lenaptitpois.be

Computer gaat niet aan wel stroom

Datum van publicatie: 05.04.2021

Als de voeding goed werkt en je er zeker van bent dat er spanning op de stekker naar de voeding toe staat, zit het probleem waarschijnlijk in de computer zelf.

Hebt u een nieuw stuurprogramma voor een hardware onderdeel geïnstalleerd?

Computer doet helemaal niets mee. Ontkoppel de datakabel van de computer. In dat geval probeert u het als volgt. Neem in dit geval contact op met een computer reparateur om uw voeding te vervangen. Wij verdienen ons geld o.

Je vraag is geplaatst. De mogelijkheid bestaat echter dat ook het proberen te herstellen van Windows vanaf de installatie-dvd niet lukt. Opa is ten einde raad graag advies liefst per email bvb heel veel dank voor hulp.

Mijn computer start niet op. De computer start niet meer op. Na twintig seconden laat u de knop weer los en sluit u de de stroomkabel weer aan.

Als het besturingssysteem niet kan worden gestart, is er computer gaat niet aan wel stroom van een opstartprobleem.

Verwijder alle aangesloten onderdelen, bevestig voedingskabels opnieuw en installeer en test elk onderdeel afzonderlijk met behulp van de testknop. Zodra ventilatoren zijn gaan draaien en indicatielampjes zijn gaan branden of geknipperd hebben, voert de pc automatisch een controle uit waarbij gekeken wordt of alle vitale onderdelen zoals processor, videokaart, geheugen en harde schijf werken en voldoende stroom krijgen.
  • U kunt de jumper van de wachtwoordbrug gebruiken.
  • U belandt dan in het setup-venster van het bios waar u de betreffende instellingen kunt corrigeren, maar de kans is groot dat u dezelfde foutmelding weer ziet verschijnen bij een volgende opstart. Om dit te testen zul je een nieuwe voeding moeten aanschaffen, of er eentje die voor jouw computer geschikt is van iemand lenen.

Power drain

Windows Video toevoegen. Probleembeschrijving Mogelijke oplossing De desktopcomputer is normaal ingeschakeld. Dat laat u toe systematisch te werk te gaan: u hoeft slechts de stappen binnen de toepasselijke categorie te doorlopen. U vindt een hardwareprobleem dat niet kan worden opgelost door het verwijderen en terugplaatsen van een onderdeel van het systeem.

De diagnostische lampjes branden niet nadat de computer is opgestart met het besturingssysteem, maar er wordt geen beeld weergegeven.

Was dit artikel nuttig. Ga voor meer informatie over de LED-codes van een notebook naar de tabel in de gebruikershandleiding van computer gaat niet aan wel stroom systeem of raadpleeg deze artikelen: Diagnostische indicatoren en batterijlampje Latitude notebook en tablet en Diagnostische indicatoren Dell Precision Mobile Als u het diagnostische geluids- of LED-signaal van uw pc niet kunt terugvinden in de bovengenoemde informatie, de geheugenkaarten en de harde schijven aangesloten.

Thuiszorg capelle aan den ijssel dit artikel hebben we precies op basis van dergelijke waarnemingen de mogelijke problemen in een aantal categorien opgesplitst.

Dit houdt in dat posts en reacties plaatsen niet meer mogelijk is, maar de discussies wel gelezen kunnen worden. Ik heb toen de voeding, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Dell Technische Support.

Op het moment dat de pc aan is

Ik heb een medion computer gekocht in en ik denk dat ik er windows 10 op heb staan. De kans is groot dat u op deze manier snel ler de oorzaak — en de oplossing — vindt. Er is een e-mail verstuurd naar. Want ik kreeg de advies dat me voeding wordt teruggestuurd en dat mogelijk me cpu of moederbord is.

De pc stond aan. Akkoord en door naar Computertotaal. Die bereikt u gewoonlijk door het indrukken van een of andere toets combinatie bij het opstarten van de pc. De computer start niet meer op, wat nu. Direct daarna sloeg de pc uit?

Wat gebeurt er wèl als u de pc aanzet?

Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. In een dergelijke situatie is alles met uw pc hoogstwaarschijnlijk dik in orde, maar gaat er in Windows iets fout met de opstartprocedure.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

  • Dat doet u gewoonlijk door een jumper te verplaatsen op het moederbord.
  • Bij een laptop of MacBook kan er al gauw vuil in de aansluiting gaan zitten, waardoor de stroomtoevoer mogelijk niet goed werkt.
  • Houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de optie Opnieuw opstarten.
  • Mocht dit scherm niet getoond worden, dan kunt u dit scherm handmatig oproepen door vlak na het aanzetten van de computer de functietoets F8 in te drukken.

Want het gebeurt meestal op een moment waarop een begrip in het engels het niet kunt gebruiken. Het lijkt alsof er gewoon geen stroom op staat, computer gaat niet aan wel stroom.

Na twintig seconden laat u de knop weer los en sluit u de de stroomkabel weer aan. We hebben je een e-mail gestuurd. Opmerking: Ga voor informatie over geluidssignalen van computers naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem.

Windows opstarten in de Veilige modus kan ons in dit geval helpen bepalen in welke richting we precies verder moeten gaan zoeken. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Hebt u een melding getoond gekregen die u niet eerder hebt gezien.

Chwhynny Overbeeke

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Opmerking: Ga voor informatie over geluidssignalen van computers naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem, of raadpleeg dit artikel: Pieptooncodes van een Dell desktop of alles-in-één pc interpreteren Ga voor meer informatie over de LED-codes van een desktop naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem of raadpleeg deze artikelen: Diagnostische indicatoren Inspiron desktops.

Mijn computer start niet op. Zo niet, dan zou de stroomtoevoer er wel eens de oorzaak van kunnen zijn dat de computer niet opstart.

Raadpleeg hiervoor de handleiding. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. De probleemoplossing op desktops, alles-in-n pc's en notebooks maakt gebruik van dezelfde procedures.

Ook in categorie:
    06.04.2021 10:59 Carole:
    Deze diagnose laat u toch best eerst bevestigen door de hersteldienst van de leverancier voor u zichzelf op kosten jaagt. Een optie die zich zogezegd onder de knop Afsluiten bevindt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be