lenaptitpois.be

Beste tapas restaurant amsterdam

Datum van publicatie: 17.03.2021

Gegrilde kaas. Verborgen juweeltjes.

Daarnaast zijn er vele andere foodstands waar je het concept van tapear kunt toepassen. Wild zwijn. Cavataria is een plek waar bubbels en Spaans eten samensmelten. De keuken is Catalaans en je kunt hier dus echt de traditionele Catalaanse tapas, wijn en cava verwachten.

Steak Tartare.

De Aker. Taverna Barcelona:   Dit super gezellige tentje vind je in De Pijp. Met 35 jaar ervaring in gastronomische restaurants en Relais Chateaux in Spanje, afkomstig van een ondernemende familie in banketbakkers en ambachtelijke slagers. Zuid Pijp. Cadeaubonnen beschikbaar.

  • Gebakken rijst.
  • Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam.

Onze wijnen

Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op. Hier vind je tapas bereid als simpele, kleine gerechten met goede en verse ingrediënten. Leuk dus voor een Spaans avondje thuis. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Lekkere fles wijn, of …sangria op tafel et voilà een topavond is bereikt!

  • De keuken is Catalaans en je kunt hier dus echt de traditionele Catalaanse tapas, wijn en cava verwachten.
  • De Weteringschans. De mooiste 3D kunst voor aan de muur: wall art in alle soorten.

Japanse fusion. Oude Pijp. De buikspek en calamares zijn niet te versmaden. Indische Buurt. Aangevuld met chefs eigenste twist!

Tapas bars in Amsterdam die ”muy agradable” zijn

Hier kun je borrelen en uitgebreid tafelen tot in de  late uurtjes. Geniet van de mooiste Griekse mezze, Spaanse tapas of Italiaanse antipasti met heerlijke wijnen in een ontspannen mediterrane sfeer. Barts groene boekje. Pintxos en heerlijke gerechtjes uit de Noord-Spaanse keuken vormen een uniek culinair concept in hartje Jordaan.

Wat te doen. Een culinaire hemel op aarde. Deze wijnen zijn in combinatie met onze gerechten werkelijk tongstrelend! Gratis wifi. Bedrijventerrein Sloterdijk. Oostelijk Havengebied. Bos en Lommer.

9 x tapas bars in Amsterdam voor een gezellig avondje uit

Shiraz Jardin des Vins. Er mag gedanst worden! Tuna melt. Science Park.

Barrica:   Voor een echte Spaanse vibe ga je naar Barrica in West. Naf Natural Skincare: vertrouwde favoriet in een nieuw jasje. Grote groepen, beste tapas restaurant amsterdam.

Speciale gelegenheden! Pata Negra. Dineren met een lokale kok. Baba Ganoush. Broodje kip.

Dit zijn de 10 beste tapas restaurants van Amsterdam in 2020

Restaurant Guts. Zelfs voor een lunch kun je hier goed terecht. De beste Tapas van Amsterdam.

De Baarsjes. Een in OostZeeburg en een op de Utrechtsestraat. Culi kon het niet laten om ook een lijst met een aantal van onze favorieten tapas restaurants in Amsterdam op een rij te zetten.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be