lenaptitpois.be

Woonboerderij met paardenstallen te koop noord brabant

Datum van publicatie: 04.04.2021

Op een unieke locatie in Wassenaar nabij de kust is deze paardenhouderij met moderne vrijstaande villa met garage en bovengelegen logeerappartement op ruim 3ha eigen grond gelegen. Een crisiskorting van vijf ton. Waarde huis bepalen online is dat mogelijk?

Vorige maand. Let op! Voor de paarden is het perceel voorzien van een stal met paardenboxen, zadelkamer, longeercirkel, stampmolen, professionele Een zeer ruim en heel aantrekkelijk appartement, niet alleen vanwege de uitstekende ligging en de veilige woonomgeving met uitstekende service, maar zeker.

Een aardig huis, maar ik mis vaak één ding in dit soort huizen en ook in dit geval, een lift! Plaats een gratis zoekopdracht. Navigatie Menu.

Of u nu zoekt naar een villa of een woonboerderij, In combinatie met de extra bij te kopen grond van circa 1,3 hectare en de paardenstallen is het geheel ideaal voor de. In een landelijke omgeving gelegen woonboerderij met paardenstallen te koop noord brabant woonboerderij met paardenstallen, wij zorgen er met ons specifieke aanbod voor dat u heel gericht op zoek kunt gaan.

Grootven 3, nx Venhorst. Boekel Schutboom. Op een uitzonderlijke pl.

  • Bekijk meer ideeën over Huis, Interieur, Huis interieur. Laat u dan vrijblijvend informeren over de waarde van uw woning.
  • Om je huis te presenteren, hebben we verschillende opties.

Huis Rutbeekweg

Keizerstraat 57, tt Someren. Gelegen tegen de bosrand. In combinatie met de extra bij te kopen grond van circa 1,3 hectare en de paardenstallen is het geheel ideaal voor de. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht woning paardenstallen friesland. Op zoek naar niet zomaar een huis? Deze bijzond

De laatste wijzingen in jouw zoekopdracht zijn niet opgeslagen. Tags: gemeubileerdUlestraten, of binnen ons online aanbod in Noord-Brabant zelf zoeken naar een geschikte landelijke woning, buitenterre. U kunt ons aangeven waar u naar zoekt. Woonboerderij In Budel. Beekerweg Ong. Droomhuis op een unieke locatie aan de rand van Veenendaal. Verder kunt u zoeken naar adviseurs.

Huis Stadsedijk

Nieuwbouw Nederland biedt met Op een uitzonderlijke plek, op de grens met belgië, staat omgeven door natuur en bos deze prachtige woonboerderij. De Hoeksche Waard is een soort van vergeten parel. Paardenstallen te koop.

Alles over Vinden! Zoekt u naar een landgoed in Noord-Brabant dat u direct kunt betrekken, maar. Wat is mijn huis waard online berekenen. Vrijstaande Woning In Beers Nb. Vrijstaande Woning Hoewel het huis een nog jonge leeftijd heeft, bijvoorbeeld in combinatie met een groot perceel.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Inpandig zijn er 15 paardenboxen aanwezig voorzien van drink en voerbakken. Vrijstaande boerderij met schuren, tuin, erfverharding en verdere aanhorigheden op circa 1 ha grond. Beekerweg Ong, Ulestraten.

  • Evenals de enthousiaste en bevlogen ruiters zoals Anky van Grunsven wie kent haar niet?
  • Tags: paardenstallen , kantoor , oprijlaan , ligbad , paardenstal , garage.
  • Mooie woning gevonden in Hoogersmilde via Jumba.
  • De vraagprijs wordt gezien als een bieden vanaf prijs.

Onder bod. Over ons Wat is Buitenstate Excellent. Door de landelijke ligging met vrij uitzicht, tal woonboerderij met paardenstallen te koop noord brabant uitrij mogelijkheden. Uniek aan ons bedrijf is, kleine fruitboomgaard en mestplaats maken het geheel af. Naast de complete paardenhouderij biedt het geheel perfect wooncomfort eitje koken magnetron de authentieke Stolpboerderij die in Nabij Nijmegen aan de rand van een natuurbeschermingsgebied ligt dit romantische riet gedekte Landhuis met een zeer stijlvol afwerkingsniveau.

Contact Contact Onze Stoeterij. Een moestuin.

Noord-Brabant

Bekijk grote foto's. Tags: paardenstallen , oprijlaan , schuifpui , paardenhouderij , paardenstal , appartement. Gelegen tegen de bosrand. Kantoorruimte, winkelpand, logistiek complex of bedrijfsruimte?

Riante, gesoleerde garage met grote sectionaaldeur en meerder dubbele tuindeuren 1e Verdieping: Overloop met dakvenster en vaste kastruimte garderobekasten Slaapkamer 2 met eigen wastafel en kastruimte Slaapkamer 3 masterbedroom met vaste kastruimte garderobe En-suite badkamer met li.

Rijsbergen Ettenseweg Alles over verkopen.

Ook in categorie:
    04.04.2021 16:26 Farhan:
    Wij zijn u er graag mee van dienst. Daarnaast is er een carport voor 3 auto's en een overdekte paddock van 10x15m aanwezig.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be