lenaptitpois.be

Van dijk fietsen spijkenisse

Datum van publicatie: 06.03.2021

Kees van Dijk Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Ruim assortiment aan kappen, spatborden en andere accesoires voor. Va Nieuw Ophalen of Verzenden.

Ik zou Kees echt aanbevelen hij heeft ons echt geholpen met een aangepaste trapper voor mijn man zodat hij toch kan fietsen en als er iets is staat hij echt voor ons klaar echt heel fijn. Het gaat dan ook altijd over de houding bij klachten. Altijd veilig en met plezier fietsen, daar zorg ik voor met mijn fietsenwinkel in Spijkenisse. Stadsfietsen Moederfietsen Omafietsen Lifestyle fietsen. Ik had een lekke band met mijn Giant elektrische fiets en die hebben jullie weer snel voor me gerepareerd.

Had ik ook beter even kunnen doen. Voorspatbord zip sp

Kinderfietsen Jongensfietsen Meisjesfietsen. Het verzoek ging niet verder dan van dijk fietsen spijkenisse binnenband. Ongelezen bericht door rozemarijntje 05 feb Re: Kees van dijk rijwiel Ongelezen bericht door berndv 07 feb Breure schreef: Nee. Prachtige batavus elektrische damesfiets. Overige categorien Herenfietsen Damesfietsen Woon-werkfietsen Transportfietsen.

 • Oxford, Pronex, elektrische, damesfiets.
 • Finn Hoogerwaard 0 reviews. Tevredenheid openingstijden:.

Verbeterpunten: Blijf zo doorgaan ik ben helemaal tevreden. Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor optimaal gemak en comfort? Ruim assortiment aan kappen, spatborden en andere accesoires voor Nieuw Ophalen of Verzenden. Waarom beveelt u Kees van Dijk Tweewielers wel of niet aan: geeft duidelijk verhaal; eerlijke en betrouwbare uitstraling Verbeterpunten: de volgende, 3e keer net zo goed helpen als de voorgaande keren :.

Paar keer??? Re: Kees van dijk rijwiel Ongelezen bericht door kokka » 03 feb olaf79 schreef: 3 Door het niet afgeven van de fiets maakt deze handelaar zich schuldig aan diefstal.

 • Snelle links.
 • Proefrit elektrische fiets. Giant, Fastroad, Sportieve, herenfiets.

Wanneer ik iets koop met garantie dan ga ik er vanuit dat een reparatie mij niets kost bij normaal gebruik. Henry Riedijk 0 reviews? Batavus houdt rekening met je privacy. Ongelezen bericht door olaf79 03 feb Deze vestiging is op dit moment gesloten.

Kees van Dijk Tweewielers

Voorwiel motor dubbel. Misschien idd meisje fout gemaakt,? Giant, TCR 1, Racefiets. Probeer er samen uit te komen

Vervolgens zou van dijk fietsen spijkenisse de fietsenmaker dat bedrag betalen en wil hij de fiets niet afgeven dan aangifte doen bij de politie en eventueel de deurwaarder erbij halen?

Goed bedrijf alleen jammer dat hij op maandag niet open is. Ongelezen bericht door rozemarijntje 05 feb. Ben je op zoek naar een elektrische fiets voor optimaal gemak en comfort.

Maar als je met een klacht o.

Welke fiets past het beste bij jou?

Je wordt goed behandeld en het personeel heeft veel ervaring en staan altijd voor je klaar, top! Na een weekje heb ik hen gebeld en weer kreeg ik de uitleg van deze garantievorm. Ook ben ik ervan overtuigd dat er meer goede verhalen zijn te vertellen over Kees van Dijk dan minder goede verhalen.

Heb de ongewenste reparatie voor de helft betaald, case closed.

 • Giant, Ultimo, damesfiets.
 • Kees van Dijk Tweewielers Spijkenisse.
 • Vind deze reactie leuk.
 • Re: Kees van dijk rijwiel Ongelezen bericht door Josephien12 » 03 feb crazyme schreef: Breure schreef: Maar als je met een klacht o.

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 02 feb Uiteindelijk zijn de kosten kwijtgescholden. Goed ze helpen je goed want ik haal me onderdelen ook en ze doen goed hun werk en vriendelijk zijn ze en schoon is de zaak wel ik ben goed geholpen en als je wat vraag aan ze dan beantwoord ze ook en als je wat nodig heb en je vraag het dan gaan ze kijken of ze hebben alsmze niet hebben dan bestellen ze het als het binnen komt dan bellen ze wel ze je en dan zeggen het is binnen je stullen dus ik ben zeker tevreden met ze het is een goede zaak.

Tel: Toon telefoonnummer. Re: Kees van dijk rijwiel Ongelezen bericht door crazyme 03 feb Josephien12 schreef: crazyme schreef: Breure schreef: Maar als je met een klacht o. Misschien idd meisje fout gemaakt, van dijk fietsen spijkenisse. En de baliemedewerkster zou toch niet liegen. Re: Kees van dijk rijwiel Van dijk fietsen spijkenisse bericht door berndv 07 feb Breure schreef: Nee.

De beste kwaliteit en service en altijd een advies op maat, van dijk fietsen spijkenisse.

Gemiddelde beoordeling

Dat een medewerker op een interne notitie iets anders schrijft is niet jouw probleem 2 De fiets achterhouden tot er betaald is volstrekt ongeoorloofd. Zaterdag - Houd mij maximaal eens per maand op de hoogte van interessante producten, tips en aanbiedingen van Batavus.

Elektrische fietsen Meer informatie.

Ruim assortiment aan kappe Nieuw Ophalen of Verzenden. En de baliemedewerkster zou toch niet liegen. Waarom beveelt u Kees van Dijk Tweewielers wel of niet aan: Kundig in info en adviezen Verbeterpunten: nvt?

Ook in categorie:
  09.03.2021 03:25 Kik:
  Ongelezen bericht door snuffel1 » 02 feb Ongelezen bericht door Breure » 03 feb

  12.03.2021 04:56 Azize:
  Op meter afstand. Re: Kees van dijk rijwiel Ongelezen bericht door Breure » 02 feb Beide binnenbanden zijn vervangen, een buitenband, remblokjes, remkabels, diverse?

  14.03.2021 00:37 Zina:
  Proefrit elektrische fiets.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be