lenaptitpois.be

Wmv bestand afspelen mac

Datum van publicatie: 08.03.2021

Van Justin Sabrina Bijgewerkt op mei 06, Wondershare UniConverter - Uw complete video-toolbox. Wilt u het beste hiervan weten?

Selecteer uitvoerformaat Selecteer nu het Mac-afspeelbare bestand mp4, mov, m4v in het vervolgkeuzemenu "Uitvoerformaat" als uitvoerformaat. Om te genieten van het beste effect voor de WMV-bestanden, kunt u op de knop "Video" in de menubalk klikken om de videotrack en schermgrootte aan te passen, het menu "Audio" om de gewenste audiotrack en het kanaal aan te passen voor het afspelen van de WMV-bestanden.

Aanverwant artikel Hoe iTunes-video's te converteren. Wilt u echter een complete oplossing voor alle soorten bestandsconversie, dan is Wondershare UniConverter de beste keuze voor u. Tegenwoordig verhuizen veel Windows-gebruikers naar Mac. Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Video Converteerder, wmv bestand afspelen mac. Ruimte op de harde schijf. Video knippen, samenvoegen, zodat u zich alleen concentreert op de video. Kan geen escape key gebruiken om uit volledig scherm te gaan. Flip Player bevat ook een nieuwe functie "Dim Lights" die alles eromheen netjes donkerder maakt?

Movavi Media Player voor Mac.

Hoe WMV Spelen op Mac

Flip Player bevat ook een nieuwe functie "Dim Lights" die alles eromheen netjes donkerder maakt, zodat u zich alleen concentreert op de video. Movavi Media Player voor Mac. Het is de alles-in-één bestandsconversiesoftware die volledig compatibel is met alle Mac-versies. Er verschijnt nu een submenu met alle overige geïnstalleerde apps die volgens de Mac misschien overweg kunnen met het bestand. Bewerk indien nodig WMV-video Selecteer de video en klik op de knop "Knippen" hierboven om het bewerkingsvenster te openen.

Probeer het gratis Kopen Kopen.

  • Aanverwant artikel Hoe iTunes-video's te converteren.
  • Soundflower Sta verschillende toepassingen toe om toegang te krijgen tot uw geluidskaart. Video Converter.

Het biedt native browserondersteuning, die kan worden gebruikt om direct online video's te bekijken en te bekijken met volledige controle. Switch 8. Hoe kun je Windows-mediabestanden op Mac afspelen met Wondershare UniConverter Op wmv bestand afspelen mac internet zijn verschillende mediaspelers te vinden om Windows-mediabestanden op Mac af te spelenmaar de meest betrouwbare en efficinte is Wondershare UniConverter.

Nog geen account Klik hier om te registreren. Nu kunt u volledig genieten van deze WMV-video's wanneer u ze op uw draagbare Mac-apparaten zoals iPad en iPhone plaatst, wmv bestand afspelen mac.

Bedankt voor uw feedback.

Misschien hebt u al een app die de structuur van uw bestand ondersteunt. Probeer het gratis Kopen Kopen. Het is gericht op high-definition video-inhoud met een resolutie zoals P en P.

Vervolgens wmv bestand afspelen mac u op Video en selecteert u MP4 of andere Mac-ondersteunde formaten die u wilt converteren. Het hoe mdf kast maken geen geheim dat het Mac platform nooit de prioriteit van Microsoft is geweest.

Als u niet weet welke reeds genstalleerde app u moet proberen, kan de Mac er zelf een voorstellen: Control-klik of klik rechts op het bestand in de Finder. Het is gericht op high-definition video-inhoud met een resolutie zoals P en P.

Copyright UkeySoft Software Inc, wmv bestand afspelen mac. Aanverwant artikel Hoe iTunes-video's te converteren!

Was deze informatie nuttig?

U kunt ook op "Open disc" klikken om de Blu-ray-films te laden. Download voor Mac. Met Movavi Media Player kunt u genieten van uw favoriete films en muziek in meer dan 50 formaten en kunt u hoge kwaliteit video bekijken zonder crashes of hinderlijke vertragingen.

Softonic kreeg exclusieve toegang tot de preview van de 3. Eindelijk: de ultieme Mac-muziekplayer!

  • Download mediabestanden naar Mac vanaf meer dan 1.
  • Tegenwoordig verhuizen veel Windows-gebruikers naar Mac.
  • Aanverwant artikel Hoe video op te nemen.
  • Wilt u.

Hiermee kunt u ook video's van internet downloaden. Als het bestand met geen enkele genstalleerde app kan worden geopend, maar de meest betrouwbare en efficinte is Wondershare UniConverter? Geeft een watermerk in QuickTime! Op het internet zijn verschillende mediaspelers te vinden om Windows-mediabestanden best team names for work Mac af te spelenzoekt u op internet of in de Mac App Store naar apps waarmee het bestand kan worden geopend of geconverteerd:, wmv bestand afspelen mac.

Voor gebruikers van Final Cut Pro wordt een ProRes-bestand gemaakt dat automatisch de juiste afmetingen en native video-codec wmv bestand afspelen mac die passen bij de projectinstellingen. Voordelen: Ondersteunt veel algemene video- en audioformaten. Nog geen account Klik hier om te registreren!

Deel 2: Top 5 Gratis WMV-spelers voor Mac

Naast de Wondershare UniConverter zijn er andere tools van derden waarmee u video's van het ene naar het andere formaat kunt converteren. Video knippen, samenvoegen, bijsnijden, bijsnijden en roteren; Voeg BGM toe aan video en verbeter het video-effect.

Sta verschillende toepassingen toe om toegang te krijgen tot uw geluidskaart.

Het is een volledig gratis mediaspeler. Wat dit betreft, is deze gratis mediaspeler de eerste aanbeveling voor jou. Als je hebt besloten QuickTime te laten vallen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be