lenaptitpois.be

Vietnamees restaurant utrecht amsterdamsestraatweg

Datum van publicatie: 23.03.2021

De Witte Zwaan Frans. Matig 0.

De sissende pannenkoek Banh xeo is een aanrader, prima pho bo, en schappelijke prijzen. De sissende pannenkoek Banh xeo is een aanrader, prima pho bo, en schappelijke prijzen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. We zijn een grote fan van vietnamese eten. Serveert dit restaurant voornamelijk gezonde gerechten?

Eten goed van vietnamees restaurant utrecht amsterdamsestraatweg en vers. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Serveert dit restaurant voornamelijk gezonde gerechten. Lijst wordt bijgewerkt Niet veel mensen weten deze plek omdat ze nog nieuw zijn. Wat een aanrader.

Uitstekend 6.
  • Serveert dit restaurant voornamelijk gezonde gerechten? Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals.
  • Beoordeeld op 12 maart Voor mij nummer één. Datum van bezoek: augustus

Beoordeeld op 12 maart Voor mij nummer één. Laat maaltijden bezorgen. Datum van bezoek: februari Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Maartje F. Niet veel mensen weten deze plek omdat ze nog nieuw zijn.

Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering. Margreet D. Lijst wordt bijgewerkt We hebben hier meerdere keren gegeten en iedere keer verrast het ons weer. Beoordelingen filteren. Het was de 39 euro nog niet waard.

Quang Minh menu

Datum van bezoek: juni Meer beoordelingen bekijken. Foto's van iris Lunenborg ×.

Foto's van Peter Hoogstrate. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Datum van bezoek: juni Is dit een Vietnamees restaurant. Lijst wordt bijgewerkt Vreselijk 0.

Aanrader met stip in deze buurt. Mijn reserveringen. Beoordeeld op 12 maart Voor mij nummer één. Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering? Is dit restaurant geschikt voor ontbijt?

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Taal Nederlands. Bij Orintaals Restaurant Juliana in de Amsterdamsestraatweg in Utrecht centrum draait het niet alleen om het heerlijke eten, vietnamees restaurant utrecht amsterdamsestraatweg, maar om de totaalbeleving. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Is dit een Roemeens restaurant. We hebben hier meerdere keren gegeten en iedere keer verrast het ons weer. Uitstekend 6.

Zoek je restaurant

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Beoordeeld op 25 oktober Heerlijk eten. Bij binnenkomst werden we gehaast en onvriendelijk ontvangen. Waardering van reizigers.

Wilhelminapark Frans. Kun je bij dit restaurant reserveren. Taal Nederlands.

Ook in categorie:
    25.03.2021 05:54 Jesmer:
    Nederlands 6. Tijd van het jaar.

    31.03.2021 07:43 Boris:
    Bezit of beheert u deze gelegenheid? Datum van bezoek: november

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be