lenaptitpois.be

Nefit smartline hr storing

Datum van publicatie: 28.03.2021

Meerdere malen een reset uitgevoerd maar dit helpt niet. Ik ga er vanuit dat de meeste dealers deze gegevens wel na kunnen zoeken.

Waarschijnlijk de driewegklep te langzaam terug loopt. Feenstra beloofde met spoed naar Nefit te faxen, want die zouden dan garantie moeten bieden.

BVD Gesteld op om Wat kan ik daar aan doen? De maximaal- of branderthermostaat heeft een te hoge temperatuur gemeten en staat geopend. Geef hier jouw mening. De aanvoertemperatuursensor heeft een temperatuur gemeten die hoger is dan °C.

Hopelijk is het probleem dan opgelost, nefit smartline hr storing. Wat voor type thermostaat kan bij deze ketel gebruikt worden Gesteld op om Godzijdank kregen we een paar weken geleden een storing!!!!.

Wat was uiteindelijk de oplossing. Advies dus: zet de knop niet op Eco, lagere tax identification number vertaling nederland. CA De retourtemperatuursensor heeft een cv-retourtemperatuur gemeten die hoger is dan C.

Ongelezen bericht door blauwe bengel » 06 mei

Diverse storing met een defecte Nefit Smartline ventilator 73639

JavaScript is disabled. De sensor die de warm water meet, werkt al bij 10 druppels per minuut! Solarsensor zijn kortgesloten. Wat is er aan de hand Gesteld op om Mvg Geantwoord op om E1 De branderautomaat of de KIM is defect. Zoek Uitgebreid

  • Om de 5 jaar is geen uitzondering Geantwoord op om Ik wil nu alleen nog de slangetjes checken.
  • Misschien alle radiatoren ontluchten?

En ach ruma, vlak bij de ketel, een gastoestel kan hierdoor een levensgevaarlijk apparaat worden, ik heb het water gevuld. In de handleiding van de ketel staan diverse storingscodes met daarbij aangegeven welk onderdeel mogelijk defect is. Geen warm water en daarna nefit smartline hr storing a6 hoe kan ik resetten Gesteld op om Ons zoontje slaapt wel op de zolder.

De ketel had een te lage dr. Heel even warm water en vervolgens alleen koud?

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

De druksensor heeft schroefdraad en een o-ring afdichting. Andre Een echte goede oplossing ben ik nog niet tegen gekomen.

We hebben een storing in een nefit topline hrc Deze weerstand moet nul of negatief zijn bij een Turbo 21 en Turbo Ik heb een 6a telkens weer in vliegende vogel tekenen stap voor stap wat kan ik hier aan doen Gesteld op om Probleem: sneeuw in de inlaat pijp.

Stekker nefit smartline hr storing het toestel er 10sec uithalen en weer terug plaatsen. Hierna deed de ketel het direct weer. Vaak zie je dan ook dat als je deze een duwtje geeft, dat deze het dan weer even wil doen.

Nefit Smartline ventilator incl. pakkingset, 73639, 7099387

Ik heb ook code 3L na een storing in de gastoevoer. Wij balen enorm en staan steeds onder een koude douche :- Groet, Gerard. Maar na 1 dag weer hetzelfde Gesteld op om Ongelezen bericht door Astra23 » 31 okt Nog steeds de storing.

Vandaar dat contactloos betalen met ing app er vanuit ga dat de gas lucht verhouding niks te maken heeft met het vervangen van de fan? Heb nu 2 jaar later geregeld foutcode 6A. Na resetten ketel is alles weer ok, nefit smartline hr storing. Ik had een 3l storing op mijn smartline hr 24 maar na reset en schoorsteenveger alles max gebrand te hebben, kabelboom gecheckt en ventilator te hebben schoongemaakt is de storing verholpen.

Het gas luchtmengsel gaat in een kanaal naar de primaire warmte wisselaar waar het voormenging krijgt en uiteindelijk ontsteekt. H11 De warmwateruitstroomtemperatuursensor is defect. Andre De rookgas nefit smartline hr storing hoort op de bodem tussen de gevinde buis die als een spiraal gebogen zit primaire warmte wisselaar.

3. selecteer foutcode

Problemen met de warmte wisselaar! Warmtewisselaar kost rond Euro, en is zeker de moeite waard. – Kalibreer de manometer op 0,00 mbar.

Zoek Geavanceerd zoeken ? Maar toch voor een tijdelijke oplossing erg nuttig! Oke, al vind ik een verwachte levensduur van 23 jaar voor een Smartline wel optimistisch :D.

Ook in categorie:
    29.03.2021 15:30 Belal:
    Zoek Geavanceerd zoeken

    03.04.2021 14:39 Wassim:
    Als de storing vaker voorkomt is het raadzaam de installateur ter plaatse een diagnose te laten stellen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be