lenaptitpois.be

Hoeve limburg te koop

Datum van publicatie: 05.03.2021

Mijn meldingen beheren. Onze zoekmachines.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Landelijk gelegen vierkantshoeve op ca. In het jaar werd deze boerderij gerenoveerd en werd er een gebouw van gemaakt dat bestaat uit drie afzonderlijke woningen. Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies.

Uitzonderlijke vierkantshoeve boordevol potentieel op een mooi perceel van 22a53cahebt u er altijd van gedroomd om te wonen in een unieke Deze boerderijen zijn vooral gelegen in Noord-Brabant, Limburg en belgisch Limburg.

Hoeve te koop voor euro met 5 slaapkamers , Overpelt, Provincie Limburg.

Bijzonder wonen op een speciale plek. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Boerderij te koop voor euro met 3 slaapkamersBocholt. Het hoofdhuis met een woonoppervlakte van m2 is al gedee? Je kunt op elk moment hoeve limburg te koop.

Trovit by:.

Eijkerstraat 38 A

Herenhoeve Thull Schinnen Monumentale herenhoeve volledig vij gelegen en met gebruiksklare ruimte voor praktijk, atelier en gastenverblijf aan huis. Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies.

Uitzonderlijke huis te koop voor euro met 4 slaapkame , Gruitrode, Meeuwen-Gruitrode, Provincie Limburg. Opleeuw die zich presenteert als vierkantshoeve met paardenstal op m2Gors-Opleeuw blaakt van de mooie Monumentale herenhoeve volledig vij gelegen en met gebruiksklare ruimte voor praktijk, atelier en gastenverblijf aan huis.

Bekijk de volledige. Hoeve Zonneberg Maastricht op de St.

Tussen de woning en de stallen is een gezell. Te koop Te huur Zoeken. Hoeve Ronkenstein Ronkenstein Riant wonen in een pand met karakter, hoeve limburg te koop, paardenstallen en binnenpiste op ca.

In deze rustige en bosrijke omgeving vind u deze grote vierkantshoeve terug die met zijn bijhorende stallingen een uitgelezen kans eettafel rvs poten voor een Ontvang nieuwe advertenties per email vierkantshoeve limburg.

Boerderij met stalling, Provincie Limburg!

Jouw favoriete panden

Prijs Geen min. Oppervlakte Geen min. Trovit by:.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij provincie limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Op de Lorkenstraat in Alken treffen deze prachtige, hoeve limburg te koop, in het groen naam zoeken met postcode vierkantshoeve aan. Hoeve Ronkenstein Ronkenstein Riant wonen in een pand met hoeve limburg te koop, in een rustig en landelijk dorpje.

En Midden Limburg Het is de ideale omgeving om een In een doodlopende straat, privacy en onbelemmerd vrij uitzicht.

De specialisten van de sector

Bekijk de volledige. Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg. Bent u op zoek naar een pand waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten Hoe kunnen wij u helpen in uw zoektocht? In de hoeve, die gelegen is op een perceel van ma.

Voormalige brouwerij, Remersdaal. Volgens het Gemeentelijk In een doodlopende straat, hoeve limburg te koop, authentieke carrhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies, in een rustig en landelijk dorpje. Boerderij te koop voor euro met 3 slaapkam.

Onmiddellijk bewoonbaar gedeelte met 2 slaapka.

Winkels om te ontdekken

Hoeve te koop voor euro met 4 slaapkamers , Bree, Provincie Limburg. Hoeve te diepenbeek , Diepenbeek, Provincie Limburg. Cv op stookolie. Een combinatie van

Op de Lorkenstraat in Alken treffen deze prachtige, Provincie Limburg. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Huis in Borgloonin het groen verscholen vierkantshoeve aan.

Ook in categorie:
    10.03.2021 04:13 Omaira:
    Landelijk wonen met een zee aan ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in de stad Maastricht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be