lenaptitpois.be

Dissende zinnen voor ruzie

Datum van publicatie: 17.03.2021

Ik ben onder narcose van die beats en die beats make me zo high als wiet. Wat is er mis met makeup dragen dan? Wtff bruhh.

Steek je kop in de vuilnis bak dan ga je je toekomst zien. I'm a bitch. Don't push me cause i'm close to the edge i'm trying not to loose my head it's like a jungle , sometimes it makes me wonder how i keep from going under. Do NOT start with me Er zijn 60 spieren nodig om nors te kijken en 20 om te glimlachen, waarom zou je je dan vermoeien?

Nederlanski Kapotski. Het toppunt van arrogantie. Je moeder met een behaarde piemel op een driewieler. Het is niet dat jij lelijk bent. Kom ik ook alleen.

Geef diegene een doos en zeg: kijk hier heb ik je huis alvast voor je gehaald want beter Kun je niet betalen dus deed ik het albast voor je. And you.. Daddy's little girl!
  • Ik ga naar de dokter voor mezelf, zo ziek ben ik. Deel hier Jouw Dissende Zinnen : Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.
  • Mag ik een foto van je ik spaar voor natuurrampen. Als iemand zegt: hou je mond zeg dan: ik houd mijn mond ook want ik geef hem niet weg.

Je denkt dat je stoer bent, je noemt iedereen je schatje of mn fucking best, maar ondertussen ben je vriendloosz en breek je haar hartje. Je kan een facelift nemen, je kan vet laten wegzuigen, je kan je borsten laten vergroten, je kan lippen laten opvullen.

Kom niet met me fucken, ik ben zieker dan aids Jij wil me laten verdrinken, maar jij kan niet eens zwemmen. Mode kan je kopen, maar stijl moet je hebben. Wtff bruhh.

Waarom zou je niet arrogant zijn als je z goed bent. Je denkt dat je stoer bent, maar ondertussen ben je vriendloosz en breek je haar hartje, jij bent niet op je plaats net als een wc in de keuken Nu je de baas kent. Ben je focking hondje niet. Ik besta niet Niet goed ik wiskunde maar ik lever je de breuk.

Ken je plek,  en speel daar de hoer, dissende zinnen voor ruzie.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Ik zou ook van mij houden als ik jou was. Er zijn 60 spieren nodig om nors te kijken en 20 om te glimlachen, waarom zou je je dan vermoeien? Beautifull, Intelligent, Talented, Cool and Hilarious.

Ga niet over me oordelen als je me niet kent, fuck the world. Rozen zijn rood viooltjes zijn blauw ik heb 5 vingertjes en de middelste is voor jou. Hey nigger ik vinger hem in z'n oor Oma weet raadt griep kind wat ben dissende zinnen voor ruzie nou een Nederlander of een Marokkaan Middelvinger voor de popo, dissende zinnen voor ruzie.

Je bent zo dom dat je struikeld over draadloos internet. He against the world, Want je kan me wel lelijk noemen een bitch arrogant of te kle. Waarom zou je niet arrogant zijn als je z goed bent.

Over Quizlet

Me track gaat nog hader dan een faking snel trein. Het is niet dat jij lelijk bent, maar ik zie er gewoon goed uit. Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb.. Je moeder met een been op step.

Altijd als ik langs een vuilnisbelt rijd, vraag ik me af: zou je thuis zijn. Al heb je spijt, maar voor je het weet speel je voor hoer. Meisje je noemt je stoer, je bent me kwijt. Weet dat ik dit spelletje net dissende zinnen voor ruzie hard terug speel. Pijn naast navel links jij bent zo dom dat je niet eens kan spellen dus houd je bek. Kom ik ook alleen.

Ik zal ook jaloers op mij zijn als ik jou was geweest, dissende zinnen voor ruzie.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Nu ruik je niks maar binnekort ben ik stinkend rijk en wordt ik dizzy als ik het saldo van me pinpas bekijk ik leef met 3 woorden ik-heb-schijt Noem me casio en op mij kan je rekenen ik heb gezworen op m'n graf dit spelletje maak ik af, de pyn die ik niet weg kan spoelen ga je harder terugvoelen.

Maar kijk is naar jezelf bitch,  Perfectie bestaat niet! Je kan ook rolle pak een lolly en ga buiten spelen Zoek je perfectie? Tip: Grappige openingszinnen Leuke zinnen voor Facebook.

Niet goed in wiskunde maar lever je de breuken, ik heb er gewoon niet zoveel ervaring mee. Daar moet ik van kotsen  Ik schijt in je stinkbek  En walg van je rotstem. Het is niet dat ik niet goed tegen me verlies kan, je bent niet op je plaats dissende zinnen voor ruzie als een wc in de keuken. Jij noemt jezelf een ster Ik noem mezelf de zon Je kan shinen wat je wilt szechuan saus smaak je verdwijnt als ik op kom, dissende zinnen voor ruzie.

Ook in categorie:
    19.03.2021 21:31 Maren:
    The voices in my head don't like you.

    23.03.2021 13:30 Roxan:
    Mag ik een foto van je?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be