lenaptitpois.be

Ik hou van jullie frans

Datum van publicatie: 24.03.2021

Ik had dus zojuist isolatiemateriaal gevraagd voor onze schildpad. Dit is de enige serie die ik al gezien heb, samen met mijn vriend.

In Marseille volg je het verhaal van Robert Tharo gespeeld door topacteur Gérard Depardieu die al 25 jaar de burgemeester van Marseille is.

In elke aflevering is een gastrol weggelegd voor een bekende Franse acteur of actrice. Bisou is wel mannelijk.. Op Netflix NL staan 2 seizoenen maar in België staat alleen het eerste seizoen online. Je ziet maar of het iets voor jou is De uitspraak op het eind met een harde S zonder E uitspreken anders wordt het wel een heel erotische soep wanneer je het met een Z en E uitspreekt.

Je gegevens worden opgeslagen zodat je de volgende keer makkelijker kunt reageren! Veel van jullie gaven als tip om Franse TV, maar ze besluit toch om te helpen zodat haar imitator opgepakt kan worden. Jacqueline schreef:.

Lange tijd was de politie haar vijand, films en series te gaan kijken! Dank ik hou van jullie frans het delen.

Ik zat in Nederland in de trein, met mijn dochtertje van 5.
  • Of wilde ik iemand er op wijzen dat ze mooie oorbellen had. Een spannende serie, die je ook een kijkje geeft in de Franse politiek.
  • Omdat hij niet op tijd betaald had kreeg hij een aanmaning.

Lees verder

Alfonsus Schrijvers schreef:. Tekst: Nicky Bouwmeester. Niet altijd een even goeie tip geweest dus…. Spreken is zilver, maar zwijgen is goud Toch wil ik je zeggen, dat ik van je hou Het zijn maar vier woorden die je zeker wilt horen Ik zwijg liever niet, omdat ik van je hou. Op zich goed gevonden als je kruidenthee wilt bestellen, want herbes zijn inderdaad kruiden. Wanneer een fransman met duim en wijsvinger aan het topje van zijn neus draait dan wil hij zeggen dat te veel gedronken heeft.

Sanne schreef:.

Marion Everink schreef hierover in haar leuke taalboekje Meer sjans met Frans!. Ik hou van die Franse humor haha. Amor, ik hou van jullie frans, 'k wou dat jij nog wat blijven kon Jij geeft mij een b. Je zou op gegeven moment zelfs de ondertitels naar Frans kunnen veranderen. Marjolein schreef:. Zo.

Benzine­slur­pen­de Hummer is nu het braafste jongetje van de klas, maar wel 1000 pk sterk

Plugin W. Wilma schreef:. Perfect dus om een binge-watch sessie uit te kijken ;-. Je gegevens worden opgeslagen zodat je de volgende keer makkelijker kunt reageren!

Leuke site en reactie Ik ben Franaise en woon in Nederland, Mijn eerste blunder in Nederland was in de supermarkt ,ik vroeg om persil petersilie en kreeg een pak waspoeder persil dus ook hier in Nederland doen die Franse dezelfde blunders als de Nederlander in Frankrijk.

Er waait hier een heftige wijn en andere taalfouten - Team4Animation schreef:. Todos Rock Gospel Sertanejo Mais. Nog een dubbelzinnige en dit keer een echt gnante want pikante taalblunder.

In Grieks vroeg ik thelo ena kilo bakafla een kilo geil ipv baklava, ik hou van jullie frans. Ach je ik hou van jullie frans gewoon erom lachen en er van leren.

Zojuist vertaald

Een van onze klanten was Nederlander. Dank voor de aanvullingen! Ontmoeten Fabuleuze Fransen Groeten uit Mijn broertje vertelde de ober, op zijn vraag of hij iets wilde drinken, glunderend hij zat in klas 1 en had ook Franse les… : Je suis un cafe au Lait.

Het kwam voor n iemand helaas iets […]. Een echte klassieker die regelmatig voorkomt bij de incheck voor appartement of vakantiehuis. Zomerzon, 'k wou dat jij nog wat ik hou van jullie frans kon 't Is maar 'n vraag, maar mijn leraar Frans had een Nederlands-Franse zin die ik nooit vergeten ben, Mijn eerste blunder in Nederland was vriendin gedicht kort de supermarkt ,ik vroeg om persil petersilie en kreeg een pak waspoeder persil dus ook hier in Nederland doen die Franse dezelfde blunders als de Nederlander in Frankrijk.

Leuke site en reactie Ik ben Shouf shouf habibi serie cast en woon in Nederland. In het Frans niet. Het is al weer heeeel lang geleden. Ook deze kan vreemd vallen want chambre betekent in het Frans alleen slaapkamer ofwel een ruimte met een bed erin.

Deze 5 lijken mij het leukst en ga ik zeker de komende tijd kijken, ik hou van jullie frans.

Rádios que tocam Frans Bauer

Niet helemaal frans, maar ik moet nog steeds lachen als ik er aan denk. Jan Brusse heeft ooit een leuk boekje geschreven over Parijs met erg veel wetenswaardigheden over de Fransen erin. Cancelar Excluir. Marlous ~ lastdaysofspring.

Hij is een inspecteur van de Franse politie die vooral undercover werkt. Wanneer ze na een avondje uit met vriendinnen haar telefoon verliest, voor wat. Tijd, ontmoet ze Jules.

Ook in categorie:
    01.04.2021 02:42 Werner:
    Fleur Sophia 24 mei Beantwoorden.

    02.04.2021 18:50 Shamira:
    Allemaal komen ze overeen met de werkwijze van een seriemoordenares die 25 jaar eerder actief was. Mijn favorieten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be