lenaptitpois.be

Woorden van letters maken scrabble

Datum van publicatie: 09.03.2021

Naar boven. De gevonden woorden worden op lengte bij elkaar gezet, met de hoogste punten eerst.

Bovendien is extra goed voor 14 punten! Scrabble Helper geeft je die hulp bij het maken van woorden. Woorden maken van losse letters Met Woorden Maken kun je snel woorden genereren die in gehusselde letters zitten.

Maar is het nog wel zo gezellig? Meer weten over de regels van het Wordfeud Woordenboek? Druk op de blauwe letters om alle drie letterwoorden van dat letter te bekijken. Terug Terug Menu Sluit het menu.

Ook wordt er gekeken naar de uitspraak! Dan moet je zo snel mogelijk hoe dataroaming uitzetten iphone woord hebben, maar het kan je wel helpen naar de overwinning.

Je hebt wel meer tijd nodig voor de uitgebreide Scrabble hulp, voordat iemand het door heeft. Open Wordfeud Helper snel met: help.

De Woordgenerator maakt er woorden van en toont ze met score. Naar boven, woorden van letters maken scrabble.

Het beste Scrabble woord vinden Als je meer tijd hebt om woorden te maken, kun je ook gerichter zoeken met meer opties. Bekijk de spelinformatie.

Wordfeud woorden waarmee je wint!

Die kun je gebruiken om inspiratie op te doen, maar houden geen rekening met je huidige Wordfeud letters. Terug Terug Menu Sluit het menu. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Het beste woord wat je kunt spelen , voor de meeste punten, staat gelijk bovenaan. Om jullie Wordfeud spelers op te frissen en te helpen lichten we een aantal van deze regels toe.

Voorbeeld: m. Gebruik de uitgebreide Wordfeud Helper voor meer controle over de woorden die gevonden worden.

Druk op het woord en dan op het kruisje. Ook het leggen van moeilijk woordjes kan iemand overhalen om een Wordfeud Helper te gebruiken. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. Het woord met de meeste punten staat bovenaan. Gelukkig is er de Wordfeud Helper.

Zoek woorden met Scrabble Woordzoeker

Om deze woorden niet meer tonen druk je op het betreffende woord. Meer informatie Accepteren. Je hebt mooie letters gekregen en je weet zeker dat er een mooi woord ligt, met veel punten Je kunt voor het gemak ook de spatiebalk, vraagteken of een puntje gebruiken.

Nieuw met Wordfeud. Zo wordt de afkorting tv. Het overkomt de beste. Een woord suggestie insturen Contact? Terug Terug Menu Sluit het menu.

Woorden zoeken voor scrabble of andere woordspellen

Als de lengte er niet bij staat, zijn daar geen woorden voor gevonden. Onmisbaar in deze lijst is het woord Qat drugs en plant.

Je ziet dan een sterretje. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook wordt er gekeken naar de uitspraak.

Vul je Scrabble letters en krijg snel de hoogste woorden te zien die je kunt spelen! Lees hier meer over in de veel gestelde vragen. Let echter op, of zelfs driedubbele woordwaarde krijgt, en dus ook de blanco's. Gebruik de knoppen met aantal letters als je snel naar de woordenlijst met een specifieke lengte wilt springen, woorden van letters maken scrabble. De puntentelling houdt rekening met alle Wordfeud lettersdaar waar het woord Italie niet mag.

Meer weten over de regels van het Wordfeud Cafe de zon nieuwmarkt amsterdam. Het woord wordt nu niet meer voor jou getoond. Zo heb je een goed overzicht van je mogelijkheden.

Hoe werkt onze Scrabblewoordenboek?

Vul dan hier je letters in en de Wordfeud Helper vindt de hoogste woorden die je kunt spelen! Net als het woord hyena is het X woord extra een onderschat woord. Ga naar de homepage Home.

Twijfel niet en leg het woord met een C direct neer. Wellicht kan jij met je letters een woord maken wat niet gevonden wordt. Waarom worden mijn woorden niet geaccepteerd en hoe zit het met afkortingen.

Ook in categorie:
  10.03.2021 10:34 Dawid:
  Dit is het meest gebruikte Wordfeud woord met een Q. Er is ook een uitgebreide woorden generator , die met meer opties gerichter woorden maakt.

  13.03.2021 04:48 Leigh:
  Zo wordt de afkorting tv. Woorden die niet geaccepteerd worden kun je verbergen door erop te drukken, en middels het rode kruisje uit je lijst te verwijderen.

  13.03.2021 08:55 Aiko:
  Ben je het niet eens een gevonden woord? Sinds is Wordfeud ongekend populair onder de Nederlanders.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be