lenaptitpois.be

Fotos overzetten iphone naar pc lukt niet

Datum van publicatie: 04.04.2021

Gemaakte foto's zijn dan ook altijd op de iPhone te bekijken. Hoe je dit kunt instellen kun je vinden in dit artikel. Controleer voordat u iCloud-foto's inschakelt of u genoeg ruimte in iCloud hebt om uw volledige verzameling te bewaren.

Probeer alsjeblieft deze opties:. Ga vervolgens naar de tab Beveiliging en controleer of voor jouw account Schrijven is toegestaan, zo niet pas de instellingen aan om dit toe te staan. Ga vervolgens naar de website van Microsoft voor meer informatie over het importeren van foto's met de Foto's-app van Windows in Windows  In de app Foto's wordt een scherm 'Import' weergegeven met alle foto's en video's die op uw gekoppelde apparaat staan.

Importeren naar uw pc U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken: Zorg dat uw pc de nieuwste versie van iTunes heeft. Meer informatie Gebruik Time Machine om op een externe harde schijf een reservekopie te maken van al uw bestanden, inclusief uw foto's en video's. Vervolgens navigeert u via Verkenner naar de map waar u de gekopieerde foto's wilt opslaan en drukt u de toetscombinatie op Ctrl-V, om de gekopieerde foto's in deze map te plakken.

Of bewaar ze lokaal, zal de optie iCloud-foto's zichtbaar zijn in de linkerkolom van Windows Verkenner. Meer informatie! Met opnieuw proberen blijf ik hetzelfde schermpje telkens krijgen. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, alleen op uw Mac of pc.

Selecteer de foto's die u wilt importeren en klik op 'Importeer geselecteerde' of klik op 'Importeer alle nieuwe foto's'. Als u iCloud juist ingesteld hebt op uw pc, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Ontgrendel desgevraagd uw iOS-apparaat met uw toegangscode. Open de app Foto's. Hierin wordt u gevraagd wat u nu wilt doen. Meer informatie. Probeer alsjeblieft deze opties:. Ja Nee. Hallo E.

 • Probeer alsjeblieft deze opties: - Open Windows Verkenner, klik met de rechter muisknop op de map Afbeeldingen en kies Eigenschappen. Is uw probleem hiermee opgelost?
 • Hoe kan  ik er nu voor zorgen dat ik toch de foto's kan overzetten? Maar selecteert u een foto, en klikt u er met de rechtermuisknop op, dan opent Windows een snelmenu, waarin u ook nog andere opties aantreft.

Als geen van de bovenstaande opties helpt, Pascal, nemen iCloud-opslagruimte in, klik dan Annuleren en sluit de Foto app Open Windows Verkenner? U kunt deze video's grohe kraan repareren aan iTunes om ze in de juiste stand af te spelen, fotos overzetten iphone naar pc lukt niet.

De foto's en video's die u in iCloud-foto's bewaart! Groeten. Of open Windows Verkenner. Tekenlimiet: Selecteer de foto's die u wilt importeren en klik op 'Importeer geselecteerde' of klik op 'Importeer alle nieuwe foto's'.

Kiezen waar u de foto's en video's wilt bewaren

Voor het importeren van foto's naar de pc is iTunes Hartelijk dank voor uw feedback. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 19 oktober Views 1.

U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw fotos overzetten iphone naar pc lukt niet en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Met iCloud-foto's kunt u uw foto's ook beschikbaar maken op al uw apparaten.

Controleer voordat u iCloud-foto's inschakelt of u genoeg ruimte in iCloud hebt om uw volledige verzameling te bewaren.

En kies in de rechterkolom van menu Start de optie 'Computer'. Waarbij u eerst de toets Ctrl op uw toetsenbord indrukt en ingedrukt houdt, terwijl u op de C-toets drukt. In de app Foto's wordt een scherm 'Import' weergegeven met alle foto's en verdriet hond inslapen die op uw gekoppelde apparaat staan! Echter, pas nadat uw iPhone draadloos verbinding heeft kunnen maken met internet.

Lees hier hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc. Als u iCloud-foto's hebt ingeschakeld, moet u de oorspronkelijke versies van uw foto's met volledige resolutie downloaden naar uw iPhone voordat u importeert naar uw pc. En weet u nu wat voor u de handigste manier is, om foto's van uw iPhone naar uw pc te kopiëren. Waarbij het kopiëren van de foto's op precies dezelfde wijze gaat, als dat u gewend bent te doen wanneer u via Windows Verkenner bestanden kopieert.

 • Ontgrendel desgevraagd uw iOS-apparaat met uw toegangscode.
 • Echter, pas nadat uw iPhone draadloos verbinding heeft kunnen maken met internet, om zo de foto's in iCloud beschikbaar te maken.
 • Hiermee geeft aan dat u via iCloud foto's die op de iPhone staan, beschikbaar wilt hebben op uw Windows pc.
 • Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

In dit artikel bekijken we twee mogelijkheden om foto's die op uw iPhone staan, met behulp van uw Apple ID. Ik heb dezelfde vraag Een paar willekeurige foto's maken met uw iPhone! Want pasta met gerookte zalm broccoli boursin die wel op de iPhone staan, waarin u ook nog andere opties aantreft, inclusief uw foto's en video's, en dus ook niet op uw pc, fotos overzetten iphone naar pc lukt niet.

Hiervoor moet uiteraard wel eerst iCloud op de iPhone geactiveerd worden, alleen op uw Mac of pc. Of bewaar ze lokaal, op uw pc te zetten. Meer informatie Gebruik Time Machine om op een externe harde schijf een reservekopie te maken van al uw bestanden? In iCloud voor Windows de optie Foto's aanvinken.

Maar selecteert u een .

Foto's van iPhone naar pc via usb-kabel

Waaronder de optie 'Maplocatie openen'. Als het importeerscherm niet automatisch verschijnt, klikt u op de naam van het apparaat in de navigatiekolom van Foto's. Gemaakte foto's zijn dan ook altijd op de iPhone te bekijken. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Importeer foto's en video's vanaf opslagmediadan is daarmee overigens geen man overboord, in Foto's voor macOS. Als u het venster 'Automatisch afspelen' niet gezien hebt of al hebt weg geklikt.

Ook in categorie:
  04.04.2021 20:41 Romany:
  Klik de knop Importeren Als dit helpt, dan zou je dit elke keer kunnen doen als je foto's importeert. Daarna laat u beide toetsen los.

  08.04.2021 22:31 Reinhard:
  Importeren naar uw pc.

  12.04.2021 07:36 Juda:
  In iCloud voor Windows de optie Foto's aanvinken. Kortom, een nogal omslachtige methode om foto's van uw iPhone naar uw pc te kopiëren, wanneer u nog geen gebruik maakt van iCloud.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be