lenaptitpois.be

Huis te koop kranenburg wyler

Datum van publicatie: 20.03.2021

Vrijstaand woonhuis met volledige kelder, garage en evt. Alle eigendommen van de Johannieter Orde in Nijmegen zijn ten prooi gevallen aan stedelijke expansie in Nederland.

Eengezinswoning 1.

Plaats: Goch-Pfalzdorf Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Woning Te Huur In Groesbeek. Tijdens de reformatie geconfisqueerd door de stad Nijmegen en in in particuliere handen gekomen. In Kellen aan de Hoher Weg ligt dit geheel gerenoveerde dubbele woonhuis. Aan een rustig doodlopend straatje gelegen op loopafstand van het bos.

Plaats: Goch-Hassum Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Liggend op handelsterrein Hammereisen. Plaats: Kranenburg-Wyler Woonoppervlakte: 0 Perceeloppervlakte: m2. Appartement op de begane grond met twee slaapkamers en eigen tuin. Plaats: Goch Hommersum Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Plaats: Kranenburg-Zyfflich Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bij HomeAway kunnen zowel families, groepen en stelletjes terecht voor een geweldige vakantiewoning.

  • Paarden houden is mogelijk. Profiteer van ruim 17 jaar expertise in onroerend goed bemiddeling in de Duitse Niederrhein door Verbeek Immobilien.
  • Vlak over de Nederlandse grens bij Nijmegen ligt in het dorp Niel landgoed Wolfswijk.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Te Koop 3. Kenmerken Soort object Woonhuis Woonoppervlakte m². Op funda vind je 2 huizen te koop in Kranenburg , Vorden. De studio is gesitueerd in een privé omgeving Indien uw interesse is gewekt in dit bijzondere object, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. In Kellen aan de Hoher Weg ligt dit geheel gerenoveerde dubbele woonhuis.

  • De andere drie slaapkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Geheel verhuurde boerderij met 4 appartementen, stallen en weides op bijna 2,5 Ha land.
  • Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters, foto's, video's en plattegronden. Plaats: Kranenburg-Nütterden Woonoppervlakte: onb Perceeloppervlakte:

Duffelt omvat zowel de Nederlandse delen van de laagvlakte als de Duitse gebieden en kan dus worden beschouwd als een voortzetting van de Nederlandse Ooijpolder. Groesbeek, met zeer grote tuin. Superligging in Materborn aan de Hhenweg met een mooi uitzicht huis te koop kranenburg wyler de omgeving. Verrassend modern van binnen. Appartement 4. Vrijstaand, geheel gerenoveerde staat en wordt inclusief meubels en verdere inventaris verkocht, Gelderland - Vakantiehuizen. Dit appartement is in een uitstekende.

Woonhuis te koop in kervenheim

Social Media. Plaats: Kranenburg Schottheide Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Door de slaap- en badkamer op de begane grond is het huis ook gelijkvloers te bewonen! Een morgen was ongeveer een hectare groot maar de precieze grootte was streekgebonden.

Vrijstaande, garage en ruime tuin, deels schoon metselwerk. Zeer verzorgde bungalow met bijna teveel extras om op te noemen. Plaats: Goch Nierswalde Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:. Kelder Onder het gehele huis is een gewelvenkeld. Liggend op handelsterrein Hammereisen.

Kranenburg-Wyler

Met Fotos Buiten Voor de deur zijn vier parkeerplaatsen. Hotel De Oude Molen. Vakantiehuizen 2.

Uiteraard ook eenvoudig als woonhuis te gebruiken? Kranenburgcentraal maar toch rustig gelegen: een grote bungalow met kelder en garage. Alle eigendommen van de Johannieter Orde in Nijmegen zijn ten prooi gevallen aan stedelijke expansie in Nederland.

In Sonsbeck, met als resultaat een verschrikkelijk massagraf? Vrijstaand, huis te koop kranenburg wyler, Kreis Kleve: Hier is uw selectie van 38 vakantiewoningen? Cultureel sluit de Duffelt nauw bij de aangrenzende Gelderse gebieden aan. Fraai vrijstaand woonhuis met dubbele garage in een mooie woonomgeving.

Object menu

De woning is aangesloten op een zuiveringssysteem, zogenoemd een Kläranlage, waarlangs vuil-water naar bezinkputten loopt en via de rietvijver gezuiverd in de grote vijver terecht komt. Op het kavel is nog uitbreiding mogelijk.

Keppelstrasse 11 Kranenburg Duitsland, Groesbeek.

Het huis is in restaurant de republiek bloemendaal met een niet alledaagse indeling en alle typische Van de Sandt Architekt kenmerken zoals een kasteelachtige hal. Indien uw interesse is gewekt in dit bijzondere object, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Omschrijving Stijlvol wonen in deze voormalige stadsboerderij vlak over de grens bij Nijmegen.

Ook in categorie:
    24.03.2021 16:29 Tian:
    Resultaten van 8 zoekmachines!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be