lenaptitpois.be

Zilveren kruis zorgpas app

Datum van publicatie: 24.03.2021

Offline martin Binnen 3 werkdagen na het indienen van uw declaratie, staat hier wat is vergoed. Altijd inzicht in uw betalingen Zorgkosten gemaakt die onder uw eigen risico vallen?

Dan krijgt u een speciale zorgpas. Zilveren Kruis en ZieZo. VGZ Mogelijkheden:. Eigen bijdrage betaalt u volgens de wetgeving van het land waar u de zorg krijgt. Je kunt snel een foto maken van een declaratie en die indienen. Je kunt ook direct een declaratie indienen bij De Friesland.

Neem bij spoedeisende zorg contact op met Eurocross Met het juiste verzekeringsbewijs wordt u snel geholpen bij een zorgverlener. Altijd inzicht in uw betalingen Zorgkosten gemaakt die onder uw eigen risico vallen. In een nieuwe update wordt deze functie toegevoegd. Steeds meer verzekerden regelen al hun zorgzaken online. Ook hier maak zilveren kruis zorgpas app weer een foto die je via de app kunt uploaden.

Wij vertellen je meer over de EHIC.

Ontdek het gemak

En u bent de pas kwijt? Om toch aan de wens van een pas te voldoen gaan we deze digitale pas introduceren. Univé Mogelijkheden:. Uiteraard vind je er ook de actuele stand van je eigen risico.

Mogelijkheden app In dit artikel vind je een compleet overzicht van zorgverzekeraars die in een app bieden voor je smartphone of tablet. Jouw zorgverzekeraar bepaalt vervolgens wel nog welke kosten er worden vergoed. Wij zetten deze handige informatie per verzekeraar voor je op een rij.

Declaraties indienen, gewoon als pdf. Dit zilveren kruis zorgpas app vindt u op uw zorgpas. De apps van De Amersfoortse en Ditzo zijn vrijwel gelijk aan elkaar. Blijf je bij de huidige zorgverzekeraar en vervalt de EHIC. Vanuit de e-mail deelt u deze direct met de Zilveren Kruis-app, zilveren kruis zorgpas app, contact met de zorgverzekering en dergelijke doen we al enige tijd niet meer via de post maar digitaal.

Kies een eigen toegangscode van 5 cijfers Met deze toegangscode logt u de volgende keren in. In dit artikel vind je een compleet overzicht van zorgverzekeraars die in een app bieden voor je smartphone of tablet.

Zorgverzekering apps

Mogelijkheden: Inzien polis, declaraties en stand eigen risico Indienen van declaraties door middel van foto of upload pdf-bestand Downloaden:  Voor iPhone of Android. Mogelijkheden: Bedoeld voor het online indienen van declaraties Overzicht van ingediende declaraties Downloaden:  Voor iPhone of Android.

Gaat u naar uw zorgverlener? Help mij kiezen Present!

Deze toepassing laat je een foto maken van je nota en direct indienen bij de zorgverzekeraar. Je krijgt inzicht in het verbruikte en resterende eigen risico, declaraties en stand eigen risico Indienen van declaraties Correspondentie met de zorgverzekeraar Downloaden:  Voor iPhone of Android. Mogelijkheden: Inzien van polis, de declaraties zilveren kruis zorgpas app je vergoedingen.

Een nieuwe pas aanvragen kan altijd? Deze vindt u op onze formulierenpagina!

U logt de 1e keer in met DigiD + sms-controle

In de Zilveren Kruis app vind je ook een mogelijkheid om meerdere profielen aan te maken; handig voor gezinsleden. Of hoeveel eigen risico u nog over heeft? Daarnaast zie je het betaaloverzicht van je zorgpremie en inzicht in je zorgkosten. Mocht ik mijn portemonnee kwijtraken, heb ik deze nog digitaal.

  • En waarom?
  • Maakt een foto van de rekening en dient deze in.
  • Gaat u naar het buitenland?
  • Mogelijkheden: Bedoeld voor het indienen van declaraties.

Met de Pro Life App stuurt u veilig en snel uw declaratie in via uw smartphone of tablet. Soms zilveren kruis zorgpas app u hier al een oplossing.

Uploadt u een bestand. Met de EHIC-pas heb je recht op noodzakelijke medische zorg tijdens een tijdelijk verblijf in het buitenland.

Help mij kiezen Present. Ook dat ziet u nu heel eenvoudig in de Zilveren Kruis-app. Gaat u op reis buiten Nederland en heeft u medische zorg nodig, zilveren kruis zorgpas app.

Beschrijving

Ook interessant vakantieformulier Reisverzekering Bewijs van verzekering in het buitenland Alarmcentrale Eurocross. Een stuk sneller dan de rekening op de post doen. In de app vind je ook noodnummers, adressen van Nederlandse ambassades, informatie over wat er onder het eigen risico valt en achtergrondinformatie over OHRA.

Dus die pas kan je bij ons blijven aanvragen. Vergeet niet ook het alarmnummer van de verzekeraar van de reisverzekering in je telefoon te zetten. Maak een foto van uw zorgpas met uw mobiele telefoon.

Ook in categorie:
    01.04.2021 02:30 Youri:
    De Friesland App is er voor de klanten van De Friesland zorgverzekeraar. Zo zijn uw persoonlijke gegevens goed beschermd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be