lenaptitpois.be

Step up revolution cast imdb

Datum van publicatie: 20.03.2021

Mar 8, Netherlands. Brimstone

Super mooi HD kwaliteit The Man with the Iron Fists Stay connected with contact details for over , industry professionals and companies. Explore Industry Trends. Tessa

Fataal Voor de rest wordt er goed gebruik gemaakt van de setting, heerlijke stad is het toch. Cool Kids Don't Cry Dit soort films willen maar niet volwassen worden. Interview It Takes 2 .

Niet onder de indruk, maar uiteindelijk verwacht je van Step Up wel wat ergers. Dansen is leuk, maar zwaar over de top. Julia's Tango

Recensie 'Step Up 5: All In'

Want het verhaal klopt wel, maar het is zo afgezaagd. De tranen van Maria Machita Amazones Wachtwoord vergeten. Summer Heat

  • Veel te amerikaans opgezet.
  • Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Winning Tuintje in mijn hart De meisjes van Thijs Happily Ever After De uitgewerkte fantasien qua dans slaan in deze film wat door.

Navigatiemenu

Het doet zo zeer Caps Club Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

TV House of No Limits Viel tegen. De 12 van Oldenheim The Admiral .

Dit is de bioscoopagenda van de film Step Up: Revolution.

Een simpel verhaaltje met een clichématige romance. Haar contemporary techniek blijft echt om van te watertanden en de scenes met haar zijn toch wel het absolute hoogpunt.

Voor de rest wordt er goed gebruik gemaakt van de setting, heerlijke stad is het toch. De dansscene's waren gewoon een heel stuk minder in dit deel.

Peter Bell D-Railed De meisjes van Thijs. Volle maan Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Gek van Oranje Already a subscriber. Sprookjesboom de Film Step Up 2 - The streets.

Alternatieve titel(s): Step Up 5, Step Up: All In, Step Up 5 All In 3D

Super mooi HD kwaliteit Kathryn McCormick danste goed maar acteren kon toch wel veel beter. Akka

De dans scenes zijn ook weer zeer indrukwekkend vooral The Mob in het museum was echt zeer mooi uitgewerkt Holland gaat voor Goud Swanenburg Bluf .

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be