lenaptitpois.be

Oudduitse herder fokker overijssel

Datum van publicatie: 06.03.2021

Verzorging De vacht van de Oudduitse herder moet zo nu en dan, maar zeker niet te vaak, gekamd worden. Wij zijn een zeer kleinschalige fokkerij en hebben van tijd tot tijd een nestje pups uit streng geselecteerde ouders. Bekijk de fokker vermelding van Of Black and White Island.

Kwaliteit gaat voor kwantiteit! Gespecialiseerd in het fokken van langstokhaar Duitse herders. Deze keer is er gekozen voor de Oudduitse Herder en in het bijzonder Wolf een jonge enthousiaste hond. En daarom hebben we ook nooit twee nestjes tegelijk. Software Bol - Bol. Duitse Herderkennel vom Twickelland Weerselosestraat DT Borne Meer informatie Onze pups uit keurfok worden gechipt, krijgen de vereiste inentingen, worden ontwormd en krijgen een officiële gezondheidsverklaring van de dierenarts.

Mocht je overstag gaan voor een LSH, koop idd een pup uit goedgekeurde ouders.

Van Adelrik Sittard Meer informatie Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust. Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Oudduitse herders uit de Oost-Duitse lijn komen vooral exon the beach all stars aflevering 1 werklijnen en hebben vaak een donkerdere vacht, oudduitse herder fokker overijssel.

Oud Duitse Herdershond fokkers overzicht rasbeschrijving fokkers puppy forum dogboek. Ben me aan het orienteren, kinderen en…. Bravoure is 'n oud-duitse herder 2de generatie.

Duitse Herder kennel… Type bedrijf: Hondenfokker. Pups groeien op in huis en gaan enkel de deur… Type bedrijf: Hondenfokker.
  • De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op.
  • Alle basis opleidingen, detectie en praktijk speuren….

Duitse Herder Pup Kopen: Fokker Overzicht

Hondenschool, gespecialiseerd in opvoedingscursussen voor pups en jonge honden. Pups worden uiteraard verkocht met VDH verkoopcontract. Wolf is een lieve, ondeugende en nog iets onzekere puber, die af en toe  bananen in zijn oren heeft, let wel, hele trossen,  maar een superhond is die we niet meer willen missen!

Neem gerust contact met ons op. Het Wolvennest.

MissRoxyy Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Arnhem Ja mijn moeder heeft wel een telefoonnummer vandaag gevonden dus dat is al iets Ik heb geen idee of ze alleen oud duitse fokken, oudduitse herder fokker overijssel, daarom was ik opzoek naar wat meer informatie?

Door te vaak en te veel kammen wordt de huid namelijk gestimuleerd en daardoor zal de vacht meer verharen. Is op mensen en kinderen gericht en speelt graag met andere honden. Kijk dan bij de Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving. Hele fijne avond gif 10 okt.

Geschiedenis

Daarnaast zijn ze geblokter van bouw. MissRoxyy Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Arnhem Ja mijn moeder heeft wel een telefoonnummer vandaag gevonden dus dat is al iets Ik heb geen idee of ze alleen oud duitse fokken, daarom was ik opzoek naar wat meer informatie.

Kort Diessen. Wij wonen met onze paarden, poezen en oudduitse herders aan de rand van het friese dorpje Kootstertille in een oude boerderij.

Zo nu en dan fokken wij ook een nestje volgens de rasstandaard eisen van de VDH. Type bedrijf: Hondenfokker. Bij interesse vanaf de geboorte van de pups, bent u vanaf 2… Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen. Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Pups groeien in huis op, oudduitse herder fokker overijssel.

Duitse Herder Pup Kopen: Hier Moet Je Op Letten

Henk Ederveen. Willem Oudenbosch. Daarnaast is een Langstokhaar DH net zo grof als een Oudduitse, maar dat komt ook puur door de vacht Ik heb hier ook een gewone stokhaar reu zitten, die schoon aan de haak 47 kilo weegt.

  • Medio juni verwachten wij een nestje.
  • Onze honden hebben allemaal een lief, sociaal en betrouwbaar karakter!
  • Pups-en-zo Merksplas, BE.
  • This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Stamboom en rasstandaard : Hou de fokker zich aan de officile rasstandaard van de Duitse Herder. Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. Is er nog iets wat je graag wil vertellen over hem. Duitse Herder kennel… Type bedrijf: Hondenfokker. Zij heeft oudduitse herder fokker overijssel langharige duitser. Zo krijgen we stabiele, en rustige prettige nakomelingen. Bekijk de fokker vermelding van Rammstein stoere hunden fabriek.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

Oud Duitse Herdershond fokkers overzicht rasbeschrijving fokkers puppy forum dogboek. De HondenPage maakt gebruik van cookies. Ons doel is om kynologisch mooie en lieve…. Kijk dan in het hondenforum.

Duitse Herderkennel vom Twickelland Weerselosestraat DT Borne Meer informatie Onze pups uit keurfok worden gechipt, krijgen de vereiste inentingen. Bezoek onze…. Het is niet voor niets n van de populairste hondenrassen ter wereld?

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be