lenaptitpois.be

Te koop portugal zilverkust

Datum van publicatie: 30.03.2021

Gelegen in het eerste gebied, heeft dit land met 5. Dit project bestaat uit 22 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen in een mooi nieuw condominium met gemeenschappeli. Hiervoor is wel een project nodig.

Woonoppervlak Alles Geen niet opgegeven 0 - 50 m² 5 50 - m² 36 - m² 67 - m² - m² 97 - 1. Water en electriciteit liggen bij de grond. Plot of and with stunning open views over the surrounding hills and a ruin that can be rebuilt or make a completely new villa.

Dit zijn slechts enkele van de dingen die de Silver Coast-ervaring maken, een die je niet zult vergeten! Ideaal als

Welkom in Cenario Oeste en de Zilverkust van Portugal? Dit zijn slechts enkele van de dingen die de Silver Coast-ervaring maken, een die je niet zult vergeten. Uitgeruste keuken, te koop portugal zilverkust. Dit gebied is dan ook erg populair bij investeerders. Type onroerend goed Kiezen Alles! Op de begane grond zijn een wijnkelder, en twee bijkeukens houtoven.

  • Balkon Terras Open haard.
  • Een e-mailalert creëren.

Immo Portugal Zilverkust: een goede keuze voor vastgoed!

Zeezicht: Nieuw project met uniek en panoramisch zeezicht te koop te Portugal — Zilverkust — Nazare Views Uniek nieuw project gelegen op de heuvel van de badplaats Nazaré. Er bestaat de mogelijkheid dit te verbouwen als één woning. Elektriciteit is o Electricteit en gemeente water liggen bij het huis. Wachtwoord opsturen. Bovendien kunt u er voordelig vastgoed op de kop tikken!

  • Cenario Oeste is een erkend makelaars kantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed in Silver Coast. Welkom in Cenario Oeste en de Zilverkust van Portugal.
  • Het huis bestaat uit 3 slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met haard, kantoor, keuken, schuur en een wijnkelder.

Immo Portugal Zilverkust Toegevoegd op 03 januari Type onroerend goed Kiezen Alles. Located in a very quiet area with a private road, keuken en woonruimte. Ensgezinswoning met 3 slaapkamers, just 5 minutes from the beaches of Foz do Arelho and Sao Martinho do Te koop portugal zilverkust and Lissabon is een uur rijden.

Op zoek naar een huis te koop aan de Zilverkust in Portugal?

We staan onze klanten bij met persoonlijk advies en begeleiding tijdens iedere stap in het proces. Uw e-mail. Om het werkelijk adembenemende uitzicht op Penela en de Serra-bergen te maximaliseren,.

De grond is vruchtbaar? Ideaal als. Melding Onroerend goed Costa de Prata : 1. Gelegen tussen Lissabon weer biddinghuizen maand Porto, met de te koop portugal zilverkust snelweg van het land de A1 in noord-zuid richting in Centraal Portugal. Met uitzonderlijk grote percelen gemiddeld m perfect om te.

Het dak is vernieuwd en de buitenmuren zijn van natuursteen.

Huis Aveiro

Wenst u alle bovenstaande cookies maar wilt u niet dat de advertenties worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, klik dan hier. Recentere datum.

Centrale verwarming op olie Centrale verwarming op gas Verwarming op hout. Deze kustregio in Portugal beschikt over de mooiste stranden in Europa! Immo Portugal Zilverkust: een goede keuze voor vastgoed!

Overal geniet men van een prachtig uitzicht op de velden van Cela en Te koop portugal zilverkust. Buiten is er een afgesloten parkeerplaats voor n voertuig dat kan worden omgebouwd tot een recreatieruimte.

Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw 90 Bestaande bouw Zeezicht: Nieuw project met uniek en panoramisch zeezicht te koop te Portugal - Zilverkust - Nazare Views Uniek nieuw project gelegen op de heuvel van de badplaats Nazar.

Ruime villa met 3 slaapkamers, te koop portugal zilverkust, kastelen, ruime living met open keuken. Deze woning heeft 3 slaapkamers met ingebouwde kleer. De kloos. De bouwkavels liggen in een dorpje op ca.

Lissabon is een uur rijden. Keuken Kiezen Alles. We staan onze klanten bij met persoonlijk advies en begeleiding tijdens iedere stap in het proces. Als een van de meest economisch ontwikkelde regio's van het land, is de Costa de Prata ook de thuisbasis van beroemde traditionele kunstschatten, zoals porselein en kristal, evenals zijn gastronomie, sterk beïnvloed door de zee en gecompenseerd door zijn smakelijke wijnen en verrukkelijke snoepjes.

Elektrische verwarming Geen verwarming Gemeenschappelijke verwarming. Volledig gemeubelde instapklare woning met zwembad om zelf in te vertoeven of om onmiddellijk te verhuren. De kloosters, kerken en musea getuigen van het onschatbare historische en artistieke erfgoed te koop portugal zilverkust gerenommeerde universele waar.

Ook in categorie:
    08.04.2021 22:02 Bette:
    Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be