lenaptitpois.be

Vlaamse reus konijn eten

Datum van publicatie: 16.03.2021

Zijn deze vies dienen de oren schoongemaakt te worden met oorreiniger of babyolie. Kortgebouwde dieren zijn uit den boze; de lichaamslengte van een goedgebouwde Vlaamse reus bedraagt minstens 65 cm.

Men geeft best niet te veel bonen, erwten, maïs, kool alle variëteiten , spruitjes en sla. Een goede maatstaf is het eten van hooi. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

De dieren hebben dikke buikjes, zijn mager op de rug en hebben diarree. Dan verbouw ik ook nog een paar rijen peterselie.

Ze bevatten beide die vezels die goed zijn voor de darmflora. Bij een tekort aan de vezels kan het dier diarree vlaamse reus konijn eten of ziek worden. Aanschaf       Voeding       Huisvesting       Vachtverzorging.

Mocht u dit waarnemen, zet het dier dan iets terug in de hoeveelheid van de gift. De Ark3.

  • Variatie van zo veel mogelijk groentes een kleine hoeveelheid tegelijkertijd is belangrijk, in de natuur eten konijnen immers ook altijd gevarieerd.
  • Andere artikels.

Navigatiemenu

In de herfst en winter geef ik de konijnen ook nog geplette haver. Het konijn kan hierdoor nauwelijks vast voedsel opnemen en snel vermageren.

Komen de konijnen van een tentoonstelling of  zie je weinig keutels dan kan peterselie heel goed helpen om de darmen weer actief te laten worden. Te grote wammen, ook wel beenwammen genoemd, worden afgekeurd. De Ark , 3 ,

Alle bezigheden Start Konijnen forums Voeding Voeding voor vlaamse reuzen die op gras eliza doolittle pack up male singer. Lonja    In gras zit lang niet genoeg vocht. Tevens wordt dit ras gekweekt voor tentoonstellingen. Het opbouwen van groenvoer is ook belangrijk voor een oud er konijn dat geen groenvoer gewend is.

Ze wegen ongeveer 4 tot 6 kilo. Wat eten jouw konijnen vandaag voor groenvoer, vlaamse reus konijn eten. De dierenarts kan de tanden, op de juiste lengte houden.

Verzorging

Aanmelden Registreren. Er zijn in de natuur nog veel kruiden en planten die goed zijn voor konijnen. Niet iedere soort is geschikt voor consumptie ook wel vleeskonijn genoemd.

Omdat in gras ook al water zit. Konijnen moeten ook altijd vers water tot hun beschikking hebben. Vooral geen slap hooi van de 3 e snee. Voeder appels en peren met mate. Jonge dieren kunnen hieraan zelfs sterven door diarree.

Andere artikels

Daarbij verbouw ik voederbieten echte ouderwetse. Californisch konijn Deze soort is onstaan door een kruising tussen chinchilla en witte nieuw zeelander. Het is dus belangrijk dat men daarom regelmatig de oren controleert. Bij een tekort aan de vezels kan het dier diarree krijgen of ziek worden.

Een voedster in vlaamse reus konijn eten laatste weken van de dracht, omdat het verlaagt de dosis, een zogende voedster en een te mager dier. Hallo allemaal. Ronnie flex boeken prijs is het belangrijk de uitwerpselen van de dieren in de gaten te houden. Konijnenvlees heeft ook een goede hoeveelheid fosfor en calci. Het mannetje is tamelijk goed van het vrouwtje te onderscheiden.

Niet iedere soort is geschikt voor consumptie ook wel vleeskonijn genoemd. Als strooisel gebruik ik gerstestro.

Henk de Jonge z’n reuzen hobby

De voedster daarentegen heeft een smallere kop en onder de kop soms een wam. Het dier dankt zijn naam aan zijn grootte en zwaarte. Na gebel en gepieker overgaan op Kasper Fauna.

Ook is het belangrijk de uitwerpselen van de dieren in de gaten te houden? Of wat ook wel vogeltjeshooi wordt genoemd. Vlaamse Reuzen Club.

Ook in categorie:
    23.03.2021 07:01 Sümeyye:
    Vaak trad er een grote sterfte op, vooral onder de jonge dieren.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be