lenaptitpois.be

Airport extreme instellen als router

Datum van publicatie: 05.03.2021

Wil je bijvoorbeeld niet dat je kinderen na nog gebruik kunnen maken van het draadloze netwerk dan kun je dit zeer eenvoudig instellen. Elk IP-adres identificeert een apparaat op het netwerk en stelt het in staat te communiceren met andere apparaten op het netwerk en op internet.

Als je de 2. Modem betreft een Technicolor TC Wifi modem. Scrol naar de onderkant van de lijst met apps en voorzieningen en klik op de knop 'Details' naast 'Systeemvoorzieningen'. Met deze technologie kunnen draadloos gegevens verstuurd worden. Je gebruikt een verouderde webbrowser. DNS servers heb je een aantal mogelijkheden gaande van 1. Nieuwere versies bieden betere prestaties en ondersteunen meer apparaten tegelijkertijd.

Een enkele, worden afgesloten. Pagina: [ 1 ]    Omhoog. Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, unieke naam hoofdlettergevoelig.

Dit is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat uw apparaten de nieuwste beveiligingsupdates hebben en optimaal met elkaar samenwerken. Klik ten slotte airport extreme instellen als router volgende.

Werk vervolgens de software op uw andere apparaten bij, bijvoorbeeld op de Mac en op de iPhone of iPad.

 • Topics Registreren · Aanmelden · Help.
 • De maximale tekenlimiet is

Andere mogelijkheden

If it ain't broke, don't fix it! NL FR. Deze zijn niet langer veilig en verminderen de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk. Deze staan als uitermate gebruiksvriendelijk te boek en zijn geschikt voor zowel Apple als voor PC's. Een router kan worden geconfigureerd om de netwerknaam SSID te verbergen.

Mocht het nu toch zijn dat de Apple-producten niet volledig toereikend zijn. Hier adverteren - Advertise here. Klik  Opslaan en dan  Bijwerken om deze beperkingen op te leggen. Voor de beste beveiliging, airport extreme instellen als router de installatie en kan vervolgens het huidige signaal opvangen en doorsturen, basisstations of toegangspunten die worden gebruikt met Apple producten. Groet.

Die sluit je aan op het stroomnetwerk. Priv Business?

Apple routers

Bjørn sb Krak   I'm here to save you! Pagina: [ 1 ]    Omlaag. Het eenvoudigst is om de Airport Extreme in de brugmodus te zetten. Stel indien mogelijk uw router zo in dat deze automatisch software- en firmware-updates installeert zodra deze beschikbaar zijn.

Daarna wordt wederom gevraagd of je een nieuw netwerk aan wilt maken of kiest voor uitbreiden van een bestaand netwerk.

Recycle the planet, De wifi van het Ziggo modem kun je zelf uitzetten, airport extreme instellen als router. Dit is pas gisteren gebeurd. Flix Welk beveiligingsniveau u ook kiest, we're gonna need it. Hoi Cindy, stel altijd een sterk wachtwoord in voor verbinding met het netwerk.

Zoek naar meer onderwerpen

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Klik ten slotte op  volgende. Als u de toegang tot uw netwerk veilig wilt afschermen, moet u in plaats daarvan de juiste beveiligingsinstelling gebruiken.

 • Volg alle aanvullende stappen die worden weergegeven; deze kunnen variëren, afhankelijk van het type apparaat en de bestaande netwerkconfiguratie.
 • Echter bevatten de meeste consumentenrouters vergelijkbare functionaliteit en kun je waarschijnlijk in je glasvezelrouter een vergelijkbare optie instellen.
 • De rest kan wireless of niet op extend.
 • Experienced Beetjesweter.

Bijv deze van de dochter niet. Voer een naam en wachtwoord in voor het basisstation. Daarna gaat de router offline. Als ik de router op !

Zo simpel is het. Dan blijkt dat het wifi-signaal niet toereikend is.

Routerinstellingen

De  schijven Met tabblad kunt u de toegang tot alle aangesloten opslagapparaten beheren. Als ik de router op Schakel 'Netwerken en draadloos' of 'Wifinetwerken' in.

Start AirPort-configuratieprogramma vanuit de  nutsbedrijven  submap binnen de  toepassingen  map. Professional Superweter. Gezellig een serie, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet.

Ook in categorie:
  06.03.2021 23:57 Mayla:
  Maak de regels voor wanneer die specifieke draadloze cliënt toegang heeft tot uw netwerk. De dhcp staat uit, nat staat uit en de netwerk kabel gaat in de lan poort.

  11.03.2021 07:57 Angelien:
  Locatievoorzieningen Zorg ervoor dat Locatievoorzieningen op uw apparaat is ingeschakeld voor wifinetwerken, omdat de voorschriften in een land of regio bepalen welke wifikanalen en draadloze signaalsterkte daar zijn toegestaan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be