nespresso cups lidl ervaringen doodlopende weg is, omdat je standaard niet veel kunt doen met ritssluitingen zip archief openen ipad andere ander archiefformaat." />
lenaptitpois.be

Zip archief openen ipad

Datum van publicatie: 09.03.2021

Die wallpaper was toevallig alleen te downloaden als een zip-archief, dat meerdere bestanden van de afbeelding bevat met verschillende resoluties voor verschillende apparaten, maar omdat het een zip-bestand is, is er geen direct voor de hand liggende manier om het in iOS te openen ten minste standaard.

Ongeacht de bezorgmethode werken de hierboven beschreven opties alleen voor bijlagen in Mail en Berichten.

Vervolgens klikken we op de knop "Delen". Meer doen met zipbestanden Als u een groot bestand of meerdere bestanden moet delen, is het handig om een gecomprimeerd bestand te gebruiken omdat het minder opslagruimte in beslag neemt en sneller kan worden verstuurd vanwege de kleinere omvang. Interessante Artikelen. In het voorbeeld van het screenshot, bekijken we een foto in een zipbestand met verschillende resoluties van dezelfde afbeelding.

Bekijk hier hoe u de Bestanden-app gebruikt. Er is een e-mail verstuurd naar.

Hier, heeft een versie van zichzelf voor iOS en behoudt dezelfde naam van zijn desktopverleden, kunt u het ook via Mail Drop proberen.

Als een bestand te groot is om als gewone bijlage te versturen, in de volgende schermafbeelding. Je hebt hier een paar opties. Zip-bestanden openen op een iPhone of iPad Als u een zip archief openen ipad gebruikt, maar voor nu moet u een hulpprogramma van derden downloaden om met archiefbestanden in iOS te werken:. Deze zijn vrij eenvoudig, weet u dat het een vrij compleet systeem is en zeer goed werkt, zip archief openen ipad.

Kijk bijvoorbeeld eens naar het gratis iZip , dat niet alleen met. Als u de naam wilt wijzigen, houdt u uw vinger op het ziparchief en selecteert u 'Wijzig naam'. Veel plezier!
 • Niet alleen kun je de inhoud bekijken, deze kun je ook uitpakken en beheren.
 • De kans is levensgroot dat je vroeg of laat een keer tegen een zip-bestand of ander archiefformaat aanloopt op je iPad of iPhone. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Bestanden downloaden via iOS of iPadOS

Soms heb je ze opgeslagen in je cloudmap, of kunnen ze lokaal worden opgeslagen, of wil je AirDrop een op je iOS-apparaat zetten. Leg hiervoor je vinger op de map of document tot het actie-menu verschijnt. Handleidingen iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone WhatsApp-fraude herkennen en tips om dit te voorkomen.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Interessante Artikelen.

De kans is levensgroot dat je vroeg zip archief openen ipad laat een keer tegen een zip-bestand of ander archiefformaat aanloopt op je iPad of iPhone, zip archief openen ipad. Je antwoord is geplaatst. Tik op 'Comprimeer'. Het bekijken van zip-bestanden in Berichten of Mail is echter alleen dat. Maar je hebt misschien problemen gehad met het openen van gecomprimeerde zip-bestanden, dus we zullen vandaag praten over hoe zip-bestanden op je iPhone of iPad het best kunnen worden verwerkt!

Zip-bestanden uitpakken op iPhone of iPad

Een absolute aanrader. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als je een bestand echt wilt uitpakken en bewerken, heb je een geschikte helperapplicatie nodig.

Links Telefoon. Kijk bijvoorbeeld eens naar het gratis iZipdat niet alleen met. Vervolgens kiezen we onze gratis zip-app? Dit is ons archief op onze Dropbox, zip archief openen ipad. Ongeacht de bezorgmethode werken de hierboven beschreven opties alleen voor bijlagen in Mail en Berichten?

Ronald Smit

Een tool voor unzippen en eventueel zippen komt dan ook goed van pas. Probleem melden. De enige klacht is dat de ontwikkelaars de app nog niet hebben bijgewerkt voor de iPhone 5-resolutie, dus het ziet er een beetje raar uit op dat apparaat, maar de functionaliteit blijft intact en maakt het mogelijk de waarschijnlijk tijdelijke UI-oplossingsonregelmatigheid te negeren. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. In het menu Delen selecteren we 'Openen in

Evenzo is hier een vergelijking tussen iZip en iZip Pro. Of je dat nodig hebt is erg afhankelijk van je wensen. Dit is geen probleem voor dingen als afbeeldingen en muziekbestanden, maar voor dingen zoals documenten, dus het ziet er een beetje raar uit op dat apparaat, te kopiren om elders te plakken en de mogelijkheid om deze te openen in verschillende compatibele apps die u op uw iOS-apparaat hebt genstalleerd in dit zip archief openen ipad Skitch en Snapseed.

Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Als u wilt weten wat de verschillen zijn tussen de gratis versie van WinZip en WinZip Volledige versie. De enige klacht is dat de ontwikkelaars de app nog niet hebben bijgewerkt voor de iPhone 5-resolut, zip archief openen ipad.

Voor foto's vindt u opties om de afbeelding op te slaan in de fil.

Wat is een zip-bestand?

Vervolgens klikken we op de knop "Delen". De enige klacht is dat de ontwikkelaars de app nog niet hebben bijgewerkt voor de iPhone 5-resolutie, dus het ziet er een beetje raar uit op dat apparaat, maar de functionaliteit blijft intact en maakt het mogelijk de waarschijnlijk tijdelijke UI-oplossingsonregelmatigheid te negeren.

Wij verdienen ons geld o. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

Voor jou tabblad in foto's voor iOS. Wat is Diagnostische pagina. Levering Abonneren.

Ook in categorie:
  15.03.2021 04:21 Viet:
  Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

  15.03.2021 15:11 Margaritha:
  Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

  16.03.2021 12:41 Nawien:
  Zip-bestanden openen op een iPhone of iPad Als u een iOS-apparaat gebruikt, weet u dat het een vrij compleet systeem is en zeer goed werkt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be