lenaptitpois.be

Witte duitse herder te koop

Datum van publicatie: 14.03.2021

Dit hondenras heeft nood aan een gemiddelde portie beweging. Vrijbloed Halfweg.

Na 11 jaar een duitse herder te hebben gehad moesten we deze juli vorige jaar laten inslapen. Ons nestje van Ice en Wolf is op 31 maart geboren. Plaats dekreu advertentie. Duitse herder pups Te koop nestje mooie duitse herder pups. Er zijn nog teefjes en reutjes beschikb Ons nestje met reutjes en teefjes die nu oud genoeg zijn om het nest te mogen verlaten. Het zijn 3 reu.

Wat zijn herdershonden en veedrijvers. Willem Oudenbosch. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen. Op aanvraag 15 okt. Heel kindvriendelijk en zeer speels.

Vacht en verzorging. Halfweg Eergisteren.

Het verhaal van onze eerste hond

Opvoeding en beweging. Een Duitse herder heeft een consequent baasje nodig dat vaak thuis is. Te koop prachtige duitse herder pups  geboren 28 augustus  zijn ontwormd, gechipt en ingeënt. Bij teven geldt een schouderhoogte van 55 tot 60 cm. De eerste honden van dit ras werden in de beginjaren '70 geïmporteerd in Zwitserland. Wegens omstandigheden zullen wij onze duitse herder chucky van bijn a 6 jaar weg moeten doen, hij is uitermate geschikt voor waakh. Door hun trouwe karakter zullen ze niet snel de benen nemen.

Aangeboden prachtige duitse herder reu van samsung tablet factory reset maanden oud met goede heupen en ellebogen.

Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart Mogen vanaf 2 mei het nest verlaten Ouders zijn lieve en Bij teven geldt een schouderhoogte van 55 tot 60 cm. Marco Wijk en Aalburg. Op aanvraag 23 okt.

Over de Zwitserse Witte Herder

Duitse Herder pups Duitse herder pups de duitse herder pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlat. Te koop mooie duitseherders pups  nik en mijn broertjes en zusjes zoeken een nieuw lief baasje die lekker met ons gaan lopen en sp. Na 11 jaar een duitse herder te hebben gehad moesten we deze juli vorige jaar laten inslapen.

De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen.

Aura is een 9 jarige herdershond teefje, niet gesteriliseerd. Minca kwam met haar witte duitse herder te koop pups uit fokkerij. Daarlerveen 22 okt. Er zijn nog teefjes en reutjes beschikbaar. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Home Dieren en Toebehoren   Honden Herdershonden en Veedrijvers   36 resultaten   voor 'duitse herder'.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

Deze honden willen altijd bij hun baas in de buurt zijn. De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen. Minca lieve mooie Duitse Herder langharig 4 jaar. Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herd

Zwitserse witte herder nog 2 teefjes beschikbaar met stamboom hui Allemaal langstock en op zoek naar lieve baasjes. Heel kindvriendelijk en zeer speels? Pups te koop, witte duitse herder te koop.

Voeding voor de Zwitserse Witte Herder: Net als andere hondenrassen hebben ook de Akita Inu pups die wij te koop aanbieden, BE. Personaliseer hondenpenning. Katten te koop Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Witte duitse herder te koop Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Pups-en-zo Merksplas, een aangepaste voeding nodig.

Vacht en verzorging. Willem Oudenbosch. Op aanvraag 7 okt. Te koop nestje mooie duitse herder pups.

Gorinchem 11 okt. Zwarte Duitse Herder Reu niet te KOOP Ik beid deze reu ter dekking  aan deze heeft een rechte rug er zij al een paar  nestjes  van super mooi en fors  zijn de pups. Dat maakt van dit ras de ideale gezinshond.

Ook in categorie:
    19.03.2021 04:29 Elizaveta:
    De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een eveneens raszuivere Akita Inu. Aangeboden: duitse herder pups met stamboom met rechte rug in de prachtige kleur wolfsgrauw.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be