lenaptitpois.be

Google drive backup restore

Datum van publicatie: 05.03.2021

Feedback verzenden over Ga door en download het nu!

Je chatgeschiedenis herstellen Je kunt je WhatsApp-data overzetten naar een nieuwe telefoon door te herstellen vanuit Google Drive of vanuit een lokale back-up. Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Stap 4 Selecteer de bestanden waarvan u een back-up wilt maken of herstel.

Tik op  Nu back-up maken     D oorgaan. Je back-up verloopt na 57 dagen. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Geef zo nodig de pincode, het patroon of het wachtwoord van uw telefoon op.

U kunt niet in n keer hele mappen of meerdere bestanden downloaden. Tik op Systeem     Back-up! Tik vervolgens op " Startpunt '? Stap 2 Kies de bestanden die u wilt herstellen. Nadat je de chats hebt hersteld, herstelt WhatsApp je mediabestanden.

U kunt niet in één keer hele mappen of meerdere bestanden downloaden. Voor meer informatie over een app kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar. Een back-up maken van foto's en video's.

Handmatig een back-up van gegevens en instellingen maken

Alleen als u de eigenaar bent van een Android-telefoon met een native Android-systeem, zoals Google Pixel en Nexus, kunt u direct back-up van en terugzetten naar Google op uw telefoon met instelling.

Feedback verzenden over Win Download Mac downloaden Win Download Mac downloaden Download een gratis proefversie via e-mail voor later downloaden op computer. Back-upcontacten op de Samsung Galaxy S Phone. Peter is niet de enige, vooral als je bedenkt hoe vaak mensen hun telefoon verliezen door onachtzaamheid, dingen per vergissing verwijderen of lijden aan een virusaanval. Je chats worden weergegeven zodra het initialiseren is voltooid. Als u andere contacten op een telefoon of simkaart heeft, kunt u deze contacten zelf terugzetten.

  • Ja Nee. Kies het vorige apparaat om de gegevens te bekijken waarvan u een back-up hebt gemaakt.
  • Log in op het account dat u wilt toevoegen. In het Helpcentrum van WhatsApp vind je meer informatie over hoe je een back-up van je berichten maakt en deze terugzet.

Om een Google Drive back-up succesvol te herstellen, google drive backup restore, dien je hetzelfde telefoonnummer en Google-account te gebruiken als waarmee de back-up is hoeveel kg is 8 pond. Peter heeft zojuist zijn nieuwe Android-telefoon gekocht - Galaxy S Belangrijk: Update google drive backup restore Pixel-telefoon of Nexus-apparaat naar Android 6.

Tip: U kunt automatisch een back-up van uw foto's en video's opslaan in uw Google Foto's-bibliotheek. Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Veelgestelde vragen! Het is snel, veilig en gemakkelijk. Stap 4 Selecteer de bestanden waarvan u een back-up wilt maken of herstel.

Zoek meer onderwerpen die gaan over Backup en Herstellen

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger. Waarvan wordt een back-up gemaakt? Meer informatie over hoe u een back-up van uw foto's maakt.

Als u een back-up maakt naar Google Drive, google drive backup restore, wordt hier een back-up van gemaakt: Contacten Google Agenda-afspraken en -instellingen Sms-berichten niet mms Wifi-netwerken en -wachtwoorden Achtergronden Gmail-instellingen Apps Scherminstellingen helderheid en slaapstand Taal- en invoerinstellingen Datum en tijd Instellingen en gegevens voor apps die niet door Google zijn gemaakt verschilt per app.

Back-upcontacten op de Samsung Galaxy S Phone. Herstellen vanuit een lokale back-up Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via google drive backup restore computer.

Een back-up maken van bestanden en mappen. Raadpleeg de supportsite van de fabrikant van uw telefoon voor meer hulp?

Gerelateerde artikelen

Helpcentrum Android. Stap 2 Kies de bestanden die u wilt herstellen. Het terugzetten van gegevens verschilt per telefoon en per Android-versie. Belangrijk: Niet voor alle apps kan een back-up van alle gegevens en instellingen worden gemaakt of teruggezet.

Android Computer iPhone en iPad Meer. Google Drive. Wat betekent ewa faka niffauw Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum. U kunt een back-up van een hogere Android-versie niet terugzetten naar een telefoon met een lagere Android-versie.

Deel 1: back-up en herstel van Android met Google Drive 1 Hoe een back-up van telefoon naar Google Drive te maken U kunt de mobiele versie van Google Drive installeren of de app op de computer gebruiken.

Als u andere contacten op een telefoon google drive backup restore simkaart heeft, zoekt u in de app Instellingen naar back-up. Back-upcontacten op de Samsung Galaxy S Phone, google drive backup restore.

Back-ups zoeken en beheren

Tik op Back-upaccount. Je chats worden weergegeven zodra het initialiseren is voltooid. Verander het nummer van de crypt-extensie niet.

U kunt een back-up van uw Android-telefoon maken op Google Drive en later uw Android-telefoon herstellen via een Google-back-up? Een back-up van gegevens maken of terugzetten op uw Android-apparaat U kunt een back-up van content, gegevens en instellingen op uw telefoon maken en deze opslaan in uw Google-account. Wat gebeurt er als goedkoop vliegen naar fez marokko Android-back-up verloopt.

Stap 4 Selecteer de bestanden waarvan u een back-up wilt maken of herstel, google drive backup restore.

Ook in categorie:
    08.03.2021 11:00 Touria:
    Gebruikers kunnen ook bestanden delen en gegevens synchroniseren op meerdere platforms. Belangrijk: U kunt een back-up van een hogere Android-versie niet terugzetten naar een telefoon met een lagere Android-versie.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be