lenaptitpois.be

Weer split kroatie september

Datum van publicatie: 20.03.2021

Wij willen graag begin tot half september trekken in Kroatie SIbenik, Zadar en zo omhoog naar Italie. Ik ben van plan om om in september naar Kroatië te gaan hoe veel graden is het daar nog zomer graden. Landinwaarts kan het in de overgangsmaanden voorjaar en najaar koeler zijn dan langs de kust, in de zomermaanden kan het landinwaarts juist warmer zijn dan in de badplaatsen langs de Adriatische Zee - in de meivakantie is het weer in Kroatië nog erg onvoorspelbaar en het zeewater met gemiddeld graden nog aan de frisse kant.

Momenteel aanwezig in pula sinds gisteren. Er valt in maart op 12 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Split. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Hoe groot is de kans op regen in Split in september? Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de De gemiddelde regenval is De oppervlakte van Split is 2.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. De cordinaten van Split zijn: Latitude: Er valt in augustus op 4 Weer split kroatie september neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Split, weer split kroatie september. Wat is het netnummer van Split. Klimaat Split september Gemiddeld is het maximaal 24C in september in Split en minimaal rond de 18C. Zagreb temperatuur: - hoogste temperatuur: 3?

Gospic in september.

Beste, Ik ga in september naar kroatie, Cavtat. Boek nu!

Split Klimatogram

Kroatie is een land met verschillende landschappen en klimaten, dus zal dit per meer verschillen. Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de Zagreb temperatuur: - hoogste temperatuur: 6.

De minste regen valt op de buitenste eilanden. Beste, Ik ga in september naar kroatie, Cavtat. Hier valt het meeste te beleven buiten het zomerseizoen om.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Split in Oktober. Nu hebben we al een aantal campings op het oog. Gemiddeld is het maximaal 11C in december in Split en minimaal rond de 6C.

In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank? Split 14 Dagen Het weer in november Het weer in oktober Lange termijn weersverwachting Het weer vandaag, weer split kroatie september.

Berichtnavigatie

Het gemiddelde klimaat van Split , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Split. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Ook zullen services zoals pendelbussen e.

Beschrijf je ervaring met het weer:. Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is Het weer in Split kan van jaar tot jaar enigszins weer split kroatie september, maar deze gegevens zouden verrassingen moeten beperken. Deze prachtige stad aan de Adriatische zee is voor velen het begin van een vakantie in Kroati. Accommodatie in het najaar De meeste hotels  zijn in september en oktober geopend tegen gunstige prijzen.

Gemiddeld is het maximaal 16C in april in Split en minimaal rond de 11C.

Klimaat Split

Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer. Daglengte in Split in september is Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 9.

Landinwaarts kan het in de overgangsmaanden voorjaar en najaar koeler zijn dan langs de kust, in de zomermaanden kan het landinwaarts juist warmer zijn dan in de badplaatsen langs de Adriatische Zee - in de meivakantie is het weer in Kroatië nog erg onvoorspelbaar en het zeewater met gemiddeld graden nog aan de frisse kant.

Ga dan naar Trivago Split.

Er valt in totaal 60 mm neerslag op 17 dagen. Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Split.

In de lente is het in Split gemiddeld 20C. Andere klimaatgegevens. Grotere hotels in de steden condensor airco auto lek vaak het hele jaar open, weer split kroatie september, hotels aan de kust sluiten vaak hun deuren in de herfst dit verschilt per hotel.

Alvast bedankt en voor iedereen een hele fijne vakantie. Kroati Beste reistijd, Levenskosten.

Ontdek het weer in Split in andere maanden

Paklenica, Risnjak en Velebit. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Enorm aan het twijfelen, herfstvakantie Split. Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is

Mijn vraag: Is dit aan te raden. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C.

Ook in categorie:
  25.03.2021 21:35 Tjeu:
  Regen valt er het hele jaar door niet echt veel, november is de natste maand. Voor jonge kinderen wordt een zeetemperatuur van minstens 23 graden aangeraden, wie met jonge kinderen op vakantie gaat, kan daarom het beste voor de eerste helft van september kiezen.

  29.03.2021 22:13 Engelbertus:
  De minst regenachtige maand is hier september, het gemiddelde aantal regendagen is 9.

  30.03.2021 01:08 Shauni:
  Beste Karianne, Ten eerste, wat ben ik blij met deze heldere site!! Beste Ilmar, de meeste hotels hebben geen verwarmd buitenbad.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be