lenaptitpois.be

7 letter woorden woord snack

Datum van publicatie: 14.03.2021

Zo ben je er zeker van dat er geen WordOn's overblijven, en loop je geen strafpunten op! Waarschijnlijk komt niemand uit deze anagram puzzel Anoniem. Door op knoppen met het aantal letters te drukken, spring je gelijk naar de lijst van gevonden woorden met die lengte.

Ja klopt, dank je Anoniem. Het beste woord, het woord met de meeste punten, wordt direct boven alle andere woorden getoond. Zou je de plaatjes kunnen omschrijven, dan kunnen wij je verder helpen. Terug Terug Menu Sluit het menu. Naar boven. Vul je letters in en de helper maakt de Word On woorden die je kunt spelen.

Mocht dit dus niet jouw gezochte antwoord zijn, 7 letter woorden woord snack, en middels het rode kruisje uit je lijst te verwijderen. Het kan ook zijn dat je 2 of zelfs meer nieuwe woorden maakt, dan krijg je punten voor elk woord dat is gevormd door jouw zet.

Onbekommerd Anoniem. Woorden die niet geaccepteerd worden kun je verbergen door erop te drukken, door op het betreffende knopje met aantal letters te drukken. Plaats van de puzzel:.

Bedankt voor de duidelijke beschrijving. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. You are welcome Anoniem.
  • Of kijk anders bij de update met 7 letters wellicht dat het daar wel tussen staat.
  • Een glaze fles met een glas ernaast.

Die komt uit de laatste update. De helper kijkt aan de hand van de opgegeven letters welke Wordfeud woorden mogelijk zijn. Ook goed om te onthouden is dat de gekleurde vakken maar één keer extra punten opleveren.

Hierbij kun je in een tweede zoekveld de WordOn's invullen, gescheiden door een streepje. Ben je vastgelopen in Wordfeud, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden? Een clown man en vrouw in bioscoop een vrouw die haar tong uitsteekt en een groep kleine meisjes die op een stoel zitten help aub :.

  • Het kan voorkomen dat er woorden gevonden worden die niet geaccepteerd worden in Wordfeud. Althans, de afbeeldingen zijn voor iedereen anders.
  • Kan niet e op 3 zeker goed Anoniem.

Het eerste woord komt op een roze vak, 7 letter woorden woord snack, dus heeft dus gelijk 2x de woordwaarde. Laat even weten hoe de afbeeldingen er uit zien of kijk even op de blog bij de 7 letter woorden woord snack dan vind je zeker wat je zoekt. We hebben de antwoorden klaar en zijn druk bezig ze online te zetten. Wanneer je de plaatjes kunt beschrijven en kunt laten weten hoeveel letters het antwoord is kunnen we je meteen aan het antwoord helpen.

Antwoorden van de Webmaster   Gewone omschrijving Antwoorden hoeveel kilometer is een mijl de moderators   Cryptogram Antwoorden van de aanvrager   Anagram Antwoorden van alle andere puzzelaars   Woordketting       Zelfbedacht Zoek in puzzelwoordaanvragen Voer een trefwoord in en kies de gewenste zoekplaats: Omschrijving Plaats puzzel Aanvraagnummer.

In limburg wel hoor Anoniem. Wordfeud woorden maken met je letters!

Opmerking van een bezoeker...

Je kunt het meteen optellen bij de punten die je al hebt of aan het einde van het spel je punten van alle woorden optellen. De update van de iphone versie kwam wat later. Aanvullingen kun je mailen naar de Webmaster.

In dit artikel vind je alle bij ons bekende zeven letter woorden.

Ga naar de homepage Home. Wanneer je de plaatjes kunt beschrijven en kunt laten weten hoeveel letters het antwoord is kunnen we je meteen aan het antwoord helpen. Het woord wordt nu niet meer voor jou getoond. Bedankt, nu kan ik de puzzel nog net op tijd 7 letter woorden woord snack. In beide gevallen wordt een sterretje getoond.

Zoek in puzzelwoordaanvragen

Bedankt Anoniem. Door jouw letters in te voeren, vindt de Wordfeud Helper snel de woorden die in je letters verstopt zitten. Het kan ook zo zijn dat de letters in het zakje op zijn, maar dat niemand meer een woord kan bedenken.

Terug Terug Menu Sluit het menu. Geschreven door 7 letter woorden woord snack beste reviews Dit e-mailen BlogThis. Sleutel klopt bedankt Anoniem. Een andere belangrijke regel van Scrabble is dat je 50 extra punten krijgt als je alle 7 letters op je rekje in n beurt speelt! Omdat de levels voor iedereen anders zijn kan ik je niet aan het antwoord helpen.

Dit woord staat bovenaan de gevonden woorden. Door jouw letters in te voeren, vindt de Wordfeud Helper snel de woorden die in je letters verstopt zitten. Als je meer controle wilt over de gevonden woorden, kun je ook uitgebreider zoeken.

Antwoorden Woord Snack : Level 1 t/m 30

Lijst vernieuwen. Niet iedereen viert dit feest! Een reactie posten Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Wij kunnen je dan het antwoord al geven! Brabant,zeeland,utrecht,flevoland en friesland vieren mee Anoniem. Geen reactie?. Dank Anoniem.

Ook in categorie:
    15.03.2021 05:33 Terri:
    Andere talen Nederlands. Ja hoor.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be