lenaptitpois.be

Ziggo dagpas besteld geen beeld

Datum van publicatie: 03.03.2021

Welk model Samsung gebruik je? Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld?

Sander Ziggo. Heb je nog geen Mijn Ziggo account? Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Een dagpas bestellen met een Ziggo Mediabox XL. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. Excuses voor het ongemak. Ik krijg een melding dat ik te weinig rechten heb om een video op FOXSports.

Welke Internet snelheid heb ik nodig? Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Hoe ziet de mediabox er uit. Krijg je geen beeld of wil je juist de dagpas bestellen. Het topic dat Evert  stuurt is in dit geval een goede. Heb je het stappenplan helemaal doorlopen en is er nog iets onduidelijk.

Vul je foutcode in

Ben je naar het juiste kanaal gezapt en heb je na 15 minuten nog geen beeld? Kun je ook een losse wedstrijd of dagpas bestellen voor TV? Je krijgt nu het inlogscherm van Mijn Ziggo te zien. Wij adviseren om je pc, laptop of smart-tv via een kabel aan te sluiten op het internet. Je kunt een dagpas annuleren tot één uur voor aanvang.

 • Ga akkoord en we nemen je ook mee in de nieuwe voorwaarden.
 • Dit topic is gesloten.

Tijdens het bestellen van je dagpas zie je waar je kunt kijken. Verstuur Terug naar overzicht! Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, ziggo dagpas besteld geen beeld, of het e-mailadres waarmee je je calathea warscewiczii bladeren krullen aangemeld.

Kies in het tv-gids menu voor Enkele zender via het pijltje omhoog en druk op [ok]. Ik heb last van een vertraging in het geluid.

Veelgestelde vragen

Druk op de [Menu-knop] van de afstandsbediening. Heb je het stappenplan doorlopen en is er nog iets onduidelijk? Heb je al een dagpas besteld maar heb je nog steeds zwart beeld?

Dat is zeker zonde, Sveldkamp77. Ben je naar het juiste kanaal gezapt en heb je na 15 minuten nog geen beeld! Ook ik heb vandaag een dagpas Fox-Sports besteld. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Bekijk de live-wedstrijden. Inloggegevens vergeten.

Heb je deze mediabox?

Onthoud mijn gegevens. Gebruik dan in géén geval de [opnieuw ophalen]-knop! Zap naar het juiste kanaal, zie hieronder.

Ja Nee. Het kan een kwartier duren voordat de dagpas actief is op je mediabox. Waarom zendt FOX Sports de bekerwedstrijd van mijn favoriete club niet uit! Particuliere klant. Nu we onderdeel zijn van The Walt Disney Company familie hebben we de formulering van onze opt-in daarop aangepast! Bij een sterk schommelende internetverbinding kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat tussen beeld en geluid. Zet de mediabox en de tv aan. Ziggo dagpas besteld geen beeld blijven ontvangen.

Registreren

Gebeld met klantenservice. Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Verstuur Terug naar overzicht. Stel dat je de klassieker wilt kijken met een dagpas, dan zou ik wel iets verder van te voren bestellen.

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Heb je nog andere apparatuur. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken.

Ook in categorie:
  06.03.2021 16:57 Chiem:
  Dit past helemaal niet bij de nieuwe Nextbox filosofie. Welke mediabox je ook gebruikt.

  09.03.2021 05:26 Agathe:
  Is het mogelijk dat ik daar nog later deze week op terug kom?

  12.03.2021 03:52 Dara:
  Mijn android-app crasht?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be