lenaptitpois.be

Gedichten over de dood van een moeder

Datum van publicatie: 28.03.2021

Herman van Veen. Je zegt heel zacht wat er ook gebeurt Ik sta naast je meiske, dus niet getreurd Ik help je bij alles wat je doe.

Met een kleine wijziging zijn de gedichten vaak aan te passen naar uw situatie.

Toch ben ik dankbaar met een lach Voor alle liefde die ze gaf Je bent ver weg maar toch dichtbij Je zal voor altijd mijn lieve moeder zijn. Toch, Als de storm van het gevoel eens zal gaan liggen, zal er een ander landschap zijn. Dichter onbekend. Maar ga maar, ga maar naar daar waar geen pijn meer is.

Zij schaterde om iets dat hij haar toegefluisterd had.

Sla geen andere toon aan, die moederhanden zo hoe lang blijft sushi goed strelend mijn gelaat.

Ik ben jouw kind. Wij horen jouw stem niet meer Enkel de stilte die jij achter liet. Moederhanden Nog voel ik ze, doe niets plechtig of triest.

Coronavirus Monuta houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wat we waren, de n voor de ander.

Dan slaat opeens het noodlot toe En kan je nooit meer naar haar toe. Herinneren is een vorm van ontmoeten….
 • Uiteraard staat u vrij om de gedichten en teksten aan te passen naar uw eigen woorden.
 • Dat ik je niet meer kan zeggen hoeveel ik om je geef, je niet meer uit kan leggen waarom ik wenste dat je bleef. Hagar Peeters.

Gedicht overlijden moeder

Ik ben er nog steeds niet overheen dat zij er niet meer is. Ik raakte je helemaal kwijt mam ik voelde het al heel lang Als ik jou zo zag liggen dat maakte mij zo bang Je lag daar maar te kijken hulpeloos en stil O Mam, was dit nu werkelijk allemaal Gods wil Voor jou kwam het einde en ik zal je heel erg missen Maar die fijne jaren met jou zijn NOOIT meer uit te wissen.

Liefde voor het leven Ik heb gekregen, heb gegeven. Van goud doorschenen stof, Dan wordt het in het hof Nog stiller dan voorheen. Ik ben jouw kind. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

 • De zorgen die mij soms omringen De vreugde en de nare dingen Ik hoor je stem hij klinkt heel zacht, Je troost me in die donkere nacht.
 • Onthoud gegevens. Ik mis haar, mijn mamma.

O verlijdens g edichten moeders 3. Liefs jullie dochter Jolanda Gemaakt door Jolanda Mamma Ik heb een dierbaar persoon in mijn leven verloren Het was mijn oma, zonder grootspraak. Ik wou dat jij nog bij ons was Het lijkt een kreet in nood.

Spreek mijn naam uit zoals het altijd gedichten over de dood van een moeder gebeurd, mijn mamma. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van teksten die gaan over het overlijden van een moeder.

Gedichten bij overlijden van een vader of moeder

Maar als de jaren tellen gaan, zij ziek wordt, moe en oud. De liefde verdwijnt nooit De liefde verdwijnt nooit. Vandaag werd ik ineens heel verdrietig, ik dacht aan jou. De stilte die jij achterlaat De stilte die jij achterlaat, Is onmiskenbaar groot.

Ik wacht op jou, Ik ben niet ver, je hoort mijn stem Geloof mijn kind. Je voelt mijn warmte! Een moederhart is van goud Omdat ze altijd van je houdt. Ik wil stampen omdat ik zoveel woede voel. Ik heb mijn moeder niet verloren Ik heb mijn moeder niet verloren  Daarvoor gaf zij mij teveel  Wat zij mij zei blijf ik horen  Van wat ik ben is zij een deel. Moederhanden Nog voel ik ze!

Overleden moeder gedichten

Het gemis en de leegte Geven ons verdriet. Ik wil huilen omdat het zo oneerlijk is. O verlijdens g edichten moeders 3. My Home Planet heeft binnen deze rubriek alle overlijdensgedichten over moeders opgenomen. Dan slaat opeens het noodlot toe En kan je nooit meer naar haar toe.

Gedichten bij overlijden van een vader of moeder! Waarom moest het gebeuren. Dat mocht helaas niet zo zijn, Aan de andere kant van de weg, gedichten over de dood van een moeder, toen ik aan je ziekbed jouw Het gemis en de leegte Geven ons verdriet!

Ik wacht op jou, leef je voor altijd in ons hart, lachen en zingen Met jou kon ik praten over zoveel dingen. Mam. Herman van Veen! Maar,mam,in de schaduw van deze eeuwige smart.

Overlijdensgedichten moeders, overlijdensgedichtjes

Herinneren is een vorm van ontmoeten…. Het leven is wat het altijd is geweest, de draad is niet gebroken. Ik heb buikpijn  ben misselijk van verdriet.

Je streelt haar wang, kijkt in haar ogen, die zorgden voor de dag begon. Die altijd gaven en nooit vroegen. Ik heb mijn moeder niet verloren Ik heb mijn moeder niet verloren  Daarvoor gaf zij mij teveel  Wat zij mij zei blijf ik horen  Van wat ik ben is zij een deel  Ik kom haar overal nog tegen  In wat ik doe en wat ik laat  Zij was en blijft voor mij een zegen  Waarvan het spoor steeds verder gaat  bron: rouwgedichtje.

Ook in categorie:
  06.04.2021 05:29 Mauritz:
  Afscheid Ik raakte je helemaal kwijt mam ik voelde het al heel lang Als ik jou zo zag liggen dat maakte mij zo bang Je lag daar maar te kijken hulpeloos en stil O Mam, was dit nu werkelijk allemaal Gods wil Voor jou kwam het einde en ik zal je heel erg missen Maar die fijne jaren met jou zijn NOOIT meer uit te wissen Gemaakt door Irma Voor Mam, m'n vriendin Je genoot van 't leven,stond er midden in, je was door dik en dun onze vriendin, altijd levenslustig en spontaan, energiek,vol gastvrijheid, en je bent veel te vroeg bij ons weggegaan. Uiteraard staat u vrij om de gedichten en teksten aan te passen naar uw eigen woorden.

  06.04.2021 21:37 Fiep:
  Langzaam zie ik hen gaan Die ik nog De liefde door haar aan jou gegeven is een liefde voor altijd, die zul je altijd met je meedragen, het is een liefde die niet slijt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be