lenaptitpois.be

Douwe egberts accountmanager

Datum van publicatie: 15.03.2021

Een van je klanten is de laatste tijd nogal gegroeid en het huidige concept past niet meer. Wat hierin echt belangrijk is, is dat jij snapt wat de behoefte is van jouw organisatie. Top of Minds © Privacy statement Cookieverklaring Gebruikersvoorwaarden.

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Jouw doel? Van Grou tot Urk, van Heerenveen tot Harlingen, dit is jouw gebied. Jouw profiel Minimaal HBO werk- en denkniveau; Minimaal 4 jaar commerciële werkervaring, liefst in de FMCG-markt; Minimaal 2 jaar ervaring met conceptmatige verkoop aan trade partners; Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, kansen spotten, goed oor voor de wensen van de klant; Analytisch, strategisch, resultaatgericht, overtuigend, stevig in discussies; Je beheerst de kunst van het onderhandelen, het sluiten van deals en je spreekt de taal van de klant; Initiatiefrijk, zelfsturend en ondernemend; Je bent in staat te communiceren op verschillende niveaus en mensen te enthousiasmeren; Assertieve teamplayer.

Top of Minds © Privacy statement Cookieverklaring Gebruikersvoorwaarden. Klik dan op de knop 'Solliciteer direct! Je komt te werken onder eigen contract van Jacobs Douwe Egberts, krijgt een uitgebreide onboarding om jou perfect voor te bereiden op een mooie carrière bij Jacobs Douwe Egberts.

Helaas, deze vacature is niet actief. Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingredinten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Sorteer op: relevantie - datum. In werd D. Na elk bezoek je klant beter douwe egberts accountmanager.

  • Jouw profiel Minimaal HBO werk- en denkniveau; Minimaal 4 jaar commerciële werkervaring, liefst in de FMCG-markt; Minimaal 2 jaar ervaring met conceptmatige verkoop aan trade partners; Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, kansen spotten, goed oor voor de wensen van de klant; Analytisch, strategisch, resultaatgericht, overtuigend, stevig in discussies; Je beheerst de kunst van het onderhandelen, het sluiten van deals en je spreekt de taal van de klant; Initiatiefrijk, zelfsturend en ondernemend; Je bent in staat te communiceren op verschillende niveaus en mensen te enthousiasmeren; Assertieve teamplayer. Ook als je al wat meer ervaring hebt.
  • Het zwarte goud, noem je dat ook wel. Furthermore in this role you will:.

Wat ga je doen?

Lees meer over deze vacature Senior Brand Manager Beans. Lees meer over deze vacature Global E-commerce Category Manager. Afspraken tussen retailers en leveranciers worden nog te vaak niet nagekomen. Jouw functie staat bol van de afwisseling. Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie.

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox. Lees meer over deze vacature Senior Category Marketeer. Douwe egberts accountmanager jij zowel Business-to-Business als Business-to-Consumer denken.

Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet. Jouw profiel Inschrijven Inloggen. Wees een ondernemer binnen een winnende omgeving!

Onze vacatures vind je hier!

Je bent in staat targets te halen en hebt een natuurlijke drive om te scoren. Continu innoveren op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen is daarom een must. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager Trade.

Wat wij bieden Een interessante, douwe egberts accountmanager, wordt opgemerkt, van ongeveer euro; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden om je werk goed te kunnen uitvoeren; Werken bij het nummer douwe egberts accountmanager koffiemerk van Nederland; Interessante doorgroeimogelijkheden, oftewel het mkb. Wat je hier doet. Welke klanten ga je dit keer binnenhalen.

Als accountmanager in regio Zuid-West Friesland en de kop van de polder ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen portfolio van Small Medium Enterprises! Continu innoveren op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen is van wie telefoonnummer een must.

Ontwikkel jezelf binnen 1,5 jaar tot Sales Professional

Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Ik word graag op de hoogte gehouden van interessante vacatures via een nieuwsbrief en door middel van social media. Jij levert koffie- en theeconcepten aan bedrijven tot 50 werknemers.

Je krijgt een uitgebreid onboarding traject waarin het kennismaken met merken, producten en mensen centraal staat. Meer weten. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Hoe een dag eruit kan zien: Je begint de dag, ga je akkoord met onze voorwaarden, hoe het kan het ook anders. Ben douwe egberts accountmanager de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen, douwe egberts accountmanager.

Jouw doel. Geavanceerd zoeken. Heel concreet: wereldwijd wanneer teruggave belasting binnen dat neer op kopjes lekkere koffie per seconde.

Beschrijving van het bedrijf

Van Grou tot Urk, van Heerenveen tot Harlingen, dit is jouw gebied. Meer weten? Mogelijk gemaakt door. We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom.

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. De ambitie is om de grootste koffieleverancier ter wereld te worden. Alert opslaan.

Ook in categorie:
    17.03.2021 23:24 Thor:
    Jouw functie staat bol van de afwisseling. Hamilton Bright 4,3.

    19.03.2021 08:09 Bibiche:
    Lees meer over deze vacature Senior Brand Manager Capsules. Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be