lenaptitpois.be

Anwb fietsendrager touring 2 review

Datum van publicatie: 16.03.2021

Meteen teruggestuurd en een thule besteld die weliswaar 2 keer zo duur was maar 19 keer beter. Verloopstekker — Als je auto een 7-pins stroomaansluiting heeft past de pins stekker van de fietsendrager niet.

Wil je het beste van het beste? De fietsen passen er goed op. Deel deze pagina. Prima product en zeker aan te raden. Deze klus wordt geklaard door de fietsdrager horizontaal op de kogel te plaatsen en de hefboom naar de zijkant dicht te drukken. Eenvoudig te monteren en te demonteren. Vrouw vriendelijk Banden om de Wielen vast te stug en goedkoop.

Evert 4 5. Ik vind ook reviews waaruit blijkt dat de bouwkwaliteit soms tegenvalt. Dakdragers worden vaak gebruikt in de wielersport. Want daarvan staan de wielen in opgevouwen toestand behoorlijk dicht bij elkaar. Een naarpins verloopstuk is apart verkrijgbaar.

Let op dat het ventiel niet precies in de weg zit. Je mist alleen wieltjes om de fietsendrager mee te verplaatsen en je moet iets meer werk verzetten om de drager op de auto to monteren.

Testresultaat

Montage fietsendrager  De Thule EaseFold XT wordt compleet afgemonteerd geleverd; er blijf niets in de doos achter. Helaas niet inklapbaar en is best zwaar, scoort voor mij wel een dikke voldoende. Eerste indruk lijkt goed. We zijn blij met deze aankoop! Vlotte leveriong na bestelling. Nu al blij met deze aankoop.

Montage fietsendrager  Bij anwb fietsendrager touring 2 review moet je eenmalig de lichtbalk en het u-profiel met fietsklemmen zelf monteren; kwestie van een half uurtje werk! H Vriend 5 5. Zeker voor extra lichte of carbonframes is dit aan te raden? Ingo Leth 5 5. Deze fietsendrager is een goedkoper alternatief voor de Thule Easyfold XT 2! Voor het aandrukken van de macbook air hdmi converter is niet al te veel kracht nodig.

Is netjes verpakt aangeleverd.

Specificaties

Zit mooi en stabiel vast op de trekhaak. Dus als elektrische fietser ben je aangewezen op fietsendrager die je op de trekhaak van je auto monteert.

Heel fijne fietsdrager. Plaatsing van de fietsen op de fietsendrager is een eenvoudige handeling en ook is er voldoende ruimte tussen de fietsen.

Een fietsendrager voor elektrische fietsen moet namelijk sterk genoeg zijn om dat extra gewicht te kunnen dragen. J Verhoeven 3 5. Die is vergelijkbaar met de EasyFold XT 2 qua functies, maar aanzienlijk goedkoper? Zowel de fietsdrager als de frameklemmen zijn met sloten te vergrendelen, anwb fietsendrager touring 2 review. Extra prettig aan deze fietsendrager is het handige kantelsysteem, waarmee de kofferbak ook na het monteren van de fietsendrager vrijwel altijd toegankelijk blijft.

De beste keuzes samengevat

Groeten, Niels. Je kunt hem dus direct gebruiken. Deze heeft namelijk twee kanten, een polige en een 7-polige. In opgevouwen stand hoef je de XT 2 niet te tillen. Dakdragers worden vaak gebruikt in de wielersport.

  • Heel makkelijk te plaatsen op de trekhaak en verder makkelijk in gebruik.
  • Hans 4 5.
  • JE Arends 5 5.
  • Makkelijk om in elkaar te zetten en ook op de trekhaak monteren is eenvoudig.

Jolanda Jacobs 5 5. Eenmaal op de drager zet je de fietsen vast met een van dyck sale dekbedovertrek om het frame. Oprijgoot - Als je de zware e-bikes niet op de fietsendrager wilt of kunt tillen dan biedt ook deze opklapbare oprijgoot uitkomst. PC Bazen 4 5. Er zitten namelijk wieltjes onder waardoor deze verrijdbaar is, anwb fietsendrager touring 2 review, vergelijkbaar met een koffer.

T Stuiver 3 5. Ze zijn lastig strak te zetten.

Eerder door jou bekeken

Heel fijne fietsdrager. De korte frameklemmen zorgen voor veel stabiliteit en de fietsendrager is voorzien van anti-diefstalbeveiliging op de drager en frameklemmen.

Hiermee voorkom je schade aan het frame van je e-bike, en staat de fiets toch stevig vast. Er moet toch een manier zijn om een auto van kg een last van 65 kg achterop te laten meenemen?

Meer over de trekhaak en kogeldruk. Ed Vermee 5 5. J Mulder 4 5.

Ook in categorie:
    25.03.2021 16:59 Karam:
    Goed product, voelt degelijk aan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be