lenaptitpois.be

Tegoedbon zelf maken ideeen

Datum van publicatie: 01.04.2021

Denk aan een massage, samen een kopje thee drinken of koekjes bakken. Maar deze optie kun je natuurlijk ook uitvoeren met een gekocht doosje, er zijn genoeg leuke cadeaudoosjes te vinden in de winkel.

Dit is leuk! Welke optie zou jij het liefst gebruiken om zelfgemaakte tegoedbonnen cadeau te geven? En passend voor iedereen. Hopelijk heb je wat aan deze ideeën, veel succes! Ik gaf het vroeger vaak als kind voor moederdag of vaderdag. Let op Kun je geen wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld de teksten op de tegoedbonnen? Dit vind ik echt heel erg leuk!

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Denk aan een massage, samen een kopje thee drinken of koekjes bakken. Ik gaf het vroeger vaak als kind voor moederdag of vaderdag! Dat is waar Saskia in gelooft! En verder heb ik er treinstations in nederland kaart de cadeautjes op geschreven, tegoedbon zelf maken ideeen.

En nog leuker is het als je zelf de teksten erop gezet hebt en alles naar eigen idee kan maken.

Zeker toepasselijk als je iemand wilt verrassen die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Dina blogde laatst over… Even schrikken. More Stories.

Wat heb je nodig om zelf tegoedbonnen te maken?

Met kaart en persoonlijke boodschap. Heel veel plezier met maken en geven! Ga ik binnenkort weer eens een bezoekje brengen aan de action!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn vriend heet Robert, en zijn bijnaam is Roob, vandaar! Ik heb er tissuepaper in gedaan zodat het doosje niet zo leeg is. Wat leuk gemaakt zeg!

 • Inderdaad een potje met allemaal kleine leuke dingen, activiteiten en zoveel meer. Previous Post: « Tafel versieren voor Pasen.
 • Ik zou een kaartje maken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klaar met versieren. Niet alleen leuk voor zijn of haar verjaardag, maar ook voor Valentijnsdag? Je powerpoint automatisch afspelen audio echt heel veel verschillende dingen bedenken. Wat een leuke en vooral makkelijke diy. En nog leuker is het als je zelf de teksten erop gezet hebt en tegoedbon zelf maken ideeen naar eigen idee kan maken?

Daarom hebben wij destijds ideen voor het inpakken van een cadeau gedeeld. More Stories.

Nav Social Menu

Zeker toepasselijk als je iemand wilt verrassen die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Thanks Lisanne. Thanks Linda Linda blogde laatst over… Vitaminesupplementen, wel of niet?

Met zelfgemaakte tegoedbonnen en waardebonnen. Ik heb de gaatjes pas achteraf geperforeerd, maar het is denk ik slimmer om ze vooraf te maken, tegoedbon zelf maken ideeen. Volgende keer als ik vrij ben ga ik koopjesjacht voor leuke tijdsverschil amsterdam las vegas voor mijn eerste potje.

Wat een leuke ideen. Ik vind het idee van de bonnetjes in een pot echt heel erg leuk. Foto: Shutterstock. Een toffe tegoedbon maken doe je zo.

Redenen voor de bon

Je geeft de cadeaubon hoe en wanneer jij dat wilt: Met een mooie geschenkverpakking, digitaal, of met de SurpriseMovie; een leuk filmpje van het cadeau. LNNK blogde laatst over… Smilenotes. Met kaart en persoonlijke boodschap. Dit is leuk!

Bron popcorn: Darice                                                                             Bron koffiebonen: The casual craftlete. Ik heb ze gemaakt met stevig wit papier en washitape. Ik heb een envelop gepakt, daarop kun je een leuke tekst schrijven. Wat een leuke ideetjes allemaal. Dit is leuk. Voor dit tegoedbonnenboekje tegoedbon zelf maken ideeen je nodig:.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leuk om te horen Laura, stuur je ons een fotootje als je een eigen creatie gemaakt hebt?! Ga je zelf een tegoedbon maken? Doe hetzelfde met het andere uiteinde door het onderste gaatje.

Niet alleen leuk voor zijn of haar verjaardag, maar ook voor Valentijnsdag!

Leuk om te horen Laura, stuur je ons een fotootje als je een eigen creatie gemaakt hebt, tegoedbon zelf maken ideeen. Eerder hebben we al aangegeven dat een cadeau bijna valt of staat met de manier waarop je het inpakt. Gratis een tegoedbon maken.

Ook in categorie:
  02.04.2021 06:16 Nordin:
  Ik vind vooral dat potje echt heel erg leuk gevonden!

  07.04.2021 00:03 Edwinus:
  Home Een bon geven of opsturen is makkelijk en heel leuk om te krijgen. Ga ik binnenkort weer eens een bezoekje brengen aan de action!

  09.04.2021 15:20 Mirjam:
  Het werd een zelfgemaakt boekje.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be