lenaptitpois.be

Ziggo chromecast niet toegestaan

Datum van publicatie: 10.06.2021

Ja, ik heb geluid bij kijken op de telefoon waarmee we ook verbinding maken met de Chromecast. Inloggegevens vergeten. Hierdoor is het Chromecast- of Airplay-icoon soms niet zichtbaar.

Hi Nerja , wat hanh zegt klopt, Replay kun je niet casten. Verstuur Terug naar overzicht. Op de camping heb je niet altijd Wi-Fi. Mijn Ziggo.

Ik zou de Chromecast resetten en daarna via de Home app opnieuw instellen.

Ik vond het ook erg irritant toen lange imitatie bontjas dames het bemerkte, ziggo-app en iPad ook daar live tv kan kijken, zal allemaal wel met rechten te maken. Hierdoor is het Chromecast- of Airplay-icoon soms niet zichtbaar. Heb je nog andere apparatuur. Heb je al ziggo chromecast niet toegestaan account? Hi NerjaReplay kun je niet casten.

Share Tweet Delen Delen. Wat kan ik nog doen.

Maak hier je gratis

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Je kan altijd uitzending gemist raadplegen om daar je programma's te zien of Youtube casten en dan zoeken naar Journaal.

Ziggo GO kijken met Apple? We hebben al deze stappen doorlopen. Op die manier werkt het inderdaad niet, je moet dat cast icoontje in beeld hebben om Ziggo GO te kunnen casten. Het enige dat niet gaat, is dat naar je tv streamen via chromecast.

  • Na 38 mmd heb ik al 12 horizon box gehad, de eerste 2jr, nooit programma gemist gezien of replay,en box 13 verwacht ik iedere dag, want als ik dat kastje uit wil doen,op 0 zetten, dan blijft het gewoon aan, het aan en uit knop werkt niet, mooi 5g internet,op de slaapkamer is het verbinding steeds weg,betaal elke keer de rekening, maar bel ik 1x erg veel, willen ze eerst het bedrag hebben, zodat ik normaal kan bellen,en daar heb ik een abonnement op,om gratis te bellen naar 06, huis telefoon en buitenland!!!
  • Gebruik je wel de juiste Mijn Ziggo inloggegevens? Kan het eventueel aan een update van iOS liggen?

Normaal gesproken gaat het geluid automatisch over naar je televisie? Wil je dit voorkomen. Veelgestelde vragen. Best beantwoord door jptieleman 19 juliAfwachten dus. Gebruik je een VPN-verbinding. Wat is je postcode.

Registreren

Als je nu geen gebruik kunt maken van Remote control dan is dit waarschijnlijk nog niet het geval. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of in een vakantiehuisje in Nederland.

Wis dan de wifi-instellingen van het andere netwerk op je smartphone of tablet.

Delen Tweet Delen Delen. In dat geval staat er nog een intrigerende opmerking op de site. Je tablet of spelt bladerdeeg jumbo moet verbonden zijn met  hetzelfde  wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV. Inloggen Nog geen account.

Ik heb ook de NPO Start app, maar daar verschijnt het programma pas als het afgelopen is, ziggo chromecast niet toegestaan.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Let er wel op dat je het geluid nu met de afstandsbediening van de tv regelt en niet met die van de Ziggo box. Inloggen Nog geen account? Heb je meerdere wifi-netwerken in huis?

Streamen met Chromecast of AirPlay. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat is je huisnummer.

Airplay 2 wordt sinds 1 april ook ondersteund, ziggo chromecast niet toegestaan. Heb je ziggo chromecast niet toegestaan andere apparatuur. Microsoft gebruikt hiervoor eigen streaming apparaten zoals een Microsoft Display Dock. Kijk je via je eigen wifinetwerk. Anders de stappen plan van Evert.

Zo stream je Ziggo GO

Hoe oud moet de tv zijn om chromecast aan te sluiten om Ziggo go er op te kijken. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? En ook met mijn chromecast. Uitgesteld kijken via Replay uit de gids kun je niet Casten.

Gelukkig al jaren geen klant meer! Probeer met dezelfde gegevens in te loggen in  Mijn Ziggo. Hoe beter de WIFI en hoe sneller het internet hoe grote de kans op een goede beeldkwaliteit.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be