lenaptitpois.be

Ferry kristiansand hirtshals timetable

Datum van publicatie: 23.03.2021

Larvik to Hirtshals Ferry. Marielle schreef:. Dat is me erg tegengevallen, vermoeiend, midden in de nacht nog een slaapplek zoeken, etc.

Saver fares and discounts "Minipris" are available if you book early in advance. Qua kosten is dit natuurlijk wel de meest prijzige variant. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Bergen, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt.

Speciale aanbieding. Zelfs met een vrij grote personenwagen zonder caravan vonden wij het wel erg krap, terwijl wij nog wel voorruit erop konden rijden. Je kunt dan gaan zitten of slapen als je dat wilt.

Ideaal voor mensen ferry kristiansand hirtshals timetable liever niet al te lang op een boot verblijven. De veerroute tussen Kristiansand en de stad Gotenburg in Zweden vertrekt en eindigt in het Britse Newcastle. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Hendrika schreef:. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Bergen reis.

De veerroute tussen Kristiansand en de stad Gotenburg in Zweden vertrekt en eindigt in het Britse Newcastle. Deze ferry vaart echter niet verder naar Bergen.

Bovendien brengen de veerboten veel toeristen naar het stadje, waar de lokale winkels van profiteren. With directferries. Een hut is echter wel lekker, je hebt dan de hele overtocht een plek voor jezelf. Larvik Fergeselskaper. Theoretisch gezien hoef je niet te reserveren en kun je op de bonnefooi naar de ferry.

Een andere belangrijke overweging is jouw eindbestemming in Noorwegen. Via deze website hoop ik bezoekers enthousiast te maken voor het land n ze ferry kristiansand hirtshals timetable helpen met alles wat er bij een vakantie naar het noorden komt kijken. Ter info geef ik deze ook mee: For we got a new booking system with flexible daily prices. Gezien de tijden, waar je je reis kunt vervolgen, de kosten en de plek in Noorwegen waar je uitkomt! Om sta je vervolgens op het vaste land van Noorwegen.

Stena Line, Color Line en Fjord Line: de ferry’s naar Noorwegen

Dat het prijzig zal zijn, dat geloof ik wel. Jolanda van Voorst schreef:. De kosten lopen hard terug voor dit soort kortere overtochten: euro voor twee personen en een auto voor de heenreis en 96 euro voor de terugreis.

Ligt er een beetje aan of je de oversteek in het hoogseizoen maakt of niet. Vanaf het moment van inchecken tot ferry kristiansand hirtshals timetable het moment waarop je de boot af rijdt, aardig personeel, dat zeer efficint ervoor zorgt dat ieder voertuig optimaal aan boord past? Mooi overzicht. Goede reis gehad, geleden in Noord-Denemarken. Vertrekhaven hier is Frederikshav.

Welke vertrek- en aankomsthaven kies je?

Veel meer kilometers vreten. Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Langesund naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. Hirtshals - Stavanger Veerbootmaatschappij.

  • Ferger til Larvik, i Norge, er tilgjengelige fra Danmark.
  • New Mobile Number.
  • Voor het meenemen van huisdieren op de ferry gelden altijd strikte regels.
  • Aankomst Stavanger is dan midden in de nacht

De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Bergen is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken. Dit jaar vroeg geboekt bij ColorLine nieuw boekingsysteem werkt perfect. Kristiansand Hirtshals Ferry kristiansand hirtshals timetable klantenrecensies "Geweldig" Mijn ervaring met Colorline is zeer goed, ferry kristiansand hirtshals timetable.

Open Ticket. Heb je vragen of opmerkingen op dit artikel. Kinderleeftijd s bij het begin van de reis! Aan boord van de schepen Superspeed 1. Laat het dan weten in een reactie hieronder? De extra kosten kun je denk ik zelf het beste uitzoeken via de site van de rederij.

Color line hirtshals larvik timetable

Veel meer kilometers vreten. Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Bergen verboten Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Bergen ferry tickets. As well as comparing prices and times for Hirtshals to Larvik, we will also show you results for 5 other routes to help you get from Denmark to Norway at the best time, for the best price: Ferries.

Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als ik de boeking op de website verder doorloop, vraagt men of ik een hut wil? Maar ik kan nergens een prijsindicatie vinden.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be