lenaptitpois.be

Bericht plaatsen op instagram via pc

Datum van publicatie: 06.03.2021

De methodes die je geeft zijn via een app waardoor je nog steeds je smartphone nodig hebt. Ik hoef de foto alleen maar op te slaan in het Dropbox mapje, maar doe er pas iets mee wanneer dat uitkomt. Laura 12 maart om - Antwoorden.

Enerzijds heb je bij bijvoorbeeld Firefox eigenlijk een aparte plugin nodig om gemakkelijk te wisselen naar een mobiele versie en anderzijds kun je in Chrome en Edge eenvoudig switchen met behulp van de ingebouwde tools voor ontwikkelaars van websites. Hallo, ben hier voor het eerst en zoek de optie voor uploaden maar dan in de Firefox Browser.

Via bluethooth wordt de foto naar het andere toestel verzonden. Wanneer je een wachtwoord gebruikt dat niet uniek is voor je Instagram account, dan adviseer ik deze eerst even te veranderen. Je hebt nog altijd een smartphone nodig voor dit trucje.

In het scherm erna is het belangrijk om het onderschrift plakt. Maar ook optie 5, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien, het uploaden en inplannen met Later. Bob Walberg 10 januari om - Antwoorden. Hier voeg je eventueel nog filters of bewerkingen toe. Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in.

Meer informatie. Maak dan gebruik van een betaald account.
  • Wat een fijne artikel en goede uitleg.
  • Instagram is niet alleen als app voor je telefoon of tablet beschikbaar: het populaire social media-platform kun je ook op je pc en laptop gebruiken. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.

Mobiele site van Instagram op je desktop

Dit kan via een speciale optie in Google Chrome waarmee je een mobiel apparaat nadoet. Oké, nu is het mogelijk dat de Upload-knop nog niet zichtbaar voor je is. Super bedankt voor deze methode. Dat maakt voor jou als fotograaf natuurlijk niets uit! Groetjes Annerieke Beantwoorden.

Het is natuurlijk een lang artikel, dus ik snap dat je er misschien overheen gelezen hebt, bericht plaatsen op instagram via pc. Volg de online fotografiecursus. Weliswaar is dit niet een limiet van Instagram zelf. Een tijdje geleden wel, maar ik krijg nu telkens de melding dat het bericht niet is gepload. Zoals gezegd; ik heb de app nog niet getest, want ik werk eigenlijk heel tevreden via Later. Contactgegevens Webmonnik.

Facebook Creator Studio

En natuurlijk ga ik je volgen; via de vinkacademy en op Instagram. Hier zou ik dan Later voor gebruiken als ik jouw aanbevelingen zou volgen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bennie 8 februari om - Antwoorden. Met Vink Academy help ik jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen. Ik heb zelf de User-Agent Switcher revived plugin gebruikt maar de andere plugins werken ook zonder problemen. Dat vind ik minder overzichtelijk. Meer informatie.

WANT Navigation

Wel kun je deze optie maar eens per kwartier gebruiken. Inplannen van berichten kan later. Wanneer je dat doet, zal de Upload knop tevoorschijn komen en kan je op dezelfde manier als op je mobiele telefoon posten op Instagram. Nienke 16 november om - Antwoorden.

Op het moment dat het tijd is voor een ingeplande foto krijg je van Later een berichtje.

Het kan zijn dat Schedugram niet in n keer toegang krijgt tot jouw account. Mobiele site van Instagram op je desktop In de praktijk zul je lego star wars the ghost and phantom snel vanaf je telefoon of tablet gebruik maken van de mobiele website van Instagram.

Op het moment dat het tijd is voor een ingeplande foto krijg je van Later een berichtje. Klik op het icoontje van het fototoestel om vervolgens een foto te selecteren vanaf je computer en te uploaden.

Zowel Later als Lightroom gaan voor mij volledig nieuw zijn. Inclusief mijn favo-recept voor de lekkerste koekjes. De mobiele versies zijn qua vormgeving anders dan de computer, bericht plaatsen op instagram via pc. Laura 4 december om - Antwoorden. De reden dat ik Schedugram een tijd heb gebruikt, was omdat ik voor een langere periode op reis was.

Hoe post je op Instagram vanaf een PC of Mac

Alvast bedankt :. Ik ga verder verdiepen in Hootsuite dat ik al langer gebruik! Gramblr werkte perfect, maar doet het helaas niet meer, zal inderdaad wel geblokkeerd zijn door instagram. Instagram geeft altijd een pop-up dat je de app moet downloaden als je een paar keer geklikt hebt op Instagram zonder ingelogd te zijn.

Heb nu wel een problem want ik heb geen smartphone en zoek dus een manier om weer te kunnen uploaden. Fijn artikel. Ik kreeg deze waarschuwing ook en het had enkele pogingen nodig voordat ik via Schedugram een foto kon plaatsen op mijn account.

Ook in categorie:
    14.03.2021 06:12 Laïla:
    Instagram staat alleen uploads toe via mobiele apparaten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be