lenaptitpois.be

Woorden met de aai

Datum van publicatie: 19.05.2021

Nog geen lid? Leermiddelen De leeuw vangt zijn prooi.

Je kunt net zo vaak herhalen als je wilt. Wanneer ze bv. Twee niveaus: groen: alleen aai, ooi, oei, eeuw, ieuw, uw …. Klasactiviteit 27 Klasactiviteit taak, oefening in de klas Lesvoorbereiding 1 Lesvoorbereiding - Lesplan Organisat.

Schrijf de zin op: Ik gooi een vis naar de haai. Vervolgens doe je de stappen voor met het woord 'graai'. Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Omzetten van percentages en kommagetallen. Je controleert of de leerlingen de spellingscategorie goed begrijpen en je vraagt naar de spellingsregel die bij deze woorden hoort. In de Nederlandse spelling komt de letter 'j' nooit woorden met de aai aan het einde van een woord.

Ze hebben de olifanten bijna  uitgeroeid. Sorteer: Relevantie Datum Score.

Als je je hele leven hebt  geroeid  in een boot. Woorden met assimilatieverschijnselen …. Laat bij het woord 'stoei' de leerling zelf het woord in stukken hakken en het woord opschrijven.

371 woorden eindigen op AAI

Leerlingen leren regels voor het spellen van woorden Kerndoel De vogel zit in een kooi. Let op: Deze website heeft Javascript nodig om te functioneren. Bespreek de stappen voor het spellen.

Bespreek met de leerlingen dat het belangrijk is om woorden met ~aai, ~ooi en ~oei op de juiste wijze te kunnen onderscheiden en op de juiste wijze te kunnen spellen. Woorden met -isch e …. Woorden met -b - … Loading

  • Iets nog mooier maken heet verfraaien.
  • Woorden met trema … Loading Woorden met -em, -elen, -enen en -eren ….

Een boei is een drijvend iets in het water. Dat is een streek in Noord-Holland. Extra: Franse woorden met de aai die klinken als oei. WO wero wereldorientatie! Lessen Categorien spelling … Loading Oefeningen rond de spellingsmoeilijkheden : Werkbladen. Nieuwe woorden Je bent  volgroeid  als je niet verder groeit en ontwikkelt.

Spelling oefenen : Zoek de code van de schatkist

Je bent klaar met deze les. Lessen 7. Je hebt weer woorden bijgeleerd. De indiaan droeg een hoofdtooi.

Deze verschillende werkbladen sluiten aan bij Taalkanjers 2woorden met de aai, maar je kan ze ook los van de methode gebruiken. Spelmateriaal om te gebruiken bij inoefenen van de moeilijkheid aai, oei. Bewaar Verwijder. Woorden met -heid en -teit … Loading. In een Nederlands woord schrijf je nooit een j achteraan!

Recent gezocht

Niet geschreven tussenklank … Loading Woorden met - y - …. Gesloten lettergreep … Loading

Lessen 2. Wie kan de nieuwe map bekijken. Omzetten van percentages en kommagetallen. Wie kan de nieuwe map bekijken. Personen met de link?

Ik naai de scheur in de broek even dicht. Alleen ik.

Woorden met eeuw, ieuw, aai, ooi, oei : Werkblad

De kleuren  vloeien  in elkaar over. Toegevoegd tot. Al lid?

Bekijk alle meldingen. Oeidat ging mis. Ze schrijven het woord op van het vakje waar ze terechtkomen.

Ook in categorie:
    26.05.2021 00:55 Anne-Linde:
    Lessen 9.

    28.05.2021 12:27 Phillip:
    Dan heb je het alleenrecht om iets te verkopen. De leeuw vangt zijn prooi.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be