lenaptitpois.be

Hoe maak je monchoutaart met bastogne

Datum van publicatie: 14.03.2021

Of heeft dit puur met smaak te maken? Groetjes michelle. Je bent mijn voorbeeld en ik stop nooit met bakken: Groetjes.

Groeten Mirjam. Verras me. Deel op WhatsApp! Inmiddels de taart gemaakt, Wat een heerlijk recept en veel lekkerder dan een pak mix. Hallo Mariette, Ik ben gek op cheese cake en de monchou taart is echt heel erg lekker en lekker makkelijk zelf te maken.

Hallo, gewoon de monchouvulling. Mon Chou, Ik heb de taart in de koelkast, is wat zachter. Weet iemand een goed alternatief voor MonChou! Dan weet ik zeker dat het goed gaat namelijk… Dank je, hoe maak je monchoutaart met bastogne. Dus ook gewoon ml. Wachtwoord opnieuw aanvragen Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Mijn vraag is waar ik de taart moet afsmeren.

Ik probeer het deze week eens na te kijken in de Albert Hein in Harelbeke en Kortrijk. Meld je hier aan. Je zou ook nog een zakje klopfix aan de slagroom kunnen toevoegen.
  • Dat is heel persoonlijk.
  • En hij is heerlijk! Isa says:.

Geef een naam op voor je collectie

Dat is alleen het geval bij het kloppen van eiwit. En zo ja, is de hoeveelheid dan hetzelfde als de ongeklopte slagroom? Heb je wel MonChou dus ook dit merk gebruikt en niet een andere roomkaas?

Vroeger maakte ik altijd monchoutaart met 2 bakjes roomkaas en dat ging prima. Heb alleen de helft vd suiker gebruikt, we vinden hem anders te zoet.

  • Ik gebruikte een lage taartvorm met losse bodem.
  • Ik had geen Mon Chou in huis maar wel Mascarpone. Ingrediënten  voor een 26 cm vorm — 14 personen.

Youssra says:. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zelf monchou taart maken leek me leuk. Heerlijk fris en citroensmaak.

Hoeveelheid: 12 stukken. Ik gebruik het nooit en mijn monchoutaarten zijn altijd mooi stevig.

Ingrediënten

Ik kreeg veel klontjes in het mengsel toen ik de slagroom bij de monchou deed en dit toen mixte. Wat goed dat het is gelukt en dat hij ook nog steeds lekker was!

Weet je wat trouwens ook een erg lekkere combinatie voor op de taart is? Beste Laura, Leuk recept!

Bij nieuwe post, dagelijks Bij nieuwe post. Is dat een probleem. Hey laura heb 2 vraagjes 1! Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina. Klopfix toevoegen.

MonChoutaart met bastognekoekbodem

Tineke says:. Ging ook prima. Iedereen is vrij het aan te passen zoals ze zelf willen en dat doet men ook naar gelang zoals je in de reacties kunt lezen. Maak dan snel én gratis een eigen account aan. Ik maak de bodem van kaakjes en dan kruimelen.

Koopmans heeft dit recept niet getest. Met enige regelmaat verwerk ik nu MonChou in een gerecht. Laat mij het weten wanneer er nieuwe reacties zijn geplaatst op dit bericht. Zoals Natalie zegt heeft het hoe maak je monchoutaart met bastogne hier inderdaad niets mee te maken dat is bij eiwitten. Iemand een tip. Is een x aantal uur ook voldoende denk je.

Laura, kan je dit gerust een dag van te voren maken.

MonChou taart met rood fruit

Nog geen account? Gebruik je twee blikken zoals ik heb gedaan? Bedankt voor het heerlijke recept. Van de week maak ik hem weer voor een verjaardag dus wilde het even checken.

Ik hoor het graag, maar als jij het niet lekker vind kun je uiteraard gewoon 1 pak aanhouden. Of heeft dit puur met smaak te maken. Veel mensen vinden het gelukkig lekker. Vind ik ook.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be