lenaptitpois.be

Wasmachine draait niet meer bosch

Datum van publicatie: 22.03.2021

Je browser is verouderd. Alles werkt volgens mij behalve de trommel draait niet.

De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime. Wasmachine Bosch F A trommel draait niet. Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum Bosch wasmachine: hobbel als de trommel snel rondraait 1 28 jul Bosch wasmachinetrommel trilt ook zonder was 5 2 jul Trommel Bosch wasmachine loopt niet goed 3 25 apr Bosch wasmachinetrommel 6 5 feb Bosch wasmachine classixx5 trommel loopt aan 2 17 nov Bosch wasmachine trommellagers vervangen 10 18 jan Wasmachine Bosch F A trommel draait niet 4 15 apr Bosch wasmachine trommel draait niet 6 25 feb Bosch WFF wasmachine trommel draait niet meer 3 3 jul Wasmachine bosch trommel draait niet 18 24 mei Bosch wasmachine - trommel draait niet 20 13 mrt Wasmachine Bosch trommel draait niet WFF Met de juiste informatie kunt u dit makkelijk zelf oplossen voor ongeveer 15 tot 45 euro, afhankelijk van het merk en onderdeel.

Er zijn twee totaal verschillende symptomen die veel mensen verwarrend vinden, dus het is belangrijk om te zorgen dat u naar het juiste probleem kijkt. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. De borstels zitten inmiddels goed want hij draait goed.

Hallo Co, Ik heb misschien iets te vroeg gejuicht! Omdat de aanschaf van een nieuwe aandrijfriem niet zo duur is, raden wij aan om een nieuwe aandrijfriem te laten plaatsen. Daarnaast kunnen de kosten verschillen per service monteur, wasmachine draait niet meer bosch.

Blokkering trommel door voorwerp of kledingstuk tussen trommel en kuip Verwijderen van het voorwerp of het kledingstuk. De koolborstels zijn versleten Versleten koolborstels zijn een veel voorkomend probleem.

Kledingstuk vast in de wasmachine

Geluid is inderdaad inslijpen van de borstels, gaat vanzelf weg. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Alleen zoals gezegd slipt af en toe de riem als ie opstart. U kunt daarom via ons meerdere offertes opvragen en zelf bepalen of, en met wie u in zee gaat indien u er voor kiest deze eenvoudige reparatie niet zelf uit te voeren.

Zijn het losse borstels of zitten ze in een houder? Volgens mij is de riem niet strakker te zetten.

  • Elektra problemen met de motor Mogelijk is een contactje losgegaan.
  • Water dat niet of slecht wordt afgevoerd en in de machine blijft staan, is een veelvoorkomend probleem.

De kans bestaat dat er iets mis is met de elektra of de aandrijving van uw wasmachine, wasmachine draait niet meer bosch. Monteer ze op dezelfde manier als ze eruit komen, denk eraan de stekkertjes goed op de connectors te plaatsen en hondennamen teefjes top 10 ervoor dat de connector goed in de borstelhouder zit.

En lijkt het display goed te werken maar draait de trommel niet. De koolborstels zijn versleten Versleten koolborstels zijn een veel voorkomend probleem? Nu doet ie het weer. De oorzaak kan ook een stroomprobleem zijn.

Storingsmeldingen

Het niet meer draaien van de wasmachinetrommel is gelukkig geen reden tot paniek, want het kan gemakkelijk worden verholpen. Vragen, tips of een reparatie verzoek? Je zou eens in een goede winkel kunnen informeren hoeveel wasjes een Bosch tegenwoordig aan moet kunnen gedurende zijn hele levensduur.

De meest voorkomende oorzaak voor een wasmachine die niet niet centrifugeert is een verstopte pomp.

Als je zegt dat de wasmachine niet ronddraait, wasmachine draait niet meer bosch, dus het is belangrijk om te zorgen dat u naar het juiste probleem kijkt. Probleem is eenvoudig op te lossen door de hoeveelheid wasgoed in de trommel te corrigeren.

Bij ons huur je namelijk een Miele wasmachine en wij zorgen voor het volledige onderhoud en alle reparaties. Design stoel gerard van den berg bezoek was: 26 okt    Het is momenteel 26 okt Klik hier voor meer informatie. Er zijn twee totaal verschillende symptomen die veel wasmachine draait niet meer bosch verwarrend vinden, bedoel je zoals velen doen dat de trommel niet draait in een deel van de cyclus.

Wasmachine werkt niet

Is dit zelf te doen of kun je het beter laten doen en wat zijn ongeveer de kosten?? Monteer ze op dezelfde manier als ze eruit komen, denk eraan de stekkertjes goed op de connectors te plaatsen en zorg ervoor dat de connector goed in de borstelhouder zit. Nl 2 23 nov Hulp nodig?

Het leek trouwens wel of de aandrijfriem iets slipte niet veel Maar nu doet ie het in elk geval niet meer. Zo doen wij de was. Dat zal rond de euro liggen, schat ik. Ben maar vast begonnen en heb wasmachine draait niet meer bosch motor uit de wasmachine.

Vind deze reactie leuk. Kijk goed of u een kledingstuk ziet die de beweging van de trommel blokkeert en verwijder dit. De machine is 10 jaar oud.

De oorzaak kan ook een stroomprobleem zijn.

Post navigation

Alhoewel dit erg voor de hand liggend is, vormt een niet aangesloten stekker vaak de oorzaak voor dergelijke problemen. Dan is er een probleem met de stroomvoorziening. Niet dat je daar de onderdelen moet bestellen maar je kunt er ook de onderdelentekeningen bekijken, geeft vaak een beter inzicht.

Let op: trek altijd eerst de stekker uit het stopcontact voordat je zelf aan de slag gaat met de wasmachine. Is jouw aankoop onlangs stuk gegaan en ben je benieuwd of je nog recht hebt op wasmachine draait niet meer bosch Als u snapt hoe een wasmachine in elkaar steekt, begrijpt u vaak ook wel waar uw probleem vandaan komt?

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be