lenaptitpois.be

Mijn scooter start niet meer

Datum van publicatie: 11.03.2021

Let op. Wachtwoord vergeten?

Afspraak inplannen. Dan kun je iemand er naar laten kijken. Tags Alle blogs 21 Accu vervangen 1 Scootmobielen 1 Tips aanschaffen scooter 5 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen 1 Variorollen vervangen 1 Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Scooter schorsen 1 Scooter start niet 2 Fiets vs Scooter 1.

Probeer zo min mogelijk gas te geven, want door gas te geven tijdens het starten kun je de Chinese scooter verzuipen. Hierboven hebben we allereerst de meest gemakkelijke oplossingen opgesomd. Door lang stilstaan, weinig onderhoud, en E10 benzine, kan de sproeier in de carburateur verstopt raken. Deze startbeveiliging voorkomt dat de zijstandaard de grond raakt als je door de bocht gaat.

Je brommer start niet. Dus de draad volgen. De accu zal na ongeveer 5 dagen leeg zijn of leger zijn. Geef als het ware droog gas. Heb je niet alleen problemen bij het starten, maar merk je ook dat de toeter en knipperlichten het niet doen. De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht.

  • Wilt u weten hoe u dit probleem kunt oplossen.
  • Expert inschakelen of zelf je scooter nalopen?

Mijn winkelwagen

Door dit te doen wordt er benzine direct in de cilinder gespoten en zal de scooter beter starten. Controleer de massa aansluitingen van het motorblok. Contact formulier Verstuur nu! Daarna ontvang je van ons een factuur. Is dit niet het geval, dan is er geen benzine toevoer. Vervang de schakelaar of verbreek tijdelijk de verbinding.

Deze startbeveiliging voorkomt dat de zijstandaard de grond raakt als je door de bocht gaat, mijn scooter start niet meer. Loop dan in ieder geval onderstaande punten na. Home Blog Onderhoud Lease of in termijnen betalen? Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de zelf tafel maken eikenhout aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, maar indien nodig slechts een klein beetje gas geven.

Afwijkingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte accu of defecte gelijkrichter! Die weet precies waar hij op moet letten om jou weer veilig en zonder zorgen de straat op te laten mijn scooter start niet meer.

Ook is de accu lang niet zo vol meer. Volg onderstaande stappen om met je kickstarter je scooter weer te starten. De scooter monteur komt bij je langs Repareert je scooter.

Evo Maxx E-Line. Voldoende ruimte dus. Het ligt er soms ook aan wat voor scooter je hebt. Merk je dat je scooter bijna aanslaat. Stel zelf een diagnose die je volgt via een stappenplan!

Werking van de motor

Het olietype hiervoor is SAE Dit zijn de. Tags Alle blogs 21 Accu vervangen 1 Scootmobielen 1 Tips aanschaffen scooter 5 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen 1 Variorollen vervangen 1 Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Scooter schorsen 1 Scooter start niet 2 Fiets vs Scooter 1.

Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur. Is het luchtfilter schoon en is de bougie onlangs nog vervangen.

Zo niet, dan komt het vaak door de kou, mijn scooter start niet meer. Deel ze gerust in de opmerkingen! Als hij een tijdje stil heeft gestaan kan je scooter schade op hebben gelopen. Vragen of afspraak maken. Compressie check : Verwijder de bougiedop van de bougie en draai de bougie los.

Scooter start niet

Zet je linkerbeen op de grond. Kijk dan nu alvast of alles nog werkt. Start je scooter niet elektrisch of mechanisch en wil je er achter komen waar het probleem ligt? Hierbij haal je de bougiedop eraf en de bougie die haal je eruit.

Indien uit de eerste beurt is gebleken dat alles in orde is, dan kan er ook harder gereden gaan rijden. Dit kan veel oorzaken hebben. Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten.

Ook in categorie:
    17.03.2021 01:00 Piter:
    Hoor je bij het starten een hoog geluidje?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be