lenaptitpois.be

Temperatuur kaapverdie sal februari

Datum van publicatie: 18.03.2021

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Sinds een aantal jaren hebben de meeste grote hotelketens hier een hotel staan. Sal weer dinsdag 26 februari

Idem voor de temperatuur en windkracht. Weer Kaapverdië juni: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op de Kaapverdische eilanden is in juni een warme 26°C met kans op weinig regen. Klimaat Kaapverdië januari Gemiddeld is het maximaal 24°C in januari in Kaapverdië en minimaal rond de 22°C. Lovely beachfront apartment with own garden - CVE. Er valt gemiddeld niet meer dan 5 mm regen in 2 dagen in heel de maand februari. Door verschil in geografische ligging en geografie bergen versus vlakke woestijngrond , zijn er lokale verschillen.

Een dunne regenjas in de koffer tijdens je herfstvakantie op de Kaapverdische eilanden is geen overbodige luxe. Er valt in februari op 1 Dag neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 27 Dagen droog op Sal! Alleen in de eerste maanden van het jaar heb je kans dat in de nacht de temperatuur iets onder de twintig graden Celsius kan uitkomen.

Max Temperatuur kaapverdie sal februari. HumIndex is een ander interessant ding, ons te vertellen over de mate van comfort v for vendetta quotes ongemak op basis van temperatuur en luchtvochtigheid gecombineerd, temperatuur kaapverdie sal februari.

Klimaat Kaapverdië februari Gemiddeld is het maximaal 24°C in februari in Kaapverdië en minimaal rond de 21°C. Er valt praktisch geen regen in de hele de maand maart, volgens klimaat gegevens zijn er gemiddeld 3 regendagen op Kaapverdië.

Klimaatcijfers

Klimaatinfo van Kaapverdië Gegevens van: Praia. Korte beschrijving van de weersomstandigheden in Sal in Februari Wanneer u een reis naar Sal in de Februari kun je verwachten: af en toe regen. Een populaire toeristische bestemming op Sal is de plaats Santa Maria dit mede door de hagelwitte zandstranden die deze plaats rijk is. Kledingadvies: Dunne regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende herfstvakantie.

Het is 85 dagen droog in de winter. Er is gewoonlijk 9 uur zon per dag, in maart is er 12 uur daglicht.

 • Wat is de valuta van Kaapverdië?
 • Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Het licht oranje gearceerde vlak geeft de spreiding van de gemiddelde minimale temperatuur weer.

Herfst klimaat Sal sep-nov In de herfst is het in Sal gemiddeld 26C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in december gemiddeld 24C. Met een perfect klimaatwaarbij de zon volop schijnt van de 14 uren daglicht! Hieronder hebben de gemiddelden van de belangrijkste meteorologische variabelen voor je uiteen gezet, temperatuur kaapverdie sal februari. Er is gewoonlijk 10 uur zon temperatuur kaapverdie sal februari dag, maart goedkope winkelruimte te huur tilburg april met een gemiddelde temperatuur overdag van 25 C.

De koelste maanden wat natuurlijk een relatief begrip is met deze zomerse temperaturen zijn januari, is februari een aanbevolen maand om in Boa Vista-eiland te gaan.

Beste reistijd Sal, Kaapverdië

Een populaire toeristische bestemming op Sal is de plaats Santa Maria dit mede door de hagelwitte zandstranden die deze plaats rijk is. São Nicolau in februari. Ook de Atlantische Oceaan is er voelbaar warmer. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de Kaapverdische stranden is in april 23°C.

Het grootste eiland is Santiago en is daarmee ook de belangrijkste voor Kaapverdi? Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken, temperatuur kaapverdie sal februari. Uitstekend Goed Matig Slecht. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Reisorganisaties Sal. So Filipe Ilha do Fogo in februari.

Klimaat Kaapverdië

Wij kunnen dan ook geen verantwoordelijkheid nemen voor beslissingen die worden gemaakt aan de hand van deze weergegevens. Er valt in november op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Sal.

Klimaat Kaapverdië augustus Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Kaapverdië en minimaal rond de 25°C. Het licht blauw gearceerde vlak geeft de spreiding van de gemiddelde regenval weer. Sal weer maandag 18 februari

Er valt in totaal 86 mm neerslag op 31 dagen. Uitstekend Goed Matig Slecht. Er valt in totaal 8 mm neerslag op 8 dagen. Gemiddeld is het maximaal 28C in september in Kaapverdi en minimaal rond de 26C.

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Neem deze mee, zoals de gemiddelde temperaturen. Zomer  Temperatuur kaapverdie sal februari.

Mis deze niet langer.

Feestdagen en festivals in Kaapverdië in februari

Als je naar Sal gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Wie voor een winterzonvakantie naar Sal wil reizen, die kan dat in iedere maand van het winterseizoen doen. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Het klimaat in februari in Kaapverdi is net zo idyllisch als in januari. Sal weer donderdag 7 februari. De gemiddelde maximale windkracht is de snelheid van de wind op  een hoogte van 10 meter gedurende 10 minuten en daarvan het gemiddelde.

Ook in categorie:
  18.03.2021 05:51 Nouhaila:
  Blijf op de Hoogte! Mosteiros in februari.

  20.03.2021 00:11 Danny:
  Het gemiddelde klimaat van Sal , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Ilha de Santo Antão in februari.

  22.03.2021 14:33 Greg:
  Bekijk de informatie over inentingen voor Sal op de site van de GGD. Kledingadvies : Zomerse en natuurlijk badkleding, een dun vest omdat het in de avonden als het waait een beetje fris aan kan voelen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be