij? Of rood verven en daarna bruin? Door het maken van onze vernieuwde site kon ik helaas deze vraag niet beantwoorden.

Als je het niet duidelijk ziet, is de kans groot dat je een neutrale ondertoon hebt. Deel dit artikel! Kijk dus eerst hoe licht of donker jouw natuurlijke haarkleur is, de zogenoemde kleurhoogte van je haar. Via onze haarkleur advies tool kun je zo zien welke kleuren voor jou geschikt zijn. Toch zou ik het graag terug donkerder krijgen, maar ben bang dat er een groene gloed op zal komen, blond haar zelf bruin verven.

 • Het gaat er natuurlijk niet om of je bijvoorbeeld gebruind bent, dat is de oppervlakkige kleur van je huid.
 • Nog steeds niet duidelijk?

Oranje versus groen

Digitaal examen Contacteer ons Online inschrijven. Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: Divers 77 Het Geheim van Haar Kleuren 3 thuis knippen als een kapper 2 Vragen van bezoekers 1.

Kleur je haar daarom zo mild mogelijk. Misschien is dat dan wel de oorzaak. Want ik dacht om bruin haar naar licht bruin te krijgen, moet je honey blonde verf kopen..

 • Zij het omdat je geen zin meer hebt in het onderhoud van de kleur, zij het omdat je huidskleur in de zomer donkerder is geworden en niet meer in balans is met je haarkleur.
 • Hoi Margriet, je kan het beste een semikleuring of een spoeling gebruiken om de kleur te corrigeren een verf maakt het haar weer poreuzer zodat de kleur er weer snel uit verdwijnt. Grote kans dat jij dan een neutrale ondertoon hebt!

Ik heb van nature bruin niet al te donker haar. Van mezelf had ik vroeger heel licht blond haar maar inmiddels is het een stuk donkerder, ik denk asblond, blond haar zelf bruin verven. Volgend artikel: Volgend artikel:. Omdat er een groot kleurverschil is wilde ik mijn blond geverfde haar weer donkerder laten verven zodat het kleurverschil minder zou zijn. Zo nu en dan een hele nieuwe kleur of een aantal subtiele highlights om je natuurlijke haarkleur een boost te geven.

1. Help! Te donker!

Ben jij kapper? Laat je zeker eerst eens goed informeren door een professionele kapper met veel ervaring in haarkleuren. Voer daarvoor dan de eerste truc van de witte handdoek uit met een vel aluminiumfolie en met iets goudkleurigs, bijvoorbeeld een stuk goudkleurig papier.

Je krijgt wel een goed resultaat als je de blond haar zelf bruin verven rood- of mahoniekleur mengt met de natuurtint in dezelfde kleurhoogte. Je moet dan een echte kopertint op het haar doen bv. Lijken de aders meer groen. Is het te groen. Hallo, Ik leez graag hier mee zou ook een ebools willen. Gr Mieke. Ga eerst voor een lichter tintje dan de kleur die je als einddoel voor ogen hebt.

Behandeling 2

Zorg ervoor dat je een wijde plastic kam gebruikt waarvan je het niet erg vindt dat er filler op komt. Ik heb nog een paar vraagjes. Je krijgt dan ook regelmatig extra haar kleur tips toegezonden. Extra semikleuring met koper rood gebruiken net zo vaak tot de kleur goed is.

Je zult je haar misschien zelfs dagen tussen wasbeurten willen geven, omdat het na het verven waarschijnlijk droger dan normaal zal zijn. Geverfd haar kun je namelijk niet lichter verven. Vacatures Werken bij Brainwash. Marrit Gakes: Je kunt je kapper natuurlijk ook vragen blond haar zelf bruin verven een donkerder haarverfje over je geblondeerde haar te doen, maar let dan wel op dat je tenminste n tintje MINDER donker gaat dan je in je hoofd hebt.

Helemaal happy, blond haar zelf bruin verven. Die kans is vooral groot met fijnporeus of beschadigd haar. Kies dan eerst voor de 5 bruin en daarna verf je het zwart.

Page content

Wordt de kleur dan te rood? Hallo Edwin, Ik heb een vraag gesteld op het onderwerp hoe kleur ik mijn haar van licht naar donker Ik weet niet of je dat nog wel kunt ontvangen? Home Shop. Gr Mieke Reageren.

Hallo Edwin, Ik kleur mijn haar op aanraden van kapperswinkel met een 8 - 7 en 7. Ik zou het dus graag weer terug naar mn eigen kleur willen, want mooi is het niet. Gebruik een asbruin bv.

Ook in categorie:
  04.06.2021 13:25 Sennah:
  Acties Bekijk alle acties! Hoi Sara, het kleurverschil is gewoon erg groot waardoor je haar altijd een stuk donkerder uitziet.

  08.06.2021 15:33 Carlijne:
  Misschien is dat dan wel de oorzaak.

  10.06.2021 18:46 Cengiz:
  Donkerblond haar Lichtblond haar Asblond haar.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be