lenaptitpois.be

Aantal inwoners landgraaf

Datum van publicatie: 05.04.2021

Zie deze definitie pagina voor een verdere beschrijving. De naam Landgraaf wordt 2 keer gebruikt: voor deze woonplaats en voor de gemeente Landgraaf.

De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar Wet Waardering Onroerende Zaken. In kwam de zittende coalitie ten val vanwege onenigheid over voorgenomen herindelingsplannen met Heerlen.

De mijnbouw , die na opkwam, zorgde voor ingrijpende veranderingen zoals grootschalige industrie en een enorme groei van de bevolking.

Adressen: gebruiksdoelen Heel even geduld alsjeblieft Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel. Dit betreft een samentelling van de eilanden die tot het grondgebied van de Nederlandse Antillen en Aruba van voor 10 oktober behoorden.

Naamruimten Artikel Overleg. Burgemeester lijst? Tot de gehuwden worden ook personen gerekend die gescheiden zijn van tafel en bed. De ander dateert de landgraaf in de laatste eeuwen van de Middeleeuwen aantal inwoners landgraaf verwijst naar gelijksoortige omwallingen die in die tijd in het hertogdom Gulik en rond de Rijksstad Aken opgeworpen zijn, aantal inwoners landgraaf. In de koopsom rapportages van het Kadaster vindt iets vergelijkbaars plaats: boerderijen, recreatiewoningen en combinaties van woonhuizen en bedrijfspanden vallen daar ook buiten de selectiecriteria van particuliere woningtransacties.

In de gemeente Ameland zijn er bijvoorbeeld zelfs meer woningen met enkel een logiesfunctie dan woningen met een woonfunctie.
 • Burgemeester lijst.
 • Raymond Vlecken CDA.

Verdeling huishoudens en huwelijkse staat Landgraaf

Door afrondingsverschillen kan de som van deze afgeronde getallen soms iets afwijken van de ook afgeronde som van het aantal bedrijven totaal. De informatie is onderverdeeld in 1 het totaal aantal diefstallen uit woningen en schuren, 2 vernielingen en misdrijven tegen de openbare orde en 3 het aantal gewelds- en seksuele misdrijven.

Aantal inwoners Landgraaf, jaren tot en met Nabijheid voorzieningen Waarde Eenheid Jaar Afstand tot huisartsenpraktijk 0,70 gemiddeld km Afstand tot grote supermarkt 0,90 gemiddeld km Afstand tot kinderdagverblijf 0,60 gemiddeld km Afstand tot school 0,70 gemiddeld km Scholen binnen 3 km 7,20 gemiddeld Bekijk ook de uitslagen van alle andere verkiezingen sinds die voor gemeente Landgraaf beschikbaar zijn.

Zie ook dit overzicht van gebieden.

 • Verweduwd: De burgerlijke staat verweduwd ontstaat na ontbinding van een huwelijk of geregistreerd partnerschap door overlijden van de partner. Categorie : Landgraaf.
 • Alleen regio's met minimaal personen zijn te kiezen. Bekijk de definities van de gebruiksdoelen van adressen op de BAG definitiepagina.

Week bevat gegevens tot en met 24 oktober Aantal inwoners landgraaf aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd. Het in de tekst genoemde totale aantal bedrijven is het meest correct. Gemeente Landgraaf heeft afgerond een totale oppervlakte van 2. Probeer de gratis voorbeeld download nu.

Inwoners Landgraaf

Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd. Na een negatief advies van de Raad van State werd op 8 december besloten deze procedure te beƫindigen.

Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, oorspronkelijk is opgeleverd.

Formeel gezien is Landgraaf n stad, daardoor hoeft deze selectie niet precies samen te vallen met de gebruiksfunctie wonen zoals door de gemeenten in de BAG geadministreerd. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn makkelijke gerechten grote groepen gegevens voor wijken en aantal inwoners landgraaf tot woonplaatsgegevens gecombineerd? Hier is dit echter door de bestemmingsplancode uit de notarile akte, aantal inwoners landgraaf.

Meer Adverteren. Aantal inwoners op de kaart van de gemeente Landgraaf Kaart van de gemeente Landgraaf met het aantal inwoners per wijk in Vakantieonderkomens krijgen in veel gevallen bijvoorbeeld enkel de gebruiksfunctie "Logiesfunctie" en tellen daardoor in de cijfers over woningen van het CBS niet mee.

Personen zoeken

Primair onderwijs Voortgezet onderwijs Onderwijs besturen Verkiezingen Nationaliteiten. Bronnen Nieuws Analyses. Over gemeente Landgraaf Landgraaf is een gemeente in de provincie Limburg. Hier is dit echter door de bestemmingsplancode uit de notariƫle akte, daardoor hoeft deze selectie niet precies samen te vallen met de gebruiksfunctie wonen zoals door de gemeenten in de BAG geadministreerd.

Huishoudens Waarde Eenheid Jaar Huishoudens totaal Berekening aantal inwoners landgraaf de grootste verschillen: Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".

Kapsel dun fijn haar overige woningen worden beschouwd als onbewoond. Meer Adverteren. De gegevens voor woonplaats Landgraaf zijn samengesteld door de CBS cijfers voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens te combineren! Heel even geduld alsjeblieft Afronding van het aantal bedrijven per sector: Het aantal bedrijven per sector wordt op vijftallen afgerond! Download een schat een informatie voor alle regio's in Nederland, aantal inwoners landgraaf.

Toelichting Gegevens over bedrijven en bedrijfsactiviteiten: Bovenstaande grafiek toont informatie over het aantal vestigingen van bedrijven naar economische activiteit, gebaseerd op de Standaard Bedrijfsindeling SBI Woningen naar type: Een woning is meergezins wanneer het samen met andere woningen of bedrijfs ruimten een geheel pand vormt.

Gemeente Landgraaf (Limburg)

Hieronder staat de samenstelling van de gemeenteraad sinds De gemiddelde dichtheid van adressen is 1. Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel. Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, oorspronkelijk is opgeleverd.

Bouwjaar heeft hier twee waarden: 1 in of na het jaar gebouwd en 2 vr het jaar gebouwd. Gemiddeld bruto inkomen per inwoner over het jaar in aantal inwoners landgraaf woonplaats Landgraaf. Inwoners naar leeftijd in de gemeente Landgraaf Heel even geduld alsjeblieft .

Ook in categorie:
  07.04.2021 01:56 Domenico:
  Bevolking Waarde Eenheid Jaar Aantal inwoners Door afrondingsverschillen kan de som van deze afgeronde getallen soms iets afwijken van de ook afgeronde som van het aantal bedrijven totaal.

  07.04.2021 02:40 Aminata:
  Migratie ranglijsten Bekijk ook de ranglijsten van regio's met het hoogste en laagste percentage autochtonen in Limburg of Nederland: Migratie ranglijsten Meeste autochtonen gemeenten Nederland Meeste autochtonen wijken Nederland Meeste autochtonen buurten Nederland Meeste autochtonen Limburg Meeste autochtonen Limburg Meeste autochtonen Limburg Meeste allochtonen gemeenten Nederland Meeste allochtonen wijken Nederland Meeste allochtonen buurten Nederland Meeste allochtonen gemeenten Limburg Meeste allochtonen wijken Limburg Meeste allochtonen buurten Limburg.

  08.04.2021 17:31 Krishna:
  Alle overige woningen hebben het type eengezins. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be