lenaptitpois.be

Sparta ion gl handleiding

Datum van publicatie: 17.03.2021

Als Eenvoudig wordt geselecteerd zal er op het display geen extra informatie worden getoond. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden Nadere informatie.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. To make this website work, we log user data and share it with processors. De ondersteuning wordt teruggeregeld door te zware belasting. Fiets Sparta ion GLheeft tijd stilgestaan mn display vierkant geeft niks meer aan is geheel blank hoe herstel ik dat Gesteld op om Deze is verplicht uw batterijpakket in te nemen en zal zorgen voor de verdere verwerking door de producent.

Zie ook voor de vermelding van actieradius op het display. Hoofdstuk 3 gaat over het display waar ION op staat.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, en gaat u door het menu heen, of een geheim adres. Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike.

Kiest u voor Handmatig, dan schakelt de fietsverlichting uitsluitend aan en uit wanneer u de verlichtingsknop op de bedieningsunit gebruikt Pieptonen Onder Pieptonen kunt u instellen of en in welke gevallen u pieptonen wilt horen. Sparta ion gl handleiding ledlampje E op het batterijpakket gaat knipperen.

Met de.

Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding 1.
  • K Om een prettige ondersteuning te behouden adviseren wij u eens per maand de e-bike te kalibreren. Laat de accu nooit Nadere informatie.
  • I agree.

Beoordeling

Kiest u voor Automatisch, dan schakelt de fietsverlichting automatisch aan en uit. Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht onderdelen Ga met de naar het menu Onderhoud. Bij een dergelijk lage omgevingstemperatuur zal de actieradius van het batterijpakket aanzienlijk afnemen.

Wanneer uw de magneet weer op de juiste plek heeft gepositioneerd, maar de melding blijft zichtbaar, neem dan contact op met uw dealer. Deze gebruiksaanwijzing.

Om de functie te gebruiken dient u deze eerst in te schakelen in het displaymenu! Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding 1. Heeft u een vraag over dit product. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres, kunt u met de en door de weergave-opties heen Temperatuur U kunt ervoor kiezen om de buitentemperatuur op uw display te tonen. Als het basisscherm getoond wordt, wordt op het display de vullingsgraad van het batterijpakket getoond in percentages.

E C D C D A B Het batterijpakket kan zowel op als buiten de fiets worden opgeladen: Wanneer de batterij op de fiets wordt geladen. De actieradius wordt berekend op basis van sparta ion gl handleiding en historisch verbruik in combinatie met de vullingsgraad van het batterijpakket, sparta ion gl handleiding.

Handleiding

Sluit de lader niet op de netspanning aan als de lader niet gebruikt wordt. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor Nadere informatie. Is dat niet mogelijk, laad dan het batterijpakket volledig op en ontkoppel vervolgens de lader van het batterijpakket. Het groene indicatielampje B gaat branden.

De tijd is altijd zichtbaar in het display. Beschadig de lader niet. Inleiding 4 2. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica. Algemene informatie over Nadere informatie.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Batavus handleiding. Volledig leeg batterijpakket opladen A B LED Voor een goede werking van de e-bike dient het contactvlak tussen het batterijpakket en de docking station vrij te zijn van vuil en vocht.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Lader Contactpunt.

Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips, sparta ion gl handleiding. F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ Camera! Alle overige Nadere informatie. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Het batterijpakket kan hierdoor tijdens het fietsen worden opgeladen! Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe Sparta ion gl handleiding Camera.

Alleen voor Trip? Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Functie-overzicht en beschrijving bedientoetsen P. Het batterijpakket kan hierdoor tijdens het fietsen worden opgeladen. Periodiek onderhoud Uw e-bike heeft regelmatig een periodieke onderhoudsbeurt nodig. Suzanna Abbink 4 jaren geleden Aantal bezoeken:.

Als u de taal wilt wijzigen kunt u op de drukken. Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen Opmerkingen opladen van het batterijpakket Met de kunt u Kalibreren selecteren.

Ook in categorie:
    22.03.2021 10:17 Marel:
    Een code in de software zorgt ervoor dat deze op een andere fiets onbruikbaar is, oftewel geen ondersteuning levert diefstalbeveiliging. Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be