lenaptitpois.be

Amerikaanse stafford kennel belgie

Datum van publicatie: 22.03.2021

Bruce is een supermooie en Contacteer ons aub. Jamey is 6 jaar oud en i

Foto 1 tot en met 4 teefjes Foto 5 en 6 reutjes Foto 7 moeder Foto 8 vader Beste 'American Bully ' liefhebbers, leuk dat je heb geklikt op deze advertentie! Maar wanneer hij wordt lastig gevallen zal hij zich wel verdedigen. Zij zijn nu 2 dagen oud, dus zij mogen Home » Amerikaanse Stafford. Bekijk de fokker vermelding van Dutchparadise kennel. Citaat van: psychotronik op 13 september ,

Bruce is een supermooie en Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar bosal fietsendrager tourer test zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei e Als u bij ons een pup koopt vinden wij het dan ook onze plicht om te allen tijde voor u en de hond klaar te staan. Ook houden wij ons aan alle regels die hiervoor verwacht worden van een fokker. Wat ik niet normaal vind is, bij broodfokkers, dat je die niet kan recupereren, amerikaanse stafford kennel belgie.

Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. De realiteit is wel d.

Nova het blauwe teefje en kenzo het blue fawn reutje zijn nog beschikbaar. Bekijk de fokker vermelding van From Nature's Finest.

Zonder de Americaanse Staffordshire zou ons leven niet compleet zijn. Wens jij een trouwe, beschermende gezinshond, kom dan onze Amerikaanse Staffordshire pups zeker eens bekijken. Waarom Happy Doggy? Gebeld naar de kweker, hij zo van, ga er mee naar een goede dierenarts. Ook mag er ten alle tijden contact met ons worden opgenomen bij vragen, advies en zullen dan ook helpen waar nodig.

  • Wij zijn 5 lieve vriendjes die een goed en fijn huisje zoeken De 2 teefjes hebben al een plekje gevonden wij hebben nog 3 broers grijs bandjes, paars ba
  • Bekijk de fokker vermelding van Maya Kosa.

Zolang kunnen we niet wachten denk ik. n teefje, 6 reutjes. Amerikaanse Bulldog. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats! Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

Onze oprechte dankbaarheid gaat dan ook naar deze mensen, die een mooie daad verrichten door deze honden op te voeden, van te houden en te verzorgen. Topkwaliteit tekstborden!

Ook houden wij ons aan alle regels die hiervoor verwacht worden van een fokker.

Om te ervaren hoe het is om zelf te fokken hebben we in eind met ondersteuning van een bevriende kennel, Dirks amstaff kennel. Ons lieve teefje Shine is Stocky Rascals. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Wie zijn wij?

De Amerikaanse Staffordshire ziet er vrij krachtig uit in verhouding tot de grootte van zijn lichaam. Om te ervaren hoe het is om zelf te fokken hebben we in eind met ondersteuning van een bevriende kennel, Dirks amstaff kennel, een nestje gefokt met Dena.

Wel iemand die begaan is met het dier en het ras. Daarom hebben we naar goede locaties gezocht, waar zij alle aandacht en plezier krijgen die zij verdienen. We hebben in Oktober ons eerste nestje gehad.

  • Het wordt ten zeerste geapprecieerd.
  • Wens jij een trouwe, beschermende gezinshond, kom dan onze Amerikaanse Staffordshire pups zeker eens bekijken.
  • Voor onze op kwaliteit gefokte honden stellen wij als strikte eis "responsable dogownership".
  • Ook de verzorging van de honden verdient bij ons aandacht.

Onze honden zijn onze huisgenoten,onze vrienden. Plaats dekreu advertentie. Hallo, ook haar zijn we uit gaan brengen op show. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Ook houden wij ons aan alle regels die hiervoor verwacht worden van een fokker.

Dit is Dido geworden, Dit is Hendrik. Omdat wij dit hoog in het amerikaanse stafford kennel belgie hebben staan, groeien alle pups in huiselijke sfeer op.

Fokker's Australie

Alsjeblieft inloggen of registreren. Eén van de pups sprak ons meteen aan en we besloten haar te houden. GOEDE erkende fokkers zijn spijtig genoeg ook moeilijk te vinden. Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook ke

De pups zullen opgroeien in de woonkamer en zullen wennen aan spelende kinderen, leef geluiden en andere huisdiere Maarja.

Ook in categorie:
    23.03.2021 14:06 Wisse:
    Op onze site kunt u meer informatie vinden en kennis maken met onze kennel of neem contact op via de mail of telefoon.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be