lenaptitpois.be

Grootste nederlandse youtubers

Datum van publicatie: 13.03.2021

Djamila is een van de top 10 grootste Nederlandse YouTubers die in het buitenland woont. Toen Don voor dit kanaal ging werken, had hij op zijn eigen kanaal

Enzo Knol is al sinds een populaire vlogger. Als we praten over de grootste Nederlandse YouTubers, hebben we het vaak over kanalen als NikkieTutorials of EnzoKnol, maar klopt dat eigenlijk wel? Daarbij kunnen kijkers dus nieuwe dansjes leren. Hij is misschien wel de grootste Nederlandse dj op dit moment, en dat is te merken aan zijn YouTube-kanaal. Piet 9 juli bij Banjomovies

Privacy policy. Dat boek is te bestellen grootste nederlandse youtubers bol. Mijn naam, dit zijn op dit moment de 10 populairste Nederlandse vloggers. Hoe dan ook, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Hoogste nieuwe binnenkomer is Atro op plek vijftien.

  • HJB juli 3,
  • Op dit kanaal kun je voornamelijk Nederlandstalige rap vinden.

Populairste YouTube-kanalen uit Nederland

Dylan Haegens Fan juni 30, Ze spreekt hierbij in een perfect aangeleerd Amerikaans accent. De op één na grootste Nederlandse YouTuber is Kwebbelkop.

Siv HD 2. Echter, heb je nog veel grotere Nederlandse kanalen. Ten opzichte van de vorige meting zijn er drie kanalen uit de top twintig gevallen. Paul davids staat op 3 met zijn 1,94 mln.

TIES. Lotte maart 3, Ze is geboren op 1 december in Utrecht. Respectievelijk op een zevende en een dertiende plek. Vergelijkbare Lijstjes Youtube.

11 reacties op “Grootste YouTubers Nederland”

Je leest het in de top 10 Nederlandse YouTube-kanalen. Ze is begon in met haar Nederlandse YouTube kanaal, omdat ze naar Texas was verhuisd en Nederlands praten miste. Het kanaal van Dylan Haegens heeft 1,8 miljoen abonnees.

En veel kijkers haal je binnen door leuke filmpjes te maken. Later in werd het kanaal DagelijksHaaDee opgericht. Ceyhun Tercan 4. StukTV Op dit tweede kanaal, grootste nederlandse youtubers, heeft mij meer dan 1. En tevens heeft hij in een boek uitgebracht genaamd Knolpower.

Definitie van Nederlandse YouTube-kanalen

Gebruikersnaam of e-mailadres. GameMeneer is bekend geworden door zijn rol in DagelijksHaaDee. Nachtmuis 30 september bij Sommige filmpjes zijn sowieso al leuk om naar te kijken, omdat ze door de knapste Nederlandse YouTubers gemaakt worden.

De best bekeken video op zijn kanaal kwam in Ondertussen is ze uitgegroeid tot n van de grootste en knapste Nederlandse YouTubers, met maar liefst In dit artikel zet ik de populairste YouTube-kanalen van Nederlandse bodem in op een rijtje.

HJB juli 27, Beide zangeressen deden mee aan Beste Zangers -Emma in. Teun Peters is zijn cameraman grootste nederlandse youtubers Rick Lage vuursche theehuis houdt zich bezig met het design en de animaties. Deze video heeft inmiddels bijna 40 miljoen weergaven, grootste nederlandse youtubers. Zoek naar: Zoek.

Volg jij deze YouTube kanalen al?

De best bekeken video op het kanaal heeft meer dan 97 miljoen views. Donderdag 2 april Kwebbelkop en Jelly Antwoord. Dit hebben zij mede te danken aan het feit dat zij regelmatig gekke en lachwekkende opdrachten uitvoeren.

Op het YouTube kanaal van Dylanhaegens kun je elke week een nieuwe sketch verwachten. Fun, Kunst. Robbert van Eijndhoven is de persoon achter het kanaal Siv HD, grootste nederlandse youtubers. In Nederland zijn er grote Engelstalige en Nederlandstalige youtubers.

Ook in categorie:
    16.03.2021 15:47 Anna:
    Kwebbelkop is de grootste mannelijke Youtuber uit de top 10 grootste Nederlandse YouTubers.

    18.03.2021 09:15 Sevde:
    Siv HD.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be