lenaptitpois.be

Vaderdag cadeau zelf knutselen

Datum van publicatie: 11.06.2021

Je kunt iets moois maken voor aan de wand, maar je kunt ook een spelletje maken of een fotoboek. Ik vind het super leuk om al jullie creaties ook te zien!

En de sterretjes van lijm waarin je glitters strooit. Leg het shirt goed neer, met de voorkant naar je neus. De sleutelhanger clip kun je o. Vaderdag knutselen: de beste tips Vaderdag is de dag bij uitstek om papa te verrassen. Trek op de landkaart een cirkel, door de lijnen van de onderzetter te volgen.

En wil je papa echt verrassen, dan bied je hem aan om de eerste wasbeurt van de auto voor jou rekening te nemen. Dus ik vind dit ook een heel leuk idee om te knutselen voor Vaderdag. Ik heb van de zonnebril deze printable gemaakt. Vaderdagknutsels voor jonge kinderen EK-pakket maken Het Europees kampioenschap voetbal komt vaderdag cadeau zelf knutselen nu aan.

Superhelden papa Iedere papa is toch een superheld.

 • Of verven als hij droog is. Smeer daarna nog een heel dun laagje behangplaksel over de zij- en bovenkant van de onderzetter.
 • Maar er zijn meer manieren om hem te verrassen. Heb jij bijvoorbeeld wel eens een kei met een lachend gezichtje gezien?

Een geknutseld Vaderdagcadeau voor oudere kinderen

Hier heeft hij zo een hand getekend op een kaart. En de sterretjes van lijm waarin je glitters strooit. Dan plak je er nog een label op en je persoonlijke notitieboekje voor papa is klaar.

Die vind je hier. Een hippe, zelfbestempelde katoenen draagtas!

 • Een mooie mooie kleurplaat  die je lekker maakt met een zakje oploskoffie en iets lekkers erbij! Vaders zijn ook gewoon grote kinderen.
 • Die kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar zelf maken is veel leuker.

Je kunt bovendien een mooi, kunnen bijvoorbeeld aan de slag met hout, vaderdag cadeau zelf knutselen. Of een kei met een baard. Heb je je handen ingekleurd. Leuk voor papa om neer te leggen of om ergens neer te zetten. Oudere kinderen die een Vaderdag-knutsel willen maken, lief of grappig cadeau knutselen.

30+ Vaderdag cadeau ideeën om te knutselen

De rijgdraad haal je dan weer onder de plaat door en zo begin je steeds aan dezelfde kant met weven. Voor de niet klussende vaders Werkt vader in de bouw of klust hij op vrije dagen graag aan het huis? Ik hou van jou tot aan de maan en terug! Verf je handen in een kleur textielverf die je mooi vindt.

Van de plaat hierboven heb ik een printable gemaakt. Share on email, vaderdag cadeau zelf knutselen. En wat is er origineler dan iets dat je zelf gemaakt hebt. Dan druk je nu stevig met je hand en op het shirt! Daarna plak je er een foto achter en je lijstje is klaar.

Mis onze nieuwsbrief niet! Schrijf je hier in:

Geef hem dan een bijzonder design object van hout als cadeau. Wanneer je een cadeau geeft of maakt voor een man kun je het beste vooraf proberen om deze persoon voor het gemak even in een hokje te plaatsen.

Rijg die met één steek met naald en draad aan de sokken vast en dit leuke Vaderdag cadeau is klaar! Leg tussen de voorkant en de achterkant een stukje karton, zodat de verf niet doordrukt.

Hier kun je lezen hoe je dat doet.

Dan leg je het papieren rondje erop en druk er voorzichtig op. Ik hou van jou tot aan de maan en terug. Wie uit een beroemd gezin komt, wordt vaak zelf ook beroemd!

De printable van vaderdag cadeau zelf knutselen kleine autootje download je gratis hier. Anders lijkt je hand misschien niet meer op een hand. Superhelden papa Iedere papa is toch een superheld. Dan neem je het bierflesje. Eerst ga je op zoek naar mooie steentjes en daarna duw je ze in een grote bonk luchtdrogende klei o.

En nog wat anders

Dan tik je de tekst op de computer en lijst je die in. Eerst maak je een schilderij van een sterrenhemel. Share on linkedin.

Geef hem een mooie placemap van Bob de Bouwer. Stiekem is een zelfgemaakt cadeautje toch het allerleukste. Dan kun je later altijd nog iets extra knutselen voor Vaderdag.

Ook in categorie:
  12.06.2021 02:16 Archana:
  Anders lijkt je hand misschien niet meer op een hand. Maak een onderzetter met een landkaart erop!

  17.06.2021 15:18 Mirza:
  Ik houd van materialen recyclen! Een zware steen die je op papier legt om te voorkomen dat het wegwaait.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be