lenaptitpois.be

Vodafone eu landen lijst

Datum van publicatie: 13.03.2021

In principe vallen eilanden groepen die onderdeel uitmaken van een land ook onder de regeling. Binnen de EU gaat dat van je eigen data bundel af, buiten de EU kan roaming veel geld kosten.

Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken.

Technisch protocol om computerapparatuur op afstanden tot meter draadloos te verbinden met elkaar en met internet. Inmiddels is dat gelukkig recht getrokken. Zo kun je dus meteen je vakantiefoto's op Instagram zetten of appjes sturen naar je vrienden in Nederland. Prepaid bellen en internet in het buitenland. Bij Vodafone zijn er verschillen tussen prepaid en de abonnementen: in Turkije en Andorra betaal je met prepaid wel roamingkosten, met een abonnement niet.

Sinds 15 juni zijn extra roamingkosten zelfs helemaal verleden tijd.

Jos van den Boogaard stuurde ons een mailtje door die hij van zijn provider Vodafone kreeg. In een ander EU-land mag je 18  Byte Geheugengroottes worden uitgedrukt in bytes. Dat heet  Roaming Het gebruiken van het mobielnetwerk van een andere dan je eigen provider. Wat als je boven je verbruikslimiet gaat. Radar maakt een rondje langs de telecomvelden en merkt dat er verschillen zijn bij de zes vodafone eu landen lijst providers als het gaat om de landen die gedekt worden door je Nederlandse bundel!

KPN en Vodafone bieden heel grote databundels.

Zo vallen Turkije en Albanië buiten de boot. Proces dat ervoor zorgt dat op alle draadloos verbonden apparaten altijd de laatste versie van een bestand staat. Je hebt dus geen extra kosten meer bovenop je abonnement.
 • Ben je door je bundel heen?
 • We kijken hierbij naar een periode van vier maanden. Telfort dekt daarentegen wel weer andere gebieden, zoals de Spaanse nederzettingen Ceuta en Melilla in Noord-Afrika, Spitsbergen en de eilandengroep Jan Mayen.

Bekijk onze extra databundels. Binnen de Europese Unie betaal je dan de tarieven die je provider heeft voor het binnenland. Dat heet  Roaming Het gebruiken van het mobielnetwerk van een andere dan je eigen provider.

Hoe zit het nu? Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken. Heb je een Android telefoon, dan kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk.

Ziggo Producten.

 • Alle sim only verwijderen.
 • Dat betekent dat je vanaf dat moment met je Nederlandse bundel kunt bellen en internetten in een ander EU land. Lekker op je vakantie in de Alpen een foto sturen van het mooie uitzicht of even je moeder bellen dat je na een lange busreis veilig bent aangekomen in Salou: het kost buiten Nederland veel data en dure belminuten.

Meer over: bellen buitenland Europese Unie. Vodafone eu landen lijst netwerken en netwerken voor satteliettelefonie vallen buiten ons EU-tarief. Door nieuwe Europese regels mag je je Nederlandse bundel meenemen naar andere EU-lidstaten. Het mobiele netwerk van Monaco zelf is niet altijd gratis. Alle sim only verwijderen!

Meer met je mobiel

Klagen bij de internetprovider. Waarschijnlijk weet je het wel, vanaf juni  kun je de Nederlandse bundels ook in de Europese Unie gebruiken, zonder extra kosten. De maximale hoeveelheid data die je op je computer of smartphone van internet mag binnenhalen of versturen.

Verbruik je meer data, dan moet je bijbetalen of wordt de internetsnelheid teruggeschroefd. Je hebt dus geen extra kosten meer bovenop je abonnement. EU-regels De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers.

Vodafone Bij Vodafone kan je vanaf 1 juni al met je Nederlandse bundel in de EU bellen en internetten? Let dus goed op als je in juni op vakantie gaat, vodafone eu landen lijst het is niet bij alle providers hetzelfde geregeld.

Vodafone gaat verder dan roaming regulering met extra landen in het aanbod

Bekijk alle tarieven. Meer met je mobiel. Radar maakt een rondje langs de telecomvelden en merkt dat er verschillen zijn bij de zes grote providers als het gaat om de landen die gedekt worden door je Nederlandse bundel.

Weet jij zo in welke landen je zorgeloos kunt bellen en internetten. In de praktijk wordt KB ook 1 MB genoemd. Van weer app iphone plaatsen verwijderen Franse overzeese gebieden wordt alleen Frans-Guyana gedekt, werkt of studeert.

Wanneer gaat die regeling precies in en in welke landen kan je zorgeloos bellen en internetten met je mobiele telefoon. Bij T-Mobile bepaalt je abonnement welke landen gedekt zijn binnen je bundel.

Op reis buiten Europa. Zodra er sprake is van roaming, gelden er andere regels dan in Nederland. VPN diensten worden dan ook regelmatig gebruikt om regionale blokkades te omzeilen? Net als bij Telfort mag je ook van Tele2 je bundel gebruiken in Ceuta en Melilla! Een duurzame band houdt in dat je in Nederland woont, vodafone eu landen lijst, dus ook op het Franse vodafone eu landen lijst van Sint-Maarten kan je je Nederlandse bundel niet gebruiken?

Dat is slim bellen

Die horen niet bij de EU, dus daar gelden de gunstige EU-regels nog niet. Het heeft te maken met de staatsrechtelijke indeling van de Europese Unie.

Een duurzame band houdt in dat je in Nederland woont, werkt of studeert. Alle artikelen.

Uit onderzoek van Radar blijkt dat providers niet allemaal dezelfde invulling geven aan 'de Europese Unie'. Vanuit Nederland bellen naar het buitenland. Velen hebben een bundel waar internet is inbegrepen, vaak tot een bepaalde limiet.

Ook in categorie:
  16.03.2021 12:01 Wimke:
  Sinds 15 juni zijn extra roamingkosten zelfs helemaal verleden tijd.

  22.03.2021 08:11 Priscillia:
  Dat is een eilandengroep halverwege Antarctica en Zuid-Afrika waar geen toeristen mogen komen en alleen wetenschappers wonen.

  23.03.2021 22:18 Latoya:
  Dat gaat in juni van dit jaar allemaal veranderen. In juni gaan de regels bij telecomproviders veranderen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be